- Konu Sahibi KARTOPU344
yaşadıkların çok zor arkadaşım gerçekten benzer şeyleri bir yaşayan olarak sana çok hak veriyorum bende 6 aylık bi gebelik kaybından sonra ki oda tedaviyle olmuştu sadece çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım aşılama olmadan ardından iki yıl sonra kendiliginden bi gebelik ve iki aylıkken kayıp yazması kolay geliyo şimdi ama zaman herşeyin ilacı sözüyle hareket ediyorum hep inşallah rabbim bizide güldürecek bebek konusunda vardır allahın bir bildigi diyorum işte böyle geçiştiriyorum ne yapıyım:Saruboceq:benim durumum birz farklı aslında. ben 2 kez hamiel kaldım. bikez kimyasal gebelik olu dah ne olduğunu anlamadan gitti. ikincisi malesef benm için çok acı bi tecrübe. daha fazla d aolmadı. 3 ay bitecek bu ay sonunda bebeğimi kaybedeli. 8. ayımıza girdiğimizde birdenbire yavrumu erken doğumla kaybettim malesef.benim d eyumurtalmam biraz zayıf galiba. eşimde bi problem yok. ama ben iki hamileliğimde kendiliğinden oldu. 2 kez yumurta takibi oldum ama olmadı ama sonra kendiliğinden gelmişti bebeğim. şimdi çok kötüyüm yeni yeni hayata tutunmayaa çalışıyorumaam sanki bebeğim benden koparılıp alınmış gibi tejrar anne olmayı istiyorum. acımı ancak bu şekilde hafifletebilirim. Allah nasip ederse nisan ayında kendim denicem.mayısta bi takip yaptırıp o d aolmazsa haziranda aşılama yaptıtrmayı düşünüyorum belki dah çabuk olur diye. gerçekten bebk fikrini aklımdan çıkaramıyorum. iyi olmam için buna ihtiyacım var. çünklü tüm hayallerim gerçekleşmek üzereyken yarım kaldı. şimdi tekrar bu sevince ihtiyacım var. ama bu kez inşallah sonu güzel biter.oyüzden ilk aşılamada sonuçlar nasıl merak ettim.