şuanda sevgılınız yanınızda olsa

EĞER SEVGİ BÜYÜKSE MESAFELER KISALIR AŞKIN SINIRI YOKTUR GÜZELİM BUNU ERKEK ARKADAŞINA SÖYLE BEBEĞİM ÜZMESİN SENİ ÇEKERİM KULAKLARINI
Kötü Kazen

aLLeGRia ENİŞTENİN HAKKINI BANA VER TATLIMMMM CANIM ÇEKTİ BE MARKETE İNDİRME BENİİİİİ :))

sımdı öle bı debresmıskı duygularım anlatamam ellerını cok özledımmmmmmmmmmmmmm söle yanımda otursaydıda dızlerıne basımı koysaydım saclarımı oksasaydı ahhh ahhhhhhhhhh (( yeter gayrı kavusalım bız yaa bukadar ayrılık yettı canımaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((

o kadar çok huzura ihtiyacım var ki bu aralar..Ben en çok huzuru onun omzunda buluyorum.Omzuna yaslanıp kokusunu doya doya içime çekmek isterdim...senağlama

Bitaneciğime sımsıkı sarılıp öperdim sonra da saçlarımı okşamasını isterdim ondan... Gerçi benim istememe de gerek kalmazdı zaten o dayanamaz dolardı buklelerimi parmaklarına...:asigim:

çokk Yoruldu Benim Aşkim Bugünnn Kiyamam Ben Onaaaa.. öpücük Kondurupp Masaj Yapip Hemen Uyuturdumm Aşkimiiiii

içime sokarcasına sarılmak isterdimm
öperdimm öpredim koklardımmm
bana sımsıkı sarılarakk uyumak isterdım ensemde nefesini hissetmek isterdim
yanımda var oluşunu hissetmek içinn:asigim:​

önce gözlerinin içine bakar ona nasıl aşık olduğumu belli ederim sonra sarılırım nefes almayacak şekilde sonra da öperim....zaten bir ay oldu görmeyeli...çok özledim...son ayrılığımız çok zor oldu kopmak zor geldi ikimize de hüngür hüngür pöyküre pöyküre ağladığımı hatırlıyorum...keşke hep yanında olabilsem...zaten şimdi çok hastayım ve ona ihtiyacım var...o kocaman sevgisine...canım sevgilim benim..offff offfff senağlama

kıyamam canım yaaa bilirim hasretliğin ne demek olduunuuuu senağlama

önc uzuuuunnnn uzunnnn seyreder sonrada koklardım, bitaneciimi çok ösledimmmm çooooooooookkkkkkk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…