Şu yengemi bir türlü anlamıyorum !

Canım siz elinizden gelen herşeyi yapıyor olabilirsiniz belki sorun senin düşündüğün gibi değildir çok yakındık diyorsun acaba birileri sen ve ailen hakkında hani olur ya onunla ilgili bir şeyler söylediğinizi falan mı ima etti sizi kötüledi falan hani olabilir insanlar dedikoduyu sever başından aranız iyiymiş ya o sebepten aklıma bu geldi olabilir mi acaba?

Canım siz elinizden gelen herşeyi yapıyor olabilirsiniz belki sorun senin düşündüğün gibi değildir çok yakındık diyorsun acaba birileri sen ve ailen hakkında hani olur ya onunla ilgili bir şeyler söylediğinizi falan mı ima etti sizi kötüledi falan hani olabilir insanlar dedikoduyu sever başından aranız iyiymiş ya o sebepten aklıma bu geldi olabilir mi acaba?
Bilmiyorum canım buda olabilir tabi ki ama o kadar konuşmaya gittim ben çok yaklaştım aramızda ki sorunu halledelim eskisi gibi olalım diye bana laf sokuyosun diyo asla öyle bir düşüncem olmadı ama belki söylediğim bi laf onu kırdı ama yinede özür diledim yani

Bu durumda bırak kendi haline ne dargın gibi dur çünkü annen razı değil ne de yakın olmaya çalış bulupta bunamasın kimse ALLAH ALLAH:KK62:

Gece saat 11 canı çekirdek istiyor getiriyoruz ben beyaz çekirdek istiyrum diyor ve babam gidip alıp geliyor bunun gibi daha çok fazla örnek..
Ay ne guzel bir kp Allahim bize boylesini nasip etmedi ki
Kendi haline birakin belli ki sorunlari var siz usteledikce kapris yapmaya baslamis

Ay ne guzel bir kp Allahim bize boylesini nasip etmedi ki
Kendi haline birakin belli ki sorunlari var siz usteledikce kapris yapmaya baslamis
İşte bazı insanlar ilgi için çaba gösterir bazılarına gösterirsin ama azıtmakdan başka bişey yapmazlar.. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

Arada bir sorun yoksa neden 4 yilda 2 kere abinin evine gittin tuhaf..

Ilgilenniyosa sende ilgilenme tinlama.

Back
X