Su testlere bir yorum????

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31

Arkadaslar ilk defa ovulasyn testi kullandm telefonda net cikmadi ama ikincisi birbirine yakin koyuluykta o gun cok islaklikta oldu sonradan siliklesti ve biraz once yaptgmda tek cizgi yani asiri silik bi golge oldu testin markasi innovita diye bi test bu koyuluk yumurtladgnimi gosterir cunku bu kadar koyu sadece 1 kere cikti kafam karisiti

Bunları farklı günler yaptın dimi. 2. Yumurtlaman sanırım
2. Degil cnm adet bitiminden basladim digerlerini koymadm ilk yaptklarmda cok silik golge gibi sadece ortadaki koyu cikti ondan sonrasi yine silik adetten 4 gun sonra koyuluk cikti digerleri hep golge

Sıkinti su ki internette de test orneklerini bulamiyorum pisman oldum bunu aldgima en koyu bumu oluyo cunku idrara deger deymez cikti hmn cizgi normalde 3. Dakikada golge cikiyor

Yokmu baska bu markadan kullnn kizlarr nasil bi cizgi cikmali hani koyulasti bayagi sonraki gun yine siliklesti normalde gitgide koyulasmasi gerekiyormus kafam karisti cok bir daha almcm test falan ya

Ben koyu gördüm sabah akşam Bi daha yaptım yine koyu gece yaptım yine koyu. Dedim heralde yumurtlama zamanı
Yok aksam yaptim aninda ilk cizgiyle birlikte cikti o koyuluk ertesi sabah aksam yaptm yok bu sabahta yaptm yinevyok tek cizgi yani golgede yok bnce o gundu ama her ihtimale karsi devam edim dimi bn testlere hergun bitane ywpim artk

Aynen kaçırma bencede devam et bakalım. O günü değerlendirdiysen büyük olasılık olmuştur inşlh

Aynen kaçırma bencede devam et bakalım. O günü değerlendirdiysen büyük olasılık olmuştur inşlh
Insallah cnm bn simdi o gunu varsayarak hesap yapcm 14. Gun idrar testi yapcm varsa illaki cikar yoksada umudu kesmeyip bati beklicm o gune fazlada guvnmcm insallah dua et canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…