Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tam 5 yıl geçmiş bu sayfa açılalı daha dün gibi ne çok ağladık ne çok şeyler paylaştık dualar ettik birlikte üstesinden geldik siz benim hiç görmediğim arkadaşlarım kardeşlerim oldunuz,çok şükür hepimiz evlatlarımıza kavuştuk.tüp bebekle sahip oldum kıymetli oğlum şu anda 3 yaşında sonrasındada kendiliğinden gelen süpriz kızım 1 yaşını doldurdu.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık huzur mutluluk versin hep güzel günlerini göstersin inşallah ..Allaha emenet olun..

tam 5 yıl geçmiş bu sayfa açılalı daha dün gibi ne çok ağladık ne çok şeyler paylaştık dualar ettik birlikte üstesinden geldik siz benim hiç görmediğim arkadaşlarım kardeşlerim oldunuz,çok şükür hepimiz evlatlarımıza kavuştuk.tüp bebekle sahip oldum kıymetli oğlum şu anda 3 yaşında sonrasındada kendiliğinden gelen süpriz kızım 1 yaşını doldurdu.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık huzur mutluluk versin hep güzel günlerini göstersin inşallah ..Allaha emenet olun..
Canim sağlıkla buyur insaallah .... Bende bugün ikinciye hamis olduğumu öğrendim.... Kendiliğinden geldi .... Çok mutluyum kızlar...

Beş yıl devirdi bu form hala peynirli borekde aklim gelir...gülümserim .. sağlıkla buyusunler insaallah ...

sağolll bitanemm evet 4 günlük oldu kızımm :) cumartesi gecesi 20 ekim , normal doğumla 2840 gr 50 cm olarak dünya ya geldi minik kızım , Allaha şükür herşey yolunda gitti ve mucizem dünyaya hoşgeldii ..

inşallah tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin Rabbim dualarım onlarla ..

2,yıl aradan sonra,Yıne yeniden merhaba kadınlar klubu....Ve sen tatlıcık..

Sonunda ha nıhayet ....başardın...KOCAMAN kutluyorum Seni,Bebişini Yanaklarından öp... öp onun gül kokan ipeksi teninden benım ıcınde...

Ben başardım maalesef Kürtaj oldum,Boşanıyorum ustelık ...Amabiliyormusun okuduğumda ılk ınan sankı ben yaşamışım gıbı sevındım Senın adına..Cok cektın cok ugrastın cok dolandın forumda arastırdın uzuldun sevındın..ama sonunda başardın...........Sevgıler,

Imza Eskı dost.

Eklentiler

• bb.webp
    bb.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar meraba 2017 deyiz tam 7 sene olmuş hepimiz çocukları büyümüstür gelin yeniden yazışalım burda özledim sizleri ..

Kızlar gelin çocuklarımızı konuşalım bu sefer bukadar aradan sonra neler yaptınız çocuklar nasıl kaç yaşındalar?. İki kızım var çok şükür 2011 2013 doğumlu Rabbim istiyen herkeze nasip etsin ins..

Back
X