• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanki esinizle sevmeseydiniz evlenirmiydiniz?

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Arkadaslar,
diyelimki suanki esinizi sevmeden evlenseydiniz nekadar simdi iyi olsa bile yürürmüydü evliliniz?

biraz garip bir soru ama şöyle söyleyim...eğer sevmeden evlenseydim muhtemelen sonradan yine aşık olurdum

evet.. eşimle mantık evliliği de yapsaydım yürürdü. iyi bir insan. ama ona aşık olduğum için evlendim. aşkın gözü kör ama ilşikimiz çok sağlıklı :nazar:

Aslında ne sormak istediğinizi anlamadım ama Sevmeseydim evlenmezdim...
Sevmediğim biriyle evlilik bana göre değil...

hmmmmmmmmm , sanmıyorum yürümezdi biterdi büyük olasılıkla.
çünkü biz birçok zorluğu birbirimizi sevdiğimiz için aştık aşabildik..

sevmeseydim evlenmezdim ki, hadi bi kazadır evlendim diyelim uzun sürmezdi zaten.. ilk tartışmada biterdi sanıyorum :delphin:

yani istemeseydin önceden ve ailen zorlasaydi olurdu diyorsun?

bizde görücü usulu evlilk yoktur. herkes kendisi bulur herşeyine kendisi karar verir. aileler sadece iyi günde kötü günde yanında olur.

eşimi ailem bulmuş onlar seçmiş olsaydı. eşimle aramızda yine bu derece elektirik olurdu. ama ailem bulduğu için önyargılı olabilirdim. bu yüzden de antipati duyabilirdim.
zamanla aşardık herhalde...
eşim ve ben ikimizin de köpeği vardı. bu sayede tanıştık. çok fazla ortak yönümüz vardı.:kedi:

Ben huysuz birisiyim,sevmedigim birisiyle hayatta yasayamam..

oda beni sevmese iki günde postalar.

Nicin bu acayip soruyu sordum :
Cünkü benim basimda öyle bi sorun varda ondan
Sevmedim biriyle mantik evliligi olurmu diye kararsizim.
9 huyu iyi olupta benim isinmamis olmam olurmuydu acaba o beni cok sevse bile yürürmü evlilik?

ne biçim soru bu saçma sapan sevmeseydim evlenmezdim herhalde gülüyorum

Back
X