Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

memur olmak yada yeterli bi maaşla çalışma saatleri makul bi iş isterdim

beni düşünsün şimdi,aklına ben geleyim..
arasın,mesaj atsın ya da sadece hissediyim beni sevdiğini...
buna çok ihtiyacım var.

Rabbim ailemi ve beni kayınvalidemin fitneliğinden çenesinden bedduasından korusun inş. Rabbim bildiği yapsın benden evimden eşimden çocuğumdan uzakta..Hamile hamile üzüp daralttığı ağlattığı yeter..Sana haval ediyorum Rabbim iki cihanda da göster gözüme yaptıkları kar kalmasın yanına..

Ne olur Allah ım ailesi eskısı gıbı olsun verdıklerı sozlerı tutsunlar sırf bu yuzden ondan ayrılmak ıstemıyorum Ne olur Allah ım kımseye soyleyemıyorum ama cıkmazdayım resmen hayata kustum ama gelecegım daha onemlı yapmak ıstedıklerımı yapamazsam hayatım boyunca uzulurum Allah ım bana yardım et

hep ettiğim ve edeceğim bir dua aslında.. bebeğini kaybetmiş bebeği olmayan ama isteyen herkeze allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin. bizlere dayanma gücü versin. herşeyin hayırlısı allahtann diliyorum ki bizde inşallah en yakın zamanda sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alalım.

aminnn inşş......

9 yıl sonra buldugum evladımı sag salim hayırlısıyla kucagıma almak.ailemle eşimle huzurlu mutlu bi ömür sürmek.daha ne istermki.allahım hepinizin gönlüne göre versin inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…