Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Rabbimden önce sabır diliyorum sonra da kayınvalidemin akılsızlıklarının hayırlısı ile son bulmasını ve rahatlıkla sağlıkla huzurla eşimle çocuğumla bir ömür geçirmek istiyorum..

çok şeyyy...
ilk başta akıl fikir diliyorum mantık diliyorum insanlara
ailemin üzülmemesini diliyorum
küçük askerim biran önce dönsün istiyorum
bide kilo almak istiyorumm:)

Aşk aşk aşk...

Ders çalışma arzusu...

Sınavlarımı eksiksiz geçmek... Oooofffff...

ailemin, benim, butun tanidiklarimin ve tum musluman alemi icin herkesin hakkinda hayirlisini dilerdimm..
butun islerimde hayir dilerdim..
hayirlisiyla diplomami alip iyi bir is, huzurlu bir yuva , mutlu bir ömür ve hayirli bir ölüm nasip etsin insaallah yüce Rabbimiz ...

allahım araştırma görevlisi olmak istiyorum sonra yar doç sonra doç sonra prof inşallah karşıma engel çıkmadan şimdiye kadar nasıl geldiysem bundan sonra da bööyle başarılı bir şekilde devam ederim ve bir an önce işe başlarım

Ülkemizin daha refah huzur içinde olmasını yönetenlerin akıllarını başlarını toplamasını dua ederdim. Siyasi oldu ama yaşadığım ülkede tek dileğim bu .

Son düzenleme:
bu ay bi bebeğim olsun artıkında bende bi annemlerin yanına tatile kaçıveriyim kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…