Şu yaşımda dayak yedim:( Çok kötüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok zaten artık bitti onlar benim için..benim annem ve bi kardeşim war diğerlrini tanımam bundan sonra.

canım gerçekten üzüldüm insanın kendi abisi babası böyle yaparsa kime güveneceğiz bilmiorum..ama şuda varki eden ergeç karşılığını bulacaktır onunda kızı var diosun evladından bulmassa adeleti büyük olan Rabbim soracaktır ...sende sakın evi treketmeyi falan düşünme anneciğini düşünerek..zaten yeterince düşüosun farkındayım ama bu yaşananlar bile onu çok üzüodur eminim...onları hiç yok sayarak anneciğinle mutlu olmaya çalış canım..Allah yardımcınız olsun inş..

keske olmasaymis ama olmus malesef..
anlattiklarina bakilirsa abin maddiyatci biri ve sende bunun farkindasin..
madem taniyorsun karakterini bu kadar uzme kendini sen kutla annenle herkes hakkettigi yerde olsun
abinin sana siddet uygulamasi cok cokkk yanlis..
ama yanlisi yanlisla kapatmaya calisma
cocugunun bir sucu yok..
toparla kendini hatasini anlayacaktir

bugün yaşanan kare asla ama asla silinmicek benden.üniversiteyi bitirip geldğimden beri ailedeki yerimi bilemedim.hep birileri mutlu olsun diye hep sustum hep kendimden ödün verdim.bugünde patladım..dengem bozuldu...ne kdar doğru bi şey yapıyorum bilmiyorum ama bazı şeyleri düşünmemek için sapır saçma şeylerle uğraşıyorm.oyun oynuorum sürekli.tek iş yetmiyormuş gibi 2 işte çalışıorum.kendime ayıracak sadece akşamlarım war onuda pc de geçiriyorm..hangi birine yanayımki..geçer bunlarda geçer ben neleri atlatmadım ki..ama öle zor geçiyorki artık sindiremiyorum..sindirmeye çalıştıkça ben eriyip gidiyorum..vurdumduymaz olamıyorm..dünyayı omzumda taşıyormuşum gibi o kdr ağır gelior artık..her gün rabbimden sabır yalvarıyorum..tek isteyim 3 kuruşluk dünyada bir kuruşlukda olsa huzur ama o da yok..

hernekadar üzülme dense de sen üzüleceksin tabi ama üzüntünü sakın uzun tutma. bu gece agla ve içindekileri akıt. ertesi güne de yeni kararlarınla uyan bence. eger sana zarar veriyorsa abin bile olsa uzak durmanda yarar oldugunu düşünüyorum. bazen insanların hareketlerine anlam verilmiyo ve malesef kimse yaptığının doğru yada yanlış mı derdinde olmuyor. abin sana bunu yaparak zarar vermiş o an ve hala sen zarar gören durumunda kalıyosun. eminim şuan şu saatte o sana yaptığı bu davranışı düşünmüyordur bile. senin yapmış olduğun düşüncelilik yüzünden zarar gören sen olmuşsun şuan hala oluyorsun ve bence yine yanlış kararlar vererek seni üzenler yüzünden hayatını yok etme. bende şuan çok yogun sıkıntılar yaşıyorum seni anlıyorum kendim içinde sürekli bişeylerin adil olup olmadıgını sorgulamak sebep oluyor diye düşünüyorum.kafaya takmaya sebep oluyor.oysa etraftaki çok az kişi bunun derdinde. umarım en yakın zamanda kendini daha iyi hissedersin.

bugün yaşanan kare asla ama asla silinmicek benden.üniversiteyi bitirip geldğimden beri ailedeki yerimi bilemedim.hep birileri mutlu olsun diye hep sustum hep kendimden ödün verdim.bugünde patladım..dengem bozuldu...ne kdar doğru bi şey yapıyorum bilmiyorum ama bazı şeyleri düşünmemek için sapır saçma şeylerle uğraşıyorm.oyun oynuorum sürekli.tek iş yetmiyormuş gibi 2 işte çalışıorum.kendime ayıracak sadece akşamlarım war onuda pc de geçiriyorm..hangi birine yanayımki..geçer bunlarda geçer ben neleri atlatmadım ki..ama öle zor geçiyorki artık sindiremiyorum..sindirmeye çalıştıkça ben eriyip gidiyorum..vurdumduymaz olamıyorm..dünyayı omzumda taşıyormuşum gibi o kdr ağır gelior artık..her gün rabbimden sabır yalvarıyorum..tek isteyim 3 kuruşluk dünyada bir kuruşlukda olsa huzur ama o da yok..

emin ol bir müddet sonra tek derdin evde yapıcak bisey olmamasından dolayı canın sıkkın olcak..bundan sakın süphe etme ve daima annenin yanında ol bundan sonra kimseyi umursama bak huzurunda mutluluğunda olcak sakın umudunu kaybetme dualarını eksik etme...

canım ya seni çok iyi anlıyorum bir babanın çocuklarını parayla elde etmesi çok kötü benim babamla annem boşanmadı ama o da abilerime öyle yaklaşır ve onlarda buna kanar içlerinde ben ve kızkardeşim tamah etmeyiz paraya maalesef hayatta paranın önemli bir yeri var demekki,sen sağlam dur annene sahip çık ne olursa olsun onun için yaşa diğerleride ektiklerini birgün evlatları vasıtasıyla çekerler

ah canım benim o kadar üzüldüm ki şuan anlatamam 25 yaşında genç bi bayana yapılcak şey mi bu vaslında şiddetin yaşı büyüğü küçüğü yok ama şu yaşta ve şu konumda daha da ağır gelmiştir sana vicdansız abinin elleri kırılsın ne diyim çok üzüldüm hakkında herşeyin hayırlısı olsun sen sarıl anneciğine canım gerisini takma ama bu sende derin yaralar bıraka bilir bi psikoloğa git istersen kafanı dağıt düşünmeyeye çalış emi canım

iyi ki annem hayatta..yoksa bunlar kardeşimle bana dünyayı dar ederler..hele bugünden sonra herşeyi çok daha iyi gördüm..doğruları söyledim dayak yedim..bi arkdşımında dediği gibi abimden babamdan böle şeyleri görüyorsam başkalarına nasıl güvenebilirizki..tavsienizi dinlicem arkdşlar

Durumun çok zor. Çok üzgünsünür, çok ağlıyorsundur belki, belki hiç affetmeyeceğim diyorsundur. Ama emin ol hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Hayır da şer de... Elbette herşeyin bir sonu vardır. Ben yeni yeni öğrendim umursamaz olmayı... ınan umursayınca dünyanın yükünü kaldırmaya çalıştıkça insanın üstüne daha çok yük biniyor. Sen sen ol önce bunun üzerinde dur. Hayatta neyi umursayacağım? Neyi umursamayacağım? Önce bunların cevabını ver. Anahtar kelimen umursamak olmalı... Sakın pes etme. Unutma kimsenin seni üzmeye hakkı yok. Hatta yeri geldiğinde içinden tekrar et "kimsenin beni üzmeye hakkı yok." diye. Bunu başaramam deme. Ama naim süleymanoğlu gibi de her yükleneni kaldırma... Biri sana laf çarpınca kendini cevap vermek zorunda hissetme. En önemli şey bu. Seni üzene "seni umursamıyorum." mesajı ver. Ve de ki "suskunluğum asaletimdir. Her lafa verilecek cevabım var. Ama önce lafa bakarım laf mı diye. Sonra söyleyene bakarım adam mı diye?"
Ama aleni yapmana gerek yok hiçbirşeyi. Sen bilmelisin. Görmezden gelmelisin. Ama her söyleneni de kaldırma.Dediğim gibi lafa bak bir de adama bak gerekiyorsa ver cevabını. Bunların hepsini abine de yap. Abin diye sana vurma hakkı yok unutma. Allah sabırlar versin canım. :teselli:Biiyorum çok zor ama imkansız değil...

şimdı abıne kızıp evlenırsen, eşine kızıp elınde çocugunla yenı bır çozum bulabılecek mısın, yada şimdı ölursen bu son senın içine sinecek mi?

kendıne acımayı bırak, bıraz ser olacak ama kendıne gel lutfen. guçlu ol kazan gerı kalan hayatını, o hayat ki çok kıymetlı bunu ölmek uzere olan kanser hastasına, gözlerı görmeyen bır çocuga, hiç melodi duymamış bır teyzeye sorabılırsın. nelerın var o zaman ögrenırsın.. abın cahıl dıye sen de cahıl olma bakkım

Seni üzene "seni umursamıyorum." mesajı ver. Ve de ki "suskunluğum asaletimdir. Her lafa verilecek cevabım var. Ama önce lafa bakarım laf mı diye. Sonra söyleyene bakarım adam mı diye?"çok doğru söylüyosun kelebek..teşkkr edrm..aklımın bi köşesine yerleştirdim bunu

eft gülkurusu biras sert oldu ama abimin tokatı kdr değil..:)

eft gülkurusu biras sert oldu ama abimin tokatı kdr değil..:)

hah şöyle gül bakayımmm..delü delüü konuşma.. sen çıtanı yukselt tatlım. kımseyı duşunup uzulme, abıler ınsanı bazen böyle uzer, kendını bır şey sanarlar ama ılerıde gelıp dızlerınde ağlarlar...yaşayıp göreceksın bence... şimdı sınırlısın haklısın tavrını koy ama kendını de harap etme a.s.

Seni üzene "seni umursamıyorum." mesajı ver. Ve de ki "suskunluğum asaletimdir. Her lafa verilecek cevabım var. Ama önce lafa bakarım laf mı diye. Sonra söyleyene bakarım adam mı diye?"çok doğru söylüyosun kelebek..teşkkr edrm..aklımın bi köşesine yerleştirdim bunu

Ne demek canım... Sen yeter ki iyi ol. Gerçekten etme bulma dünyası... Abin de ettiğini bulur. Aldırmamayı öğreneceksin zamanla. Unutma üzülürsen sinir hastası da sen olursun, midesine kramplar giren de sen olursun, saçı beyazlayan, erken kırışan da ssen olursun. Ama abinle buzdolabı karısı güllük gülistanlık devam eder hayatına. Kimseyi umursama... Annenin sana ihtiyacı var güçlü ol. Hiç bir zaman yılma. Unutma hergün yeni bir gün doğar, ve yeni umutlar yeşerir. Ve her gün yeni bir başlangıçtır. Ne demiş mevlana: Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım... Sen hep gülümse aldırma gül geç seni üzmeye çalışanlara... (kişisel gelişim uzamnı gibi hissettim ha bir an :jeyyar:)

canım onunla aynı ewdeyasamıyorsn ver mahkemeye annneın kızlık soy adına gec
nıekı ewlenemyı dusunnuyrsun aslında bunlar kızgınlıkla edılen kelımeler
devr ye kürküm devri
sen annene bakarsın bosver abılelrını onlar paranın tutsagı olan zavallı ınsanlar
okadar kı annesın dogmgununu unutup babsına o unu ayıran bır ınsan bu dogumgunu senede bır gun olan ve bu gunu kımınle gecırmek ıstedıgının tercıhını yapmıs
sende tercihini yapmıssın
ama dayagı haketmemıssın

Canım hem de hiç hak etmiyormuşsun.Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok.Eminim sen üzüldün ama o bunu yaptığı için vicdan azabı çekiyodur.Ama yaptığını telafi edecek bir durum değil tabi ki.Tamam kendi ailesi olabilir eşiyle,ama siz annesi-kardeşisiniz.Yabana atmamalı.Daha çok üstüne düşmeli böyle bir durumda.

gülkuruma her zamaki gibi katılıyorum.özellikle evlilik konusunda.Allah mutlaka yardımcın olucaktır.bu günleri hiç hatırlamayacak kadar bi gün mutu olman dileğiyle

Back
X