Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annenize Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun.yalnizlik en cok nezaman yalnizliktir biliyormusunuz en sevdiginixin sizi sirtinizfan vurup yaraladigi icinizi acittigi zaman onu yar bilip gozyaslarinizi icinize akittiginizda yalnizsiniz, cocuklariniz var ama onlarin varliklarinin mutlulugunu hissedemiyorsunuz oysa ne cok istemistiniz onlari .boyle iste yani bence sukredin , elinizdekilerin tadini cikarin mutlu olun .ilerde hayirlisiyla rabbim evlatda verir insallah.
bir anda tepetaklak olup yapayalnız kalmak..herşeyi "mış gibi " yaşamak..hala gençMİŞ gibi,hala başarılıyMIŞ gibi,hala seviliyorMUŞ gibi..ama yaşanılıyor işte öyle ya da böyle
1 yıl daha çok yeni.
ben 8 sene bekledim ve incir kürü ile iki bebek sahibi oldum. belki sende de işe yarar, saraçoğlu incir kürü diye aratırsan google da.
Rabbim hayırla evlatlar nasip eder inşallah.
bir anda tepetaklak olup yapayalnız kalmak..herşeyi "mış gibi " yaşamak..hala gençMİŞ gibi,hala başarılıyMIŞ gibi,hala seviliyorMUŞ gibi..ama yaşanılıyor işte öyle ya da böyle