- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
2. Degil cnm adet bitiminden basladim digerlerini koymadm ilk yaptklarmda cok silik golge gibi sadece ortadaki koyu cikti ondan sonrasi yine silik adetten 4 gun sonra koyuluk cikti digerleri hep golgeBunları farklı günler yaptın dimi. 2. Yumurtlaman sanırım
Himm yani yumurtladgn donemi takip ettgn zamn mi oldu bebisinCan'ım benim testim de aynı renk olmuştu. Diğerinden daha koyu değildi yani
O koyu çıkan günü değerlendirdin mi canımHimm yani yumurtladgn donemi takip ettgn zamn mi oldu bebisin
Aynen Can'ım. İlk başlarda hep silik çıktı. Sonra hafif koyulaşto ertesi gün aynı koyuluk oldu . O günü değerlendirdik.Himm yani yumurtladgn donemi takip ettgn zamn mi oldu bebisin
Gec gordum cnm evet degerlendrdm indan oncesinide degerlendrdmO koyu çıkan günü değerlendirdin mi canım
1 gun koyu cikti zatn oncekiler hep silikti simdi silik bile yok tek cizgi hormnlar kafayi yedi artkAynen Can'ım. İlk başlarda hep silik çıktı. Sonra hafif koyulaşto ertesi gün aynı koyuluk oldu . O günü değerlendirdik.
Ben koyu gördüm sabah akşam Bi daha yaptım yine koyu gece yaptım yine koyu. Dedim heralde yumurtlama zamanı1 gun koyu cikti zatn oncekiler hep silikti simdi silik bile yok tek cizgi hormnlar kafayi yedi artk
Yok aksam yaptim aninda ilk cizgiyle birlikte cikti o koyuluk ertesi sabah aksam yaptm yok bu sabahta yaptm yinevyok tek cizgi yani golgede yok bnce o gundu ama her ihtimale karsi devam edim dimi bn testlere hergun bitane ywpim artkBen koyu gördüm sabah akşam Bi daha yaptım yine koyu gece yaptım yine koyu. Dedim heralde yumurtlama zamanı
Insallah cnm bn simdi o gunu varsayarak hesap yapcm 14. Gun idrar testi yapcm varsa illaki cikar yoksada umudu kesmeyip bati beklicm o gune fazlada guvnmcm insallah dua et canmAynen kaçırma bencede devam et bakalım. O günü değerlendirdiysen büyük olasılık olmuştur inşlh
Allah gönlüne göre versin Can'ım. Çift çizgiyi görürsün inşlhInsallah cnm bn simdi o gunu varsayarak hesap yapcm 14. Gun idrar testi yapcm varsa illaki cikar yoksada umudu kesmeyip bati beklicm o gune fazlada guvnmcm insallah dua et canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?