Şuan ne yapıyorsunuz ?

Kaç aylık?? Ben iki oğlumda da 3 aylık olunca meme reddi başladı.. sana yardımcı olmak isterim
1 aylik, sadece 1 kere emzik verdim ve dunden beri memeyi reddetti. Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kotu durumdayim, oncesinde cok guzel emiyordu ben kendi elimle mahvettim cocugumu

Kv ve kb yayladaki evinin terasındayız, Yemeğin üzerine kb kv ve eşime birde eşimin halasına ve tabiki kendime kahve yaptım, kahve içiyoruz, gel buyur birlikte içelim

Birazdan oğlumu banyo yaptırıp uyutacağım enerji topluyorum, oğlan zaten şımarmada nirvanaya çıktı bugün
uyursa planım oğlanı kv emanet edip eşimle bir orman yürüyüşü yapasım var bakalım

1 aylik, sadece 1 kere emzik verdim ve dunden beri memeyi reddetti. Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kotu durumdayim, oncesinde cok guzel emiyordu ben kendi elimle mahvettim cocugumu
Cnm memeyi ağzına alınca mı reddediyor yoksa emme pozisyonuna getirince mi?? Benim ilk oğlum emzirme pozisyonuna getirince ağlıyordu.. bi tek ayakta durup kucağımda pışpışlarken duruyordu.. bende ayakta pışpışlayarak emzirdim tam 7 ay.. yada uyurken emzirdim heo..10 aylık olunca kendi kesti emmedi..

İkinci oğlum yine 3 aylık olunca pışpışlayarak bile emmeye başladı.. baktım aç emmiyor sağdım çay kaşığı ile emzirdim.. yine uyku sersemiyken denedim.. şimdi 2 yaşını 1 ay geçti kendi bırakmıyor hala emiyo sıpa..

Uğraşacaksın sende.. ayakta pışpışla.. uyku arası emzir.. yine de emmezse sağ sütünü çay kaşığı ile ver.. tadını tekrar alır inş..

uyku oncesi ve sonrasi daha uyku sersemiyken emzirmekle memeye geri doner mi diyorsun?

Memeyi agzina koyunca cok kotu agliyor ben de kahroluyorum. Sakinlestiremiyorum da. E bayramdan sonra esim ise baslayacak kim sakinlestirecek bu cocugu? Beceremedim anneligi ben yaa hic bana gore degilmis, cocuga uzuluyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…