• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu yatağa bir bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

duygut

Ziyaretçi
selam kızlar ben yakın bir zamanda evlenicem. nişanlımda tutturmuş yatak odasında yatak yuvarlak olcakkaydirigubbakcemile3 diğer şeylerde anlaştık zevkimiz hemen hemen aynı ama ben yuvarlak olmasını istemiyodum sonra bunu beğendim sizce bu nasıl ya yuvarlak yatak kullanan varmı?

Eklentiler

• $ruf-bett-circolo-bed.webp
    $ruf-bett-circolo-bed.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 567
selam kızlar ben yakın bir zamanda evlenicem. nişanlımda tutturmuş yatak odasında yatak yuvarlak olcakkaydirigubbakcemile3 diğer şeylerde anlaştık zevkimiz hemen hemen aynı ama ben yuvarlak olmasını istemiyodum sonra bunu beğendim sizce bu nasıl ya yuvarlak yatak kullanan varmı?

Canım yeni evleniyorsan kullanışlı şeyler almaya çalış,Yatak ne kadar büyükse o kadar sıkıntı çekiyorsun çünkü..
Yatak toplaması,nevresim değiştirme,yataktan inme çıkmaaa işkence gibi geliyor..

Benim yatağımm yuvarlak değil ama özel yaptırdığımız için bayağı büyük..

Ayrıca oturacağınız ev belli değilse bayağı bir büyük y.odası aramak zorunda kalacaksın...

bende geniş olursa daha rahat uyurum diye düşünmüştüm görünüş olarak çok beğendim ama zorsa vazgeçircem ben onukaydirigubbakcemile3 sağol canım

cok güzel görünüyor..
benimki bildiğin yatakda noluyor..
bence çok hoş.. ne kadar büyük olursa o kadar iyi derim.
o kadar serile serile yatarsınız opuyorumnanaktan

bencede çok hoş canım benim yatağım küçük en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum
rahat edemiyorum şöle kocaman bi yatağa ihtiyacım var valla :)))

çok güzel görünüyor.
anladığım kadarıyla yatağın yan tarafları ayrılıp normal yatak standardında olabiliyor. yanlar deri gib
duruyor ama bu yatağın çarşafı falan nasıl olacak aceba?
sadece ortayamı serilecek anlayamadım.
görüntü olarak çok hoş ama kullanışlımı bilemiycem.

cnm ben yuvarlak yatak aldım ewlenırken ben cok ıstemıstım ıstersen bı bak benım kı seray mobılyanın global yuvarlak yatak modelı acıkcası gens genıs yatmak cok guzel sımdı bı kızım var ve yatak kocaman oldugu ıcın 3muz beraber yatıyoruz:) gel gelelım sorunlara eger kırada oturacaksanız tavsıye etmem benım ılk evım kıraydı yatak odası buyuktu oyuzden aldım sonra kendı evımıze gecıtık o ev kucuktu yatak odasına adım atamıyoduk dırek yataga :) sımdıkı evım yıne buyuk rahatım ...ama dedıgım gıbı yatak odasının bı haylı buyuk olması gerekıyor kendı evınse eger baska bı sorun daha var bu yataga uygun nevresım takımı bulamıyosun en buyugu battal boy oluyo oda en fazla 220.ye240 yapıyo kenarları hep acıkta kalıyo yada ozel alıcaksın kı onlar cok pahalı esıme sordurmustum yenı aldıgımız donemde nevresımınıde al dıye oda aramıs kadın ona beyefendı yatagınız yuvarlak dıye yorganında mı yuvarlak olması lazım demıs bızımkıde tamam dıyıp kapatmıs ne anlıcak kı bende deım yorgan dııl ama carsafın yuvarlak olması lazım dıye ama nıtekım alamadım sımdı satılıyomus ama fıyatı 350 lıraydı son gordugumde ben sana ıyı ve kotu yanlarını soyledım karar senın benım yatagın resımını bulup gondermeye calısıcam

Ben kullandım yuvarlak yatak ve hiç memnun kalmadım.Piyasada nevresim bulmak çok kolay değil.O sıkıntıyı yaşıyorsun mutlaka.Yatak ne kadar büyük olursa olsun rahat değil.(Bir defasında düştüm bile)Odanın da bir hayli geniş olması gerekiyor ki estetik dursun.
Görsel olarak farklı oluşunun haricinde hiçbir avantajı yok.Şimdiki yatağım ortopedik ve büyük bir yatak.

cnm ben yuvarlak yatak aldım ewlenırken ben cok ıstemıstım ıstersen bı bak benım kı seray mobılyanın global yuvarlak yatak modelı acıkcası gens genıs yatmak cok guzel sımdı bı kızım var ve yatak kocaman oldugu ıcın 3muz beraber yatıyoruz:) gel gelelım sorunlara eger kırada oturacaksanız tavsıye etmem benım ılk evım kıraydı yatak odası buyuktu oyuzden aldım sonra kendı evımıze gecıtık o ev kucuktu yatak odasına adım atamıyoduk dırek yataga :) sımdıkı evım yıne buyuk rahatım ...ama dedıgım gıbı yatak odasının bı haylı buyuk olması gerekıyor kendı evınse eger baska bı sorun daha var bu yataga uygun nevresım takımı bulamıyosun en buyugu battal boy oluyo oda en fazla 220.ye240 yapıyo kenarları hep acıkta kalıyo yada ozel alıcaksın kı onlar cok pahalı esıme sordurmustum yenı aldıgımız donemde nevresımınıde al dıye oda aramıs kadın ona beyefendı yatagınız yuvarlak dıye yorganında mı yuvarlak olması lazım demıs bızımkıde tamam dıyıp kapatmıs ne anlıcak kı bende deım yorgan dııl ama carsafın yuvarlak olması lazım dıye ama nıtekım alamadım sımdı satılıyomus ama fıyatı 350 lıraydı son gordugumde ben sana ıyı ve kotu yanlarını soyledım karar senın benım yatagın resımını bulup gondermeye calısıcam

ayy sağol canımcım ya çarşaf yorgan konusunuda hiç düşünmemiştim vallakaydirigubbakcemile3
kızlar görünüş olarak bende beğendim evimi özellikle yatak odası ve mutfağı geniş olan bir ev seçicem zaten.evide taksitle alıcaz yani sonunda bizim olcak=) pahalı diye duydum bide. canım senin gönderdiğin yatakta çok hoşmuş güle güle kullan rahat rahat uyursun artık=) özellikle geniş diye çok beğendim çarşafa yorganada bir çare buluruz artık kızlar napalım=)

selam canım öncelikle oturacağınız eve uyup uymayacağına bir bak sonra yatağa gelince benim yatağımda yuvarlak ama yatak normal dikdörtgen kenarlarında deri bölümleri takınca yuvarlak oluyor..

inanılmaz memnunum harika bişey ne güzel kocaman rahat rahat yatıyoruz ayrıca yataktan kalkınca işim olunca felan kenardaki kısma oturuyorum bazen ben çok seviyorum
ayrıca 3 aylık bi bebeğim var sabahları bebeğimizle üçümüz bir arada sabah şekerlemeleri yapıyoruz rahat rahat bebeğimizde yatabiliyor yanımızda..

tavsiye ederim evin müsaitse yuvarlak yatak güzel tabii bunlar zevk meselesi
buraya resim eklemeyi bilmiyorum,yoksa kendi yatağımı koyardım ama internetten buldum bi örnek adresini vereyim. ben 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbi şikayetim yok
ayrıca nevresim derdim yok çünkü yatak iç kısımda olduğu için istediğim nevresimi kullanabiliyorum

Konfor Pearl Baza

Her odaya büyük yatak sığmayabilir sorun çıkarır yerin daralır. Ayrıca büyük yatakta yatınca eşler birbirinden uzak kalıyor biri bir uçta öbürü diğer uçta boşveeer.

Her odaya büyük yatak sığmayabilir sorun çıkarır yerin daralır. Ayrıca büyük yatakta yatınca eşler birbirinden uzak kalıyor biri bir uçta öbürü diğer uçta boşveeer.

selam sadece fikrimi söylemek istedim canım yanlış anlama ;
öncelikle tabiki oda müsait değilse daralacaksa güzel kullanışlı olmaz bizim kendi evimiz olunca almıştık kiracı olsam veya odam müsait olmasa kesinlikle almam,
bütün mobilyalarda eve göre alınmasından yanayım ben

ama büyük yatak olunca eşler uzak yatar sözüne ben inanmıyorum,eğerki eşlerin ayrı uzak olacağı varsa küçük yataktada uzak dururlar,bizim yatağımızın çapı 3 mt.mutlu mutlu yatıyoz vallahi opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5ben çok beğendim valla.süper bişey.ayrıca yanları ayrılıyor anladığım kadarıyla.çarşaf falan sermekte zor olmaz gibi geldi bana.gayet hoş.

a canım seninkide bununla hemen hemen aynı güzelmiş ya ilk başta çarşaf olayını bende biraz düşündüm ama sonra zor olmayacagna karar verdim=) evimin yatak odasının ve mutfağının zaten özellikle büyük olmasına diikat edicem kızlar onun için odada daralma gibi bir sorun yaşamam

selam canım öncelikle oturacağınız eve uyup uymayacağına bir bak sonra yatağa gelince benim yatağımda yuvarlak ama yatak normal dikdörtgen kenarlarında deri bölümleri takınca yuvarlak oluyor..

inanılmaz memnunum harika bişey ne güzel kocaman rahat rahat yatıyoruz ayrıca yataktan kalkınca işim olunca felan kenardaki kısma oturuyorum bazen ben çok seviyorum
ayrıca 3 aylık bi bebeğim var sabahları bebeğimizle üçümüz bir arada sabah şekerlemeleri yapıyoruz rahat rahat bebeğimizde yatabiliyor yanımızda..

tavsiye ederim evin müsaitse yuvarlak yatak güzel tabii bunlar zevk meselesi
buraya resim eklemeyi bilmiyorum,yoksa kendi yatağımı koyardım ama internetten buldum bi örnek adresini vereyim. ben 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbi şikayetim yok
ayrıca nevresim derdim yok çünkü yatak iç kısımda olduğu için istediğim nevresimi kullanabiliyorum

Konfor Pearl Baza

ay bu cok hosmus normalde dıkdortgen ama yuvarlark oluyo super bısı keske vakı zamanında bundan alsaydım hem fıyatıda benım kı kadar ucuk dııl ben benım yatagın fıyatını soylıyım 6 yıl once 3 200e falan gelmıstı fıyatı hala aynı yatak sabıt baza baslık alez ve yatak ortusu fıyatı hala 3000lıra cıvarında...

nevresım ıcın sana da fıkır verıyım arkadasım ıkeanın nevresım takımları buyuk onun carsafı 240 260tı sanırım yorganıda 220 240 daha buyuk battal boy olculerıne gore kesın karar verdıysen yuvarlak yaga ordan alıverırsın nevresımı daha ıyı olur..

ay bu cok hosmus normalde dıkdortgen ama yuvarlark oluyo super bısı keske vakı zamanında bundan alsaydım hem fıyatıda benım kı kadar ucuk dııl ben benım yatagın fıyatını soylıyım 6 yıl once 3 200e falan gelmıstı fıyatı hala aynı yatak sabıt baza baslık alez ve yatak ortusu fıyatı hala 3000lıra cıvarında...

nevresım ıcın sana da fıkır verıyım arkadasım ıkeanın nevresım takımları buyuk onun carsafı 240 260tı sanırım yorganıda 220 240 daha buyuk battal boy olculerıne gore kesın karar verdıysen yuvarlak yaga ordan alıverırsın nevresımı daha ıyı olur..

vallahi kullandığım için gerçekten memnunum ve çok seviyorum yatağımı,ben tac tan aldım hep nevresim takımlarını bu modelde dediğim gibi nevresim sorunu olmuyor,hatta yatak odana uygun renklerde nevresimler yetiyor ayrıca yatağın üstüne örtü derdin yok ben hiç süslü püslü örtüler kullanmam nevresim takımı yetiyo kenardaki deri kısımları örtmek olmaz zaten onlar böyle güzell
bilmem anlatabildimmi :kedi:

meryem canım bu kadar memnun kaldığına göre bende bir sorun yaşamam heralde=) neyse bende eşimi kırmıyim en iyisi böyle birşey alayım çok sağol canım ilgilendiğin için:1hug:

Back
X