su zıkkımı bırakamıyorumm..

hamileligim boyunca cok canim istedigi zamanlarda gunde 2 yada 3 en fazla ictim,dogumdan sonrada bebegim 3 aylik olana dek hic icmedim ancak 3 aydan sonra basladim..sukur ki simdi hersey yolunda gidiyor birakamadim maalesef,donemsel biraktim ancak yine basladim ben de : (

sadece gerçekten karar vermek gerekiyo ben de günde iki pakete yakın sigara içiyordum ve bir gün son sigaramı içip hatta onunla vedalaşıp birden bıraktım başta elbette zor ama imkansız değil ilk 10 gün zor oluyo sonra yavaş yavaş alışıyor insan ben greyfurt ve portakal suyuyla(karıştırıp) sigara isteğini azalttım etkili de oldu ama asıl önemli olan niçin bıraktığın ben evlendikten sonra bebek isticem nasılsa birgün ve onun için vucudumu hazırlamalıyım diye düşündüğüm için bıraktım ki ben hala seviyorum sigarayı bazen içmek de istiyorum ama anne olmayı sigaradan daha çok istiyorum yani önce nedenini bul ve ona inan sonra da kararlı ol bu arada yoğurt limon karanfil ve greyfurt sigara içme isteğini azaltıyo inşallah başarırsın

yazılan tum onerılerı denıcem..bırde bı sorum olacak bazı arkadaslar sıgara ıstedıgınde sut ıc seklınde onerıde bulundu..sutu zaten sık tuketıorum..dun ole aptım ama banamısın demıo anlamadım gıttı..bırde bebek ıcın anne sutunden sonra en fadalı madde kecı sutunde bulunuyormus dıye bı duumum oldu.dogrumu arkadaslar?? hamıleyken kecı sutu tuketmenın daha ararlı olacagı kanısında olanlar varmı

cnm bende 7 yıl içtim sigarayı bende 2 pakete yakın içenlerdendim bebeğim olunca bırakırım dedim hep ve hamileliğimi fark edince bi daha içmedim ve tuhaf olanda sabah hiç zorluk çekmedim sadece hiç rüya görmezdim sadece rüyamda sigara içtiğimi görüyordum ilk zamanlar sabah aklıma gelecekmi diye bi ara düşündüm ya nikotin isteğim oloursa diye geçti içimden kendime verdiğim cevabım şu oldu bebeğime zarar veremem o kendini savunamıyor bana anne içme bana zarar veriyorsun diyemiyor o yüzden aklına bile gelmesin - oldu ve hiç aramadım Allaha şükür eşimde yanımda içmiyor zarar vermemek için dumanından bebek zarar görmesin diye aslında birazda bize bağlı ben çok istedim bebeğimi ilk 6 ay falan olmadı sonra eşim askere gitti geldi denemeye başladık ve 10--yada 11 ayımda hamile kaldım her adet olduğumda saatlerce ağladım ve o anlarımı düşününce az bi fedakarlık yaptığımı bile düşünüyorum inşallah sende yenersin cnm bazen zorlar beni sabah hiç zorlamadı belkide o yüzden şanslıyımdır ama inanki meleğin tekme atmaya içide hareket etmeye başladığında devam etmek istemeyeceksin çünkü hamilelik işte o zaman tamamen annelik duygusu veriyor insana ilk 4 ay fazla bir duyguya kapılamıyorsun zaten testlerdi falan ama kıırdamaya başlayınca onu daha çok düşünecek ve sigaradan vazgeçeceksin inşallah çok geçmeden bırakırsın hiç olmazsa geçici olarak bırak emzirme dönemin geçene kadar Allah kolaylık versin cnm rahat bir şekilde bırakmanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…