şuan benim gibi olan varmi ???

gulfemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
101
0
46
Antalya
Bugun tam 7 haftalik Hamileyim Allahin izniyle once Allahim Beni ve tum hamileleri ,bebisleri korusun diyerek dua Ile baslamak istiyorum.
2hafta once 5haftalikken dr gittik keseyide bebegi de gorduk ..bu pztesi randevu var kalp atisini duyucaz insallh nasip olursa.
Ama bende hic belirti yok biraz uyku hali uyusukluk vardi o da azaldi .hic hamile degilmisim gibi azcik da goysum dolgun ve agriyo o kadar normal mi bu Boyle geciren varmi hamileligini bi sorayim dedim .
Bide 7+2gun olcak dr gidince Karin ultrosonu ile mi duyariz sizce kalp atisini yoksa alttan mi olur

22 .haftam bitecek ne bi aşerme ne bi kusma ne yorgunluk bebişim tekme atmasa hamıle olduğumu hısstmıycem o denli .sadece gögüs ağrılarımdan sütyen takamıyodum ılk zamanlar bu yüzden standartlara takılma istisnalar olabılır evet tum hamişler birbirine yakın belirtiler yaşar ama kimi çok kimi hissedılmeyecek kadar az.

kalp sesine gelince ilk kardından dinler duyamazsa altta muayne edebilir .biz altıncı haftada karından dumuştuk
inşallah guzel haberlerını alırız.

Mrb tatlim allah kucagina almayi nasip etsin bnde 13 haftalik hamileyim 7haftaliktim alttan duydu ama takilma inan cok guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…