• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan çok sinirliyim

Sakin olun öncelikle.Eşiniz saçmalamış,aranızdaki probleme 3. kişiyi niye dahil ederek ama iş yerine gitmeyin,daha da kötü olur.

Bu konuda eşiniz kesinlikle hatalı. Ama sizde ondan altta kalmiyorsunuz anladigim kadariyla. Sinir aninda kendine hakim olmak cok zor biliyorum ama iş yerine filan gitmeyi aklinizdan çıkarın lütfen.
Bana bir başkasının yanında bu şekilde konuşmasını kaldıramadım.. Hele ki o kişi bir bayansa.. O kim yani kimki konuşturmaya kalkıyor bir de üstüne suratıma telefon kapatıyor. Hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.

aranizda bukadar anlasmazlik varrdi madem neden evlendiniz ki ?
isyerini basinca saygin insan ustun insan olmayacaksin
benim isyerime bir is arkadasimin esi gelip olay cikarsa hakkinda hic hos seyler dusunmezdim acikcasi kendi elinizle kendinizi basklarinin yaninda kucuk dusurmeyin
kac yasindasiniz acaba ?
eski konuya bakarsak sanirim yine bir kiskanclik krizi gibi ?

Şimdi anlamadığım noktalar var. Tahminen söylüyorum, eşiniz iş yerindeyim dedi siz inanmadınız mı? Adam bunun üstüne şahit göstermek zorunda mı kaldı?
Herkes adamı suçlamış ama adamla ne için tartıştığınız önemli.

Sakin olun öncelikle.Eşiniz saçmalamış,aranızdaki probleme 3. kişiyi niye dahil ederek ama iş yerine gitmeyin,daha da kötü olur.
Hayatımızda hiçbir önem ve değeri olmayan bir insanın yanında bana hakaret etti.. cehenneme kadar yolun var birdaha mesaj atma dedi. İnsan neolmuş olursa olsun sinirli bile olsa,der mi bunu eşine hayat arkadaşına

Merhabalar,, evet şuan çok sinirliyim elim ayağım titriyor ve buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim.. Daha önce eşimle aramda bir problem olmuştu.. O problemi karşılıklı konuşarak çözümledik,aramız iyi oldu. 2 aylık evliyim ve buara çok sık kavga eder olduk.. Herneyse bugün yeniden bir konuda kavga ettik telefonda.. O işyerinde,ben ise evdeyim şuan... Bir konuda inanmadım ona wattsap üzerinden yazışıyorduk.. Birden aradı, şuan yanında iş arkadaşının olduğunu onunla da konuşabileceğimi söyledi.. Buarada bu arkadaş bayan.. Ben de gerçekten sinirliydim, birden telefonu vermek isteyince ne konuşacağımı o an bilemedim emin olamadım.. O nedenle istemiyorum dedim. Aynen bana verdiği cevap şu: "CEHENNEME KADAR YOLUN VAR,BİRDAHA MESAJ ATMA" ve suratıma kapattı ... Bunu o bayanın yanında yaptı!!! Çünkü konuşturmak istemişti,yanındaydı.. Yalnız başına olsa zoruma bukadar gitmez belkii o anki sinirle yaptı derim.. Ama biz ne kavga etmiş ne yaşamış olursak olalım, onun karısını başka bir bayanın yanında küçük düşürmesi ezmesi doğru değil!!! Kendime yediremedim sinirimden aradım bağırdım ağzıma geleni sıraladım... "Senin havan kime" dedim ve biçok şey sıraladım. Öyle bağırmışım ki sinirden, şuan sesim kısıldı. Buarada o kişiyi bir kere görmüştüm, öyle alımlı güzel dikkat çekici vs.. değil yani hiç kıskanma gereği duymamıştım. Ama güzel olup olmaması önemli değil, ne olursa olsun onun yanında bu şekilde konuşmayacaktı benimle.. Nekadar sinirli olursa olsun yapmayacaktı bunu. Şuan basıp işyerine gidesim var o derece sinirliyim.. Gidicem de.. Madem o beni başka bir bayanın yanında ezdi rencide etti, inceldiği yerden kopsun
2 aylık evlilik ve cehenneme git konuşmaları inceldiği yerden kopsun nidaları :işsiz:
bu şekilde gitmez zaten çocuk vs yapmadan kopsun gerçekten.

Şimdi anlamadığım noktalar var. Tahminen söylüyorum, eşiniz iş yerindeyim dedi siz inanmadınız mı? Adam bunun üstüne şahit göstermek zorunda mı kaldı?
Herkes adamı suçlamış ama adamla ne için tartıştığınız önemli.
Hayır kesinlikle... İşyerinde satılan birşey için tartışmıştık evet saçma ama.. İşyeriyle alakalı bir durum yani.. Söylediklerinde tutarsızlık vardı ben de inanmadım.. ve tartıştık.. Birden aradı pat diye iş arkadaşını telefona vermek istedi,o konuyla ilgili. Ben de ne olduğumu şaşırdım istemedim. Üstüne bunları yaptı işte.. Tartışma konumuz ne olmuş olursa olsun, nekadar sinirlenmiş olursa olsun bu şekilde davranması çok yanlış

aranizda bukadar anlasmazlik varrdi madem neden evlendiniz ki ?
isyerini basinca saygin insan ustun insan olmayacaksin
benim isyerime bir is arkadasimin esi gelip olay cikarsa hakkinda hic hos seyler dusunmezdim acikcasi kendi elinizle kendinizi basklarinin yaninda kucuk dusurmeyin
kac yasindasiniz acaba ?
eski konuya bakarsak sanirim yine bir kiskanclik krizi gibi ?
Kıskançlık krizi değil.. Evlenmeden önce çok iyi anlaşıyorduk,sürekli tartışsak evlenmezdim belki.. Son bir aydır sürekli tartışıyoruz ve bu konuyla ilgili psikiyatriste gitmemiz gerektiğini bile düşündüm daha dün.. 29 yaşındayım buarada..

Kıskançlık krizi değil.. Evlenmeden önce çok iyi anlaşıyorduk,sürekli tartışsak evlenmezdim belki.. Son bir aydır sürekli tartışıyoruz ve bu konuyla ilgili psikiyatriste gitmemiz gerektiğini bile düşündüm daha dün.. 29 yaşındayım buarada..
aile terapisti ile gorusurseniz belki iyi olabilir bilemedim ama aranizda adi konmayan bir problem var belliki

belki kadın odadan çıkmıştır
iş yerine gidip daha beter rezil etme kendını
O an vermek istedi telefona, ardından saniye geçmedi hakaret edip suratıma kapattı. Okadar kısa sürede yanından uzaklaşması mümkün değil. Tekrar aradım öfkeyle sıraladım,"tanımadığım bir bayanın yanında eşine hakaret ettin" dedim... HAKETTİN dedi... evet hakettin dedi....

Şuan boşanmayı bile düşünüyorum. Evet diyeceksiniz, bunun için boşanma olur mu nekadar basit bitiriyorsunuz vs kızacaksınız belki.. Ama ben evleneli 2 ay olmuş. Şimdiden saygı diye birşey kalmadı.. Ben ona buzamana kadar hakaret etmedim.. Kavga da etsek sinirlensem de saygısızlık yapmadım suratına telefon kapatmadım.. Hele ki üçüncü şahısların yanında... Yalnız olsaydı yine biyere kadar.. Ama beni hiç tanımayan bir bayanın yanında yaptı. Yol yakınken bitecekse bitsin herşey. Madem başka bir bayanın yanında egosunu tatmin etmek istiyor, buyursun etsin..

Hayatımızda hiçbir önem ve değeri olmayan bir insanın yanında bana hakaret etti.. cehenneme kadar yolun var birdaha mesaj atma dedi. İnsan neolmuş olursa olsun sinirli bile olsa,der mi bunu eşine hayat arkadaşına
Evliliğinizde daha yeniymiş. Yaptığı büyük terbiyesizlik. Burnundan getirin, belki karısına saygı duymayı öğrenir. Ama iş yerinde kavga ederek değil.

Evliliğinizde daha yeniymiş. Yaptığı büyük terbiyesizlik. Burnundan getirin, belki karısına saygı duymayı öğrenir. Ama iş yerinde kavga ederek değil.
Azönce telefonda kavgamız devam etti.. O bayanı çağıracaksın benden onun yanında özürdileyeceksin dedim... Dediğimi yaptı,çağırdı sesini duydum.. "Bugün hakaret ettiğim için senden özürdilerim " dedi... Sonra hemen kapattım telefonu. Doğru mu yaptım bilmiyorum yani o kim ki onun yanında benden özürdilese neolur dilemese neolur.... Bişey farketmez yani..Değişen hiçbişey olmayacak çünkü.. Hatta telefonu kapatınca kendime kızdım.. Çünkü benim hayatımda bir önemi olmayan insan.. Ama yine de yaptırdım, eşimin bedelini ödemesi için.. Beni ezdiğinden dolayı onun da ezilmesini istedim..

İntikam soğuk yenen bir yemektir derler ya,ne kadar doğru...biz çok fevri davranıyoruz bazen ama yanlis. Bırak için sogusun bı, çocuk gibi gidip reklam etme kendini. Hem aklı başında biri eşinizin o davranışını zaten içten içe ayıplar, o bayan duyduysa da eşiniz düşünsün kendini rezil etmiş resmen. Eve geldiğinde yok gibi davran, umursama, yemeği hazırla oturun yiyin sonra TV izle onu sallama. Konuyu açarsa oda değiştir seninle konuşmak istemiyorum de. Bazen ağırdan satmak lazım, surundurmek lazım ki aklı başına gelsin

peki siz neden yanında biri varsa tamam sonra konuşalım diyerek birinin gitmesini beklemediniz konuyu uzattınız muhtemelen eşiniz de yanındakine vererek birşeyler ispatlamak istedi. işe giden insan neden aranirki acil olmayan durumlarda eşiniz müsait değildi bence siz konuyu uzatınca böyle yapmıştır.isyerine sakın gitmeyin daha beter laflar duyarsınız eve gelince konuşun fevrilik işe yaramaz durumları daha zora sokar değerinizi de düşürür kendine güvenli ve sakin olun.esinizi hayatınızın merkezine yerlestirmeyin

Azönce telefonda kavgamız devam etti.. O bayanı çağıracaksın benden onun yanında özürdileyeceksin dedim... Dediğimi yaptı,çağırdı sesini duydum.. "Bugün hakaret ettiğim için senden özürdilerim " dedi... Sonra hemen kapattım telefonu. Doğru mu yaptım bilmiyorum yani o kim ki onun yanında benden özürdilese neolur dilemese neolur.... Bişey farketmez yani..Değişen hiçbişey olmayacak çünkü.. Hatta telefonu kapatınca kendime kızdım.. Çünkü benim hayatımda bir önemi olmayan insan.. Ama yine de yaptırdım, eşimin bedelini ödemesi için.. Beni ezdiğinden dolayı onun da ezilmesini istedim..
Bence yanlış yapmışsınız.O kadına bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz ki.Çok sinirlisiniz.hıncınızı alamadığınız için de iyice sinirleniyorsunuz.Eminim denilecek herşeyi demişsinizdir.Ben böyle durumlarda kendimi geri çeker,onunla hiç ilgilenmem. Kavga ettikçe inatlaşıyor benimle.Ne zaman geri çeksem kendimi pişman olur.

Hangi konuda inanmadınız da sizi yanındaki bayanla konuşturmak istedi ki ?
İş yerinde olduğuna mı inanmadınız ?
Bu derece güvenmemeniz için sebep neydi ? Daha önce bu konuda yalan mı söyledi ?

Merhabalar,, evet şuan çok sinirliyim elim ayağım titriyor ve buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim.. Daha önce eşimle aramda bir problem olmuştu.. O problemi karşılıklı konuşarak çözümledik,aramız iyi oldu. 2 aylık evliyim ve buara çok sık kavga eder olduk.. Herneyse bugün yeniden bir konuda kavga ettik telefonda.. O işyerinde,ben ise evdeyim şuan... Bir konuda inanmadım ona wattsap üzerinden yazışıyorduk.. Birden aradı, şuan yanında iş arkadaşının olduğunu onunla da konuşabileceğimi söyledi.. Buarada bu arkadaş bayan.. Ben de gerçekten sinirliydim, birden telefonu vermek isteyince ne konuşacağımı o an bilemedim emin olamadım.. O nedenle istemiyorum dedim. Aynen bana verdiği cevap şu: "CEHENNEME KADAR YOLUN VAR,BİRDAHA MESAJ ATMA" ve suratıma kapattı ... Bunu o bayanın yanında yaptı!!! Çünkü konuşturmak istemişti,yanındaydı.. Yalnız başına olsa zoruma bukadar gitmez belkii o anki sinirle yaptı derim.. Ama biz ne kavga etmiş ne yaşamış olursak olalım, onun karısını başka bir bayanın yanında küçük düşürmesi ezmesi doğru değil!!! Kendime yediremedim sinirimden aradım bağırdım ağzıma geleni sıraladım... "Senin havan kime" dedim ve biçok şey sıraladım. Öyle bağırmışım ki sinirden, şuan sesim kısıldı. Buarada o kişiyi bir kere görmüştüm, öyle alımlı güzel dikkat çekici vs.. değil yani hiç kıskanma gereği duymamıştım. Ama güzel olup olmaması önemli değil, ne olursa olsun onun yanında bu şekilde konuşmayacaktı benimle.. Nekadar sinirli olursa olsun yapmayacaktı bunu. Şuan basıp işyerine gidesim var o derece sinirliyim.. Gidicem de.. Madem o beni başka bir bayanın yanında ezdi rencide etti, inceldiği yerden kopsun

Eşinizin başkasının yanında size tutumu çok yanlış. Ama keşke siz de eve gelmesini bekleseydiniz. Evliliklerin ilk senesi kavgayla geçer genelde inşallah çok yıpratmazsınız ilişkinizi...

Back
X