şuanda sevgılınız yanınızda olsa

Sevgilim suan yanimda. Araba kullaniyo. Bende bunu yazmak icin elini biraktim. Araba durdugunda neler olur soylemem ayip! (şaka tabii ki .p)

Sarılırken konuşa konuşa uykuya dalardım. Sanırım evlensem sırf bu sarılıp uyuma kısmı için evlenicem sevgililiğin gözü kör olsun

su annn en cok ıstedıgım tek sey bu ona sarılmakkk o kadar cok sarılmak kı heralde kemıklerını kırana kadar sarılırdım cok özledımmm onu çokkkkkkkkkkkk..........pişman ederdim yanımda olduğuna

Şuan başka şehirde Yanımda olsa sımsıkı sarılırdıııım, bi kola ve sigara içtikten sonra yaptığımız en güzel şeyi yapıp akşama kadar uyurduk

Zaten askerde hasret tavan yapmış durumda...Önce kokusunu içime çekerek bi sarılrım sonra tatlı yanaklarından öperim,,mümkünse sinemaya gidelim ben gene omzunda uyuyakalıp filmi izleyemem

Sadece sarılıp saatlerce kokusunu icime cekip onun uyumasini izlerdim

seni çok özledim eşeğim diyip kocaman sarılmak ve inatla akan dakikaları görmezden gelip o şekilde saatleri geçirmek

sadece yanında olmak isterdim gerisi zaten bize kalmış

şakalaşır gözlerine doya doya bakıp öper öper öperdiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Suan ben nerdeyim? Odamda, yatagimin ustunde..
Ortam musait mi, evet..
Sevgilim yanimda olsa ne mi olur?
hmmmmmmmmmmm............ :111::122:

Yanımda olsa ; Sımsıkı sarılırdım öncelikle, sonra kokusunu, nefesini içime doyasıya çekerdim.
Yanımda olsa ; Yanımda olması yeterdi.

Sımsıkı sarılır, yüzünde öpmedik yer bırakmazdım, sıkardım yanaklarını o da elleriyle geriye çekerdi yanaklarını :103: yerim ben aşkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…