Şu zavalliya bu akil

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Oyle cikmaza girdim ki napicami sasirmis durumdayim
Derdim eşimle
O işten gelsin de güzel vakit gecirelim diye dört gözle bekliyorum gayet pozitif olmaya çalışıyorum
geçenlerde büyük tartışmalar yaşadık ben geri adım attım özür diledim neymiş efendim korkuyomus benden geleceği hakkında guvenemiyomus bana bende
neyse konuyu kapatalim dedik kapattık olmadık yerde laf sokmalar bilmem neler sözde konu kapandı
hep hakaret ediyo bana ben güzel konuşmaya çalışıyorum o eski tartışmaların sinirini almak istercesine hakaret ediyo
Tartışma esnasında kendini haklı çıkarmak için pislik arıyormuşum
Her konuda kendisi dört dörtlük gibi
ben güzel güzel ortam bulmaya çalışıyorum hava bozulmasın diye ters tepki vermemeye çalışıyorum dün akşam sinirini bozdu bişey demeden çıktım yanından mutfağa geçtim çay içiçe beraber hiç konusmadi açtı haber izliyo oturup iki kelam etmiyo bide dediki ben mutlu olmadan mutlu etmem
Ama sorsan bizim hiç problemimiz yok
Bu arada eşim akrep burcu
ben napayim bana akıl verin

Son düzenleme:
Yalnız o tartışmanın içeriği de önemli belirtmemişsiniz ama çok kırıldıysa acısını böyle çıkartıyordur.

bence onun bi ders almaya ihtiyacı var. yerinde olsam özür dileyip geri adım atmazdım. çünki bazı insanlar bunu haketmiyor kocan da bunlardan biri.

senin yapman gereken o ne yapıyorsa aynısını yapmak. yani Konuşma çok konuşurken de lafların iğneleyici olsun. kimse kusura bakmasında kimse kimsenin nazını tribini çekmek zorunda degil. kendini geri çekersen eger emin ol o sana yönelecektir. ters etki gibi düşün.

umarım aranız düzelir.

bence onun bi ders almaya ihtiyacı var. yerinde olsam özür dileyip geri adım atmazdım. çünki bazı insanlar bunu haketmiyor kocan da bunlardan biri.

senin yapman gereken o ne yapıyorsa aynısını yapmak. yani Konuşma çok konuşurken de lafların iğneleyici olsun. kimse kusura bakmasında kimse kimsenin nazını tribini çekmek zorunda degil. kendini geri çekersen eger emin ol o sana yönelecektir. ters etki gibi düşün.

umarım aranız düzelir.
Teşekkür ederim
tartismamizda kendimin haksız taraflarını gördüğüm için özür diledim ben öyle davranmasaydim tartışma esnasında belki o kadar sinir olmazdi

bu hikayede eksik kalan bir şeyler var....birinin eşine gelceğimizle ilgili sana güvenemiyorum, sen başıma çorap örersin vs diye konuşabilmesi için daha önceden aralarında güven sorunları oluşmuş demektir. ne yaşadınız?

tartışma konusu önemli
gerçekten güvenini sarsacak bir durum olmuş mu yoksa eşiniz mi abartıyor bunu bilemeyiz ki neden tartıştığınızı söylemezseniz

Esiniz bu fikirlere bosuna kapilmamistir degil mi vardir bir sebebi
Baska yasanmisliklarinizi gozden gecirin

umudunu kırmak istemem ama allah yardımcın olsun

Hiç takma. Böyle hayat arkadaşı olmaz. Bir daha özür dileme. Bu kendisini karısından üstün gören erkek tipi iyice çoğaldı. Bekleme onu, iyice havaya girmesin.

Ben ona cektirirmisim onun başına çorap orermisim
Adam adam gibi olsaydı ... bir kadını çocuğnu idare edemeyen , idare derken affınıza sığınıyorum ,idare vurmak kırmak hakaret anlamında değil güzel sözleriyle iyi huyuyla eşinin her derdiyle ilgilenmesiyle bazen kadının kabrislerine sabır edebilen adama adam denir kadında kadınlığını yapar eşinin bazı kusurlarını görmezden gelirdi şimdiki zamanda adam adam değilki kadın napsın ?

Akrep burcu kincidir, burçlara inanıyorsan. Bunlar bi yana, aranızda güven konusunda bi skıntı olmuş mazide belli. Senin onu gerektiği kadar sevdiğine inanmıyor bi şekilde, ne yapmam gerek diye düşünebilirsin ama demek ki ters bi şey yapmışsın huylandıracak. Ve çabuk huylanırlar. Senin onu deli gibi sevmeni beklerler, bunu anladığı an bağlanırlar. Şimdi sana sevgisini göstermede sıkıntı çekiyor onsuz da olacağını bildiği için anladığım kadarıyla...

Sevgini biraz daha net belli et...

Back
X