Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle ki bebek düşünmüyordum teste göre pozitif merak ettiğim bunların güvenilirliği böyle çıkıpta kan tahlillerinde negatif çıkabilir mi
Evet aynen öyle çok fenayım şu an yanlışlık olmasını diliyorumKorunarak oldu o halde değil mi
Yanlış çıkması düşük bir ihtimal. Baya da koyu çıkmış.Şöyle ki bebek düşünmüyordum teste göre pozitif merak ettiğim bunların güvenilirliği böyle çıkıpta kan tahlillerinde negatif çıkabilir mi
Epey hamilesin.
Lütfen ama lütfen yanlış anlama.. Hamilelik sevinciyle test görselini buradan paylaşanları anlıyorum ama madem “istediğin sonuç değildi” neden burada bizlerle paylaştın? Çift çizginin pozitif olduğu testin her bi tarafında yazıyor olsa gerek.
Ne diyeyim hayırlı olsun :)
Negatifin yanılma payı var ama pozitifin yok diye biliyorum zaten bu test bağırıyorBayanlar yükleyebildim mi bilemiyorum fotoğrafı şu an şoklardayım hamilemiyim ben.adetim bir kaç gün gecikti az önce eşime test aldırdım öylesine.bu çıktı hiç istediğim ve beklediğim bir sonuç değildi açıkçası.yanlış çıkma ihtimali var mı bu testlerin
Yanlış olması çok çok çok düşük bir ihtimal. Baya baya hamilesiniz. Nasıl korunmuştunuz?Evet aynen öyle çok fenayım şu an yanlışlık olmasını diliyorum
........Evet aynen öyle çok fenayım şu an yanlışlık olmasını diliyorum
Bakın şu an ben polemiğe falan girecek durumda ve psikolojide değilim ellerim titreyerek açtım konuyu çift çizginin gebelik olduğunu çok iyi biliyorum merak ettiğim bunların güvenilirliği.testte pozitif olup da sonra hamile olmayan var mı bunları merak ettim.adet öncesi hcg yükselir bu da testlerde yanlışlığa sebep olabilirmiş bunu yaşayan var mı bunu soruyorum ben+1
Açıkça mutluluğunu paylaş anlarım da bakın ne, herkes aynı şeyi görüyo çift çizgi pozitiftir
Gebelik isteniyodur istenmiyodur orasını bilemeyiz
Bir çocuğum var ve ikinciyi hiç bir şekilde düşünemiyordum ondan dolayı........
Bir çocuğum var ve ikinciyi hiç bir şekilde düşünemiyordum ondan dolayı
Pazartesi yaptıracağım artık eşim korunuyorduHangi yöntemle korunuyordunuz??
Baya baya hamile görünüyorsunuz çünkü.. bi kan verin en iyisi..
Ya ben de teste baktım diyorum kim bakacak bu çocuğa izne mi ayrılacağım falan aklımda birden deli sorular uçuşmaya başladı doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerekKız bu testin neyine bakalım bebek doğmuş nerdeyse![]()
Yanlışlık olsa bu kadar koyu çıkmazdı.Bakın şu an ben polemiğe falan girecek durumda ve psikolojide değilim ellerim titreyerek açtım konuyu çift çizginin gebelik olduğunu çok iyi biliyorum merak ettiğim bunların güvenilirliği.testte pozitif olup da sonra hamile olmayan var mı bunları merak ettim.adet öncesi hcg yükselir bu da testlerde yanlışlığa sebep olabilirmiş bunu yaşayan var mı bunu soruyorum ben
Evet öyle gibi çok teşekkür ederimYanlışlık olsa bu kadar koyu çıkmazdı.
Hcg de oldukça yüksek çıkacak gibi görünüyor. 4 5 haftalık var gibi şu an.
Benim de 1 günlük gecikmeyle bu koyulukta çıktı ve hcg 1000'e yakındı.
1 aylık demişti dr.