Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yapılalı bugün tam 1 hafta adetimin 9. günü aşılaa yapıldı bana.

6-7 mart gibi adet olmam gerekiyor normalde

benim aşılama 19. günü yapıldı...adet tarihimle test tarihim aynı aslında ben 32 günde bir adet oluyordum ama ne hikmetse son 5 aydır 36-39 arası oluyor...hayırlısı inşallah bu ay tutar...

funan tahlilini yarın yaptıracakmış arkadaşlar,

bugün tahlil yaptıracak arkadaşlar umutla bekliyoruz sonuçlarınızı. dualarımız sizinle.:emir_bebek:

Bugün ve bu hafta boyunca buranın sıkı bir takipçisi olucam, Alacağımız her güzel haber içime bir umut olacak, İnşallah bu hafta ve sonrasında da burdan herkes güzel heberler verir,
test için 15. günün geçmesini beklemenizi tavsiye ederim, çünkü ben her seferinde 14. gün test yaptırdım, 15. gün adet oldum(Allah benzetmesin de) Acele edip boşuna kolunuzu deldirmeyin derim

benim aşılama 19. günü yapıldı...adet tarihimle test tarihim aynı aslında ben 32 günde bir adet oluyordum ama ne hikmetse son 5 aydır 36-39 arası oluyor...hayırlısı inşallah bu ay tutar...

geçen aşılamayıda 9. günde yaptırmıştım ben. benim adet döngüm 28 günde bir ama aşılama erken olduğu için bilmiyorum. tabiki inşallah hamileyimdirde adet olmam :-)))

doktorda aşılama tarihinden sonraki gün saymaya başlayıp 15. gün kan testi istedi..ayy konuştukça heycan basıyor...bir haftayı devirdik son bir hafta için gün sayıyoruz..şubat ayı bence hepimize uğurlu gelicek...görün bakın ece söyledi diyeceksiniz...bir bir güzel haberler alıcaz......

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ilk önce okuyucuydum ama üye oldum sonradan.allah hepizin yardımcısı olsun. benimde 2 martta allah izin verirse transfer var .zormuş bu işler.ama herşeye rağmen bebişlere değer

ama şimdi olmadı mutlu haberleri duymak bizimde hakkımız degilmi küstümmmm:umursamaz:herkesten güzel haberler bekliyorum belki bende veririm inşallah AMıNNNN

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ilk önce okuyucuydum ama üye oldum sonradan.allah hepizin yardımcısı olsun. benimde 2 martta allah izin verirse transfer var .zormuş bu işler.ama herşeye rağmen bebişlere değer

aramıza hoşgeldin..bu topik hepimize uğur getircek kimse eli boş dönmeyecek inşallah...endişeye yer yok..moralimiz ve inancımız tam olsun allahın izniyel kucaklarımız dolsun...

ALLAH seninde yardımcın olsun cnm rabbim isteyenlerin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq:

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

adet öncesi gebelik belirtileri bunlarmış arkadaşlar

hoşgeldin canım. dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah senden de güzel haberler alırız, uğurlu gelir burası sana :emir_bebek:

Back
X