• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan çok sinirliyim

peki siz neden yanında biri varsa tamam sonra konuşalım diyerek birinin gitmesini beklemediniz konuyu uzattınız muhtemelen eşiniz de yanındakine vererek birşeyler ispatlamak istedi. işe giden insan neden aranirki acil olmayan durumlarda eşiniz müsait değildi bence siz konuyu uzatınca böyle yapmıştır.isyerine sakın gitmeyin daha beter laflar duyarsınız eve gelince konuşun fevrilik işe yaramaz durumları daha zora sokar değerinizi de düşürür kendine güvenli ve sakin olun.esinizi hayatınızın merkezine yerlestirmeyin
Biz wattsap üzerinden tartışıyorduk. Birdenbire aradı telefonu vermek istedi.. Yanında biri varken konuşmuyordum.. evet sakin olmam gerekiyordu olamadım çünkü hiç böyle bişey yaşamamıştım çok sinirlendim soğukkanlı olamadım

Gıdersen kendınle çelısırsın, hataya hatayla karsılık verme bence once bır sakınles bacım, evlılıklerde ılk baslarda kavgalar nrmaldır anca oyle oyle evlılıgınız oturacak sen ona huyunu suyunu bellı edeceksın o sana bellı edecek su an yanlıs bır ızlenım verme bence keske aramasaydın sukunetını krusaydn aksam tıpıs tıpıs yanına gelecek gızelce bu syledıklerını aktarsaydın brdaha esın de yaomazdı ozur dılerdı hala gec degıl eger ıs yerıne gıtmedıysen... kol kırılır yen ıcınde kalır benım herıfe bunu ogretmem ıkı yılımı aldı :D salaga anlatr gıbı anlat uygulamalı anlat anca o zaman anlıyrlar onda grmek ıstedıgın davranısları sen yap snrada benım gıbı olacaksın de. Sımdı eger gıtmedıysen aksam anlat knus ozr dılesın kabul etme yarın ıs yerınde senı arayıp o kadının duyacagı sekılde ozur dılesın oyle kabul et :D

Hangi konuda inanmadınız da sizi yanındaki bayanla konuşturmak istedi ki ?
İş yerinde olduğuna mı inanmadınız ?
Bu derece güvenmemeniz için sebep neydi ? Daha önce bu konuda yalan mı söyledi ?
Hayır değil.. Kıskançlıkla alakasız farklı bir konuda tartıştık. İşyerinde satılan bir ürünle ilgili.. Hatta o başlattı.. Tutarsız konuştu ben de inanmadım.. Tartışmamız büyüdü.. O konuyla ilgili olarak da telefon açıp birdenbire arkadasıyla konusturmak istedi. Belki basit bir konuydu, ve bu hakareti yapmasa bir süre sonra düzelecekti.

Gıdersen kendınle çelısırsın, hataya hatayla karsılık verme bence once bır sakınles bacım, evlılıklerde ılk baslarda kavgalar nrmaldır anca oyle oyle evlılıgınız oturacak sen ona huyunu suyunu bellı edeceksın o sana bellı edecek su an yanlıs bır ızlenım verme bence keske aramasaydın sukunetını krusaydn aksam tıpıs tıpıs yanına gelecek gızelce bu syledıklerını aktarsaydın brdaha esın de yaomazdı ozur dılerdı hala gec degıl eger ıs yerıne gıtmedıysen... kol kırılır yen ıcınde kalır benım herıfe bunu ogretmem ıkı yılımı aldı :KK70: salaga anlatr gıbı anlat uygulamalı anlat anca o zaman anlıyrlar onda grmek ıstedıgın davranısları sen yap snrada benım gıbı olacaksın de. Sımdı eger gıtmedıysen aksam anlat knus ozr dılesın kabul etme yarın ıs yerınde senı arayıp o kadının duyacagı sekılde ozur dılesın oyle kabul et :KK70:
Azönce yaptı, çağırdı o bayanı telefonda yanında benden özürdiledi. "Sana yaptığım hakaretten dolayı özürdilerim" dedi.. Ama içim rahatlamadı, çünkü faydası yok benim için.. O kişi kim ki onun yanında özürdilemiş dilememiş farketmez.. Baştan bu haraketleri yapmayacaktı. Eşler tabiki kavga da eder tartışır da barışır da.. Ama neolursa olsun üçüncü şahsın yanında ezmeyecekti.

Azönce yaptı, çağırdı o bayanı telefonda yanında benden özürdiledi. "Sana yaptığım hakaretten dolayı özürdilerim" dedi.. Ama içim rahatlamadı, çünkü faydası yok benim için.. O kişi kim ki onun yanında özürdilemiş dilememiş farketmez.. Baştan bu haraketleri yapmayacaktı. Eşler tabiki kavga da eder tartışır da barışır da.. Ama neolursa olsun üçüncü şahsın yanında ezmeyecekti.

Madem o kadının onemı yoktu neden onun yanında bagırdı dıye kızdın, tamam ozur dılemıs aksam guzelce knus ozur dıleyecegın hareketlerı yapma bırdaha tekarar etme dersın, byle byle duzene gırceksınız zamanla hersey otracak.

'bayan' değil 'kadın'

iş yerinde adamı rahat bırakın.

Didik didik edip sonra rezil oldum diye ağlamayın
Eşiniz neyi ispatlamak için iş arkadaşı ile konuşturmak istedi sizi?

Ne neden bu ispata gerek duydu?

Birbirinize güveniniz var mı Yok mu, bunu düşünün.

'bayan' değil 'kadın'

iş yerinde adamı rahat bırakın.

Didik didik edip sonra rezil oldum diye ağlamayın
Eşiniz neyi ispatlamak için iş arkadaşı ile konuşturmak istedi sizi?

Ne neden bu ispata gerek duydu?

Birbirinize güveniniz var mı Yok mu, bunu düşünün.

İşyerinde eşimi yeteri kadar rahat bırakıyorum merak etmeyin... Bugün istisna olarak ilk kez yaşandı böyle bir mevzu ki, ben hiçbirşeyi didik didik edip ağlamadım. İş arkadaşıyla neden konuşturmak istediğini azönce izah ettim. Kıskançlıkla alakalı bir durum değildi.. Onun yaptığı yanlışa bakmadan, sorunu bende aramaya çalışmayın.

Azönce telefonda kavgamız devam etti.. O bayanı çağıracaksın benden onun yanında özürdileyeceksin dedim... Dediğimi yaptı,çağırdı sesini duydum.. "Bugün hakaret ettiğim için senden özürdilerim " dedi... Sonra hemen kapattım telefonu. Doğru mu yaptım bilmiyorum yani o kim ki onun yanında benden özürdilese neolur dilemese neolur.... Bişey farketmez yani..Değişen hiçbişey olmayacak çünkü.. Hatta telefonu kapatınca kendime kızdım.. Çünkü benim hayatımda bir önemi olmayan insan.. Ama yine de yaptırdım, eşimin bedelini ödemesi için.. Beni ezdiğinden dolayı onun da ezilmesini istedim..
Eşiniz kadar sizde hatalısınız,2 ayda eşinize inanmayacak kadar ne yaşadınız da eşiniz doğru söylediğine inandırmak için başkalarını araya sokuyor, azıcık özeleştiri yapmanızı tavsiye ediyorum,zira yaptığınız şeyler çok çirkin.29 yaş bu tür cahilliklerin yapılacağı bir yaş değil..

Kocaniz size kendini ispatlamak adina kadinla konusturmak istiyor. "Sorun ne olursa olsun" diyemezsiniz suanda. Sorun guvensizlik ve bi iliskinin bitmesi icin yeteri kadar saglam bi neden. Emin olun bana guvenmeyen birinin telefonunu dahi acmazdim. Siz adami zorda birakmissiniz oda size kendini ispatlamak zorunda kalmis. Hala daha yangina korukle gidiyorsunuz.

İşyerinde eşimi yeteri kadar rahat bırakıyorum merak etmeyin... Bugün istisna olarak ilk kez yaşandı böyle bir mevzu ki, ben hiçbirşeyi didik didik edip ağlamadım. İş arkadaşıyla neden konuşturmak istediğini azönce izah ettim. Kıskançlıkla alakalı bir durum değildi.. Onun yaptığı yanlışa bakmadan, sorunu bende aramaya çalışmayın.

Evet şimdi gördüm. İş yerindeki ürünle ilgili tartışacak kadar boş konuşuyormuşsunuz.
Yanlış anlamayın, yeni evlisiniz.
Böyle gerekli gereksiz her şeyi konuşup, tartışıp tüketmek yerine birbirinizi özleyecek zamanlar yaratmaya bakın.
Konuşacak konu kalmadıkça birbirinize saracaksınız.

2 aylık evlilik...cehenneme kadar yolun var.....rezil edicem....yani sizce de çok erken değil mi bunlar için.haa yaşanır tamam da 2 aylık evlilikte birbirinizin ağzına bakıyor olmanız lazım değil mi? Evliliklere ne oluyor böyle yaaa :(

Ay ben şok. ;) ne eşler var yahu biri ona bagiriyor öbürü hırsını alamayıp arayip sesi kısılana kadar bagiriyor. Sonra öbürü arayıp özür diliyor vay anasını.

Biz wattsap üzerinden tartışıyorduk. Birdenbire aradı telefonu vermek istedi.. Yanında biri varken konuşmuyordum.. evet sakin olmam gerekiyordu olamadım çünkü hiç böyle bişey yaşamamıştım çok sinirlendim soğukkanlı olamadım
akşam nasıl karşılamayı düşünüyorsun gidicek yerın varsa haber vermeden git evede not bırak cehenneme gıdıyorum sonra ararım diye!

2 aylık evlilik...cehenneme kadar yolun var.....rezil edicem....yani sizce de çok erken değil mi bunlar için.haa yaşanır tamam da 2 aylık evlilikte birbirinizin ağzına bakıyor olmanız lazım değil mi? Evliliklere ne oluyor böyle yaaa :KK43:
Haklısınız.. Ama ben bugüne kadar hiç hakaret etmedim ona.. Bugün o bu hareketi yapınca da öfkeden deliye döndüm soğukkanlı olamadım

Haklısınız.. Ama ben bugüne kadar hiç hakaret etmedim ona.. Bugün o bu hareketi yapınca da öfkeden deliye döndüm soğukkanlı olamadım
bence haklısınız ne olursa olsun böyle bır tepkı gösteremez haddını bılmelı ben bıle sınırlendım bır kadın olarak eşim böyle bırsey yapsa bır bayanın yanında onurum cok kırılırdı

Merhabalar,, evet şuan çok sinirliyim elim ayağım titriyor ve buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim.. Daha önce eşimle aramda bir problem olmuştu.. O problemi karşılıklı konuşarak çözümledik,aramız iyi oldu. 2 aylık evliyim ve buara çok sık kavga eder olduk.. Herneyse bugün yeniden bir konuda kavga ettik telefonda.. O işyerinde,ben ise evdeyim şuan... Bir konuda inanmadım ona wattsap üzerinden yazışıyorduk.. Birden aradı, şuan yanında iş arkadaşının olduğunu onunla da konuşabileceğimi söyledi.. Buarada bu arkadaş bayan.. Ben de gerçekten sinirliydim, birden telefonu vermek isteyince ne konuşacağımı o an bilemedim emin olamadım.. O nedenle istemiyorum dedim. Aynen bana verdiği cevap şu: "CEHENNEME KADAR YOLUN VAR,BİRDAHA MESAJ ATMA" ve suratıma kapattı ... Bunu o bayanın yanında yaptı!!! Çünkü konuşturmak istemişti,yanındaydı.. Yalnız başına olsa zoruma bukadar gitmez belkii o anki sinirle yaptı derim.. Ama biz ne kavga etmiş ne yaşamış olursak olalım, onun karısını başka bir bayanın yanında küçük düşürmesi ezmesi doğru değil!!! Kendime yediremedim sinirimden aradım bağırdım ağzıma geleni sıraladım... "Senin havan kime" dedim ve biçok şey sıraladım. Öyle bağırmışım ki sinirden, şuan sesim kısıldı. Buarada o kişiyi bir kere görmüştüm, öyle alımlı güzel dikkat çekici vs.. değil yani hiç kıskanma gereği duymamıştım. Ama güzel olup olmaması önemli değil, ne olursa olsun onun yanında bu şekilde konuşmayacaktı benimle.. Nekadar sinirli olursa olsun yapmayacaktı bunu. Şuan basıp işyerine gidesim var o derece sinirliyim.. Gidicem de.. Madem o beni başka bir bayanın yanında ezdi rencide etti, inceldiği yerden kopsun
Evet esinizi rezil edersiniz ama esinizle birlikte kendinizi de rezil edersiniz bence yapmayin

Back
X