Şu yaşımda dayak yedim:( Çok kötüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen annene sahip çık canım.. terketme fikrini de unut.. annen üzülmez mi? zaten abilerinle aynı evde değilsiniz.. seyrek görüşürsün olur biter.. üzme tatlı canını, doğru olanı yapmışsın sen..

biz 3 erkek bi kız kardeşiz tahmin edersinizki kavga dövüş süper
halada anlaşamam pek , çok sildim tanımıcam bi daha memleketime bile gitmicem dedim görmemek için
ama paşa paşa gittim sarıldım öptüm
et tırnaktan ayrılmaz evlilik çözüm değil aksine böyle düşüncelerle yapılan evlilikleri duyuyoruz
aman arkadasım yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma sen işne gücüne bak mesafeni koy

olayın üzerinden bir gün geçti..bütün gece uyuyamadım sabaha kadar oturdum erkendende uyandım..hala ona karşı öfkem devam edyor geçmicekde. evi terketme fikrini yapmıcam çünkü biliyorum böyle bi hareketi yapanlar dönüp dolaşıp bi dünya pişmanlıklarıda ekleyerek eve dönüyorlar.bugün dışarı çıktım bi güsel para harcadım:) anneme hediyesini aldım. akşamda kardeşimle birlikte pastasını kestik..tam bir çekirdek aile olduk:) biz 3 erkek bir kız =4 .2si evli diğeride benden küçük olduğu için bizmle..dünkü yaşananlardan sonra asla annemi bırakmamam gerektiğini anladım..ben olmazsam ona sahip çıkanda olmaz..aslında herşeye sebep babam..olanlara rağmen bugünüm güsel geçti..annem bugün resmiyette 59 oldu ama aslında 56 yaşındaymış:) aslında hiçte göstermez yaşını..yardımlarınız için çooookk teşekkür ederim..allah hepinizden razı olsuunn! allah sizleri iyilerle karşılaştırsın..inşallah ne dileğiniz warsa hepsi olur canlarım benim!

Hiiiiiiiic uzulmeyin siz haklisiniz, tek haksiz ve terbiyesiz burda abiniz, anneye bu yapilirmi hic yaaaaaaaaa:kızgın:

bunu yazmadan edemeyecegim.Annelerimiz cok,cok degerli....a.s.

Ebû Hureyre (r.a.) anlatıyor. Bir adam Peygamberimize gelerek:
– Ey Allah'ın Resûlü, insanlar arasında iyi davranmama en çok Iâyık olan kimdir? dedi. Peygamberimiz:
– Annendir, buyurdu. Adam:
– Sonra kim? dedi. Peygamberimiz:
– Annendir, buyurdu. Adam;
– Annendir, buyurdu. Adam;
– Sonra babandır,16 buyurdu.
İslâm alimleri, hadis-i şerifte anneye iyilik ve ihsanda bulunmanın üç kere tekrar olunması,annenin evlât üzerinde babanın üç katı hakkı olduğunu ifade eder, demişlerdir.

olayın üzerinden bir gün geçti..bütün gece uyuyamadım sabaha kadar oturdum erkendende uyandım..hala ona karşı öfkem devam edyor geçmicekde. evi terketme fikrini yapmıcam çünkü biliyorum böyle bi hareketi yapanlar dönüp dolaşıp bi dünya pişmanlıklarıda ekleyerek eve dönüyorlar.bugün dışarı çıktım bi güsel para harcadım:) anneme hediyesini aldım. akşamda kardeşimle birlikte pastasını kestik..tam bir çekirdek aile olduk:) biz 3 erkek bir kız =4 .2si evli diğeride benden küçük olduğu için bizmle..dünkü yaşananlardan sonra asla annemi bırakmamam gerektiğini anladım..ben olmazsam ona sahip çıkanda olmaz..aslında herşeye sebep babam..olanlara rağmen bugünüm güsel geçti..annem bugün resmiyette 59 oldu ama aslında 56 yaşındaymış:) aslında hiçte göstermez yaşını..yardımlarınız için çooookk teşekkür ederim..allah hepinizden razı olsuunn! allah sizleri iyilerle karşılaştırsın..inşallah ne dileğiniz warsa hepsi olur canlarım benim!

bak iste zaten senin intihar edicem ölücem demen bir kere cok sacma

sonucta abinle bir evde yasamiyorsun ki sen intihar edicem evden gitmek istiyorum diyorsun

herkezin evi ayri barki ayri

senin sorumlulugun bir tek annen birde kardesin

birseyi yaparken annenin yalnizligini dusun derim canim

abinede onun gibi evlatlarada yaziklar olsun kötükedihüso

merhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım..en son 17 yaşında babamdan bir tokat yemiştim.meğer o ne kadar küçük bi şeymiş.bugün abim hayatta unutamayacağm bir gün yaşattı.haklı olduğum için dayak yedim..çok kötüyüm.evi terk etcektim ama terk edecek param yoktu:( kaldım gene buralarda..gidecek yerim war ama yok..sırf bu soy adından kurtulmak için evlenmek istiyorum ama o da ha diyince olmuo..huzurum yokk..huzur istiyorum..ben bu tokatı haketmedim..abimden nefret ediyorum..o artık benim için bitii!yoruldum ölmek istiyorum..ama ölmeye bile cesaretim yok:(

sakın ha ailende sorun yaşıyosun diye evlenme.onlar sonuçta senin ailen ama evlenirsen el oğlu valla gözünün yaşına bakmaz.oda sana bişey derse evimi terketcen.ya evi terketmekte mantıklı değil.evi terkedip anneni babanı yada abini silmek seni çokmu mutlu edecek sanıyosun.emin ol yalnızlık çok zor.

niye hemen ölmekden bahsediyosunki..
abinin yaptığı çok ayıp..o utansın bu durumdan...yaptığı çok ayıp..

Anneni hiç ama hiç bırakma sakınnnyasakkelime
Evden neden gideceksin ki nasıl olsa abinler ayrı baban ayrıymış sizden. Abinin terbiyesizliğini kabullenemiyorsun ama takma kafana o bunu öğrenirse iyice kendini bişey sanar iyi birşey yaptığını düşünür... Senden büyük diye konuşamıyacakmısın, birşeyşler söyleyemeyecekmisin... Sen rahat ol annene kardeşine bak dimdik ayakta ol birdaha da görme abinleri boşver.........

Back
X