Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rabbime şükürler olsun canım ramazanın mucizesi seni bu güzel ayda sevindirdi mevlam hayırlı olsun devamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin daha nediyeyim esracım şuan okadar doldumki anlatamam gözlerim dolu dolu......maşallah maşallah :nazar:canım benim içime doğuyordu hep kendiliğininden hamile kalacağın ...tebrik ediyorum öpüyorum seni facede yazamıyorum sorunlu biraz anlatmıştım sana neyse kendine iyi bak çok çok dikkat et Allaha emanet ol .......:nazar::nazar::16:

sağol canım ALLAH razı olsun çok şükür banada nasip oldu çok şaşkınım midem bulanmasa çok unutucam inanmıyorum rabbim herkese yaşatsın buduyguyu 6+4olduk:)) bile azdaha tahlıl yapmasaymıısm baya büyücektik:)

burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:)):nazar::nazar:

esracım tebrik ediyorum canım inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına al inşallah.

burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:)):nazar::nazar:

çok çok çok sevindim,kocaman maaşallah:nazar::nazar::nazar:
Allahım devamını getirsin,sağlıkl kucağına almayıda nasibetsin canım:)))))):49:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
gamsem...........................................h amiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
murse............................................. .hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece............................................... ...hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse............................................. ..hamiş.........2..aşılamada kız
gül............................................... ....hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar.......................................... .hamiş.............doğal yolla TUĞRA
bjközlem.......................................... hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982......................................... .hamiş......... 2. aşılamada ECE
KARTOPU..........................................h amiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c............................................ .hamiş................tüpbebekERKEK

TATLICIK.......................................... HAMİŞ...............DOĞALYOLLA

emenne............................................ hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞ TATLI BİR KIZ

estamp............................................ hamiş .........1. aşılamada zeynep duru VE 2. YE HAMİLE OĞLUŞ GELİYOR

esra16............................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 2 aşılama 2 tüpbebekten sonraaaa DOĞAL YOLLA

egeli............................................. ..
ecrin87........................................... .
pancar............................................

13 SAĞLIKLA DOĞMUŞ BEBİŞİMİZ VAR

4 hamilemiz VAR

3 hamiş adayımız var

esracığım şimdi okudum ve çok sevindim.ne güzel açtığım topikte hemen hemen herkes hamile kalıp yavrularını kucağına aldı yada almak üzere,hatta 2.ler bile geliyor.

Allah analı babalı büyütsün canım ,sağlıcakla kucağına al inşallah.

canım hayırlısı ile kızını kucağına almışsındır inşallah. güle güle büyüt hayırlı evlat olsun her ikiside. bahtları açık ömürleri uzun olsun inşallah.:nazar::nazar:

tatlıcığım ne yapdın aldınmı Beren bebeği kucağına yoksa son günlerinmi?merak ettim seni hayırlısı olsun inşallah.güle güle büyüt kızını,sağlıcakla :nazar:

arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun bugünden sonra hergününüz bayram tadında geçsin inşallah. bol bol dua edelim bu gece Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah. Yüce Rabbim tüm isteyenleri en kısa zamanda evlat sahibi yapsın,bizimkilere de sağlıklı,mutlu güzel günler göstersin inşallah. egeli,ecrin,pancar dualarım sizlerle bu gece

hepinizi kocaman öpüyorum :54:

Son düzenleme:
canım şimdi 2012 ekim annelerinde okudum,kızını sağlıcakla kucağına almışsın.hayırlısı olsun.Allah analı büyütsün bahtı açık,ömür uzun olsun. :nazar::nazar::nazar:

canım şimdi 2012 ekim annelerinde okudum,kızını sağlıcakla kucağına almışsın.hayırlısı olsun.Allah analı büyütsün bahtı açık,ömür uzun olsun. :nazar::nazar::nazar:

sağolll bitanemm evet 4 günlük oldu kızımm :) cumartesi gecesi 20 ekim , normal doğumla 2840 gr 50 cm olarak dünya ya geldi minik kızım , Allaha şükür herşey yolunda gitti ve mucizem dünyaya hoşgeldii ..

inşallah tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin Rabbim dualarım onlarla ..

merhaba canlarım öncelikle doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum .burda çoğumuz ilk bebişlerimize tedaviyle kavuştuk sanırım ikinciler hep normal olucak bende buğün ikinci kez HAMİLE olduğumu öğrendim çok şükür bi bebişim daha olucak Allahım tüm istiyenlere nasip etsin.. Allaha emanet olun yavrularınızla mutlu huzurlu kalın ..........

merhaba canlarım öncelikle doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum .burda çoğumuz ilk bebişlerimize tedaviyle kavuştuk sanırım ikinciler hep normal olucak bende buğün ikinci kez HAMİLE olduğumu öğrendim çok şükür bi bebişim daha olucak Allahım tüm istiyenlere nasip etsin.. Allaha emanet olun yavrularınızla mutlu huzurlu kalın ..........

hayırlısı olsun murseciğim çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini :nazar:

mesajı şimdi gördüm çok sevindim canım Allah hayırlı etsin evet ikinciler jet hızıyla geliyor gerçekten benim kızım da 3 aylık oldu Rabbime sonsuz şükürler olsun isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah

sağolll bitanemm evet 4 günlük oldu kızımm :) cumartesi gecesi 20 ekim , normal doğumla 2840 gr 50 cm olarak dünya ya geldi minik kızım , Allaha şükür herşey yolunda gitti ve mucizem dünyaya hoşgeldii ..

inşallah tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin Rabbim dualarım onlarla ..

Ne zamandir internet olmadigindan giremiyordum. Cok sevindim. Cok sukur verene. Inanamazsin su anki duygularima mutluluklar sizinle olsun ailenize saglikli bir omur dilerim.

Mrb kizlar nasilsiniz umraim herkes iyi huzurludur...bende sukur iyiyim 36.haftamdayim dogum stresi basladi hayirlisiyla kizimi kucagima alsam baska bisey istemiyorum dualarinizda banada yer verirseniz cook sevinirim ALLAHAemanet olun opuyorum..

esracığım şimdi okudum ve çok sevindim.ne güzel açtığım topikte hemen hemen herkes hamile kalıp yavrularını kucağına aldı yada almak üzere,hatta 2.ler bile geliyor.

Allah analı babalı büyütsün canım ,sağlıcakla kucağına al inşallah.

Subat 2010 da acmisiz bu topigi dusun ne agladik sessizce birbirimizden bir teselli arayarak. Birlikde dualar ettik. Umutlandik uzulduk. Ve bugun 13mart 2013 uc sene dile kolay uc sene deviurmisiz ve aramizda bebegini kucagina almayan nerdeyse kalmamis. Egeli ve ecrin benim tanidigim. Allahim tez zamanda onlara ve onlarin nezdinde tum isteyenlere nasil etsin. Bugunlerimize sukurler olsun. Bebegini kucagina almayi bekleyen hamis arkadaslarima saglikli dogumlkar dilerim. Bu duyguyu herkes tadar insaallah.

Back
X