Şu zavalliya bu akil

Konuyu her ne olursa olsun tartismadan cozume ulastirmadan kapatmayin bence.benim esimde tamam tartismayalim der ve ben gunlerce soylenirim cunku onemli olan problemi cozmek.siz karsina gecip gerekirse sabaha kadar konusun tartisin.geride kaldiginiz icin onemsemediginizi.dusunuyo olabilir.ben sahsen hep oyle düşünürüm :KK57:

Hiç ilgilenme ipleme odadan gittiğinde peşinden gitme dünyanın merkezi gibi davran ma baktın konuştuğumda anlamiyor konuşma odadan çık valla benim eşimde arada cildirtiyor sonra hiç ama hiç ilgilenmiyorum yüzüne dahi bakmiyorum sinirim geçene kadar

canım yaa seni en iyi anlayanlardanım galiba çünkü benim kocamda akrep burcu
hatta evliliğimizin birinci yılında görüş ayrılığından (hürrem dizisi yeni başlamıştı o padişahları savunuyo ben onlardada hatalı olanlar vardı dedim ve ) kavga ettik olay masaya vurup ben senin kocanım dedi
bende vurdum kapıyı çıktım
çıkarken tüm kredi kartlarımı aldım bankadanda parayı çektim arkadaşla bi kafede oturdum yok gitmeyecem eve falan:KK48::KK48: tabii akşam oldu ben eve gitmeyince aradı beni nerdesin diye valla hemen eridim şurdayım hemen geldi
neyse evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler genelde yanlış anlamaya müsaitlerdir
sen a dersin eğer onun kullandığı kelimeler değilse bile zor yani anlaşılmak
ama şimdi anlıyoruz birbirimizi sorun yok kek yap geçer:KK68::KK68:

Back
X