Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok şükür Allah ıma 2 ocak günü oğlum Tuğra yı kucağıma aldım. günü geçince suni sancıyla müdahale edildi gelmiyordu sanırım yerinden memnundu.............................:) suni sancıyı 5saat çektim rahim tam 5cm açıklığa ulaştığında sancıların şiddeti artmasıyla babişimin kalbi yavaşlamaya başladı hemen sezeryana geçiş yapmak zorunda kaldık. kısacası oğlum hem normal doğum sancısını çektirdi hemde sezaryanı yaşattırdı. ama değer.

şuan odasında uyuyor. 15günlük oldu. çok güzel bir duygu Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..

pınarcığım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Allah razı olsun canım. darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına.. spinal anasteziyle doğum yaptım. sezaryan sırasında bilimcim açıktı hatta doktorumla sohbet bile etim o esnada.. derler ya o esnada edilen dua kabull olur diye aklıma sen ve egeli ve tüm kadınlar kulübündeki arkadaşlarım ile birde nimet diye bir ablam var ona dua ettim... normal doğum gibi ilk bebeğimi ben gördüm.. ilk ağlama sesini duyduğumda öyle tuhaf oldumki.. tüm kalbimle sana ve diğer arkadaşlara Allahın en yakın zamanda bu duyguyu tatdırmasını dilerim... AMİN İNŞAALLAH...

canım benim Allahhh razı olsunn amin inşallah Rabbim aratmasın daha fazla hiç kimseyi...

Saglık la sıhhatle büyütün Tuğra'yı inşallahhhh... çok yakışıklı bi oğlun varr maşallahhh:nazar:

kızlar çok şükür Allah ıma 2 ocak günü oğlum Tuğra yı kucağıma aldım. günü geçince suni sancıyla müdahale edildi gelmiyordu sanırım yerinden memnundu.............................:) suni sancıyı 5saat çektim rahim tam 5cm açıklığa ulaştığında sancıların şiddeti artmasıyla babişimin kalbi yavaşlamaya başladı hemen sezeryana geçiş yapmak zorunda kaldık. kısacası oğlum hem normal doğum sancısını çektirdi hemde sezaryanı yaşattırdı. ama değer.

şuan odasında uyuyor. 15günlük oldu. çok güzel bir duygu Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..

canım gözünaydın,benim kuzuda 2011 3 ocakta doğmuştu:) Allah analı babalı büyütsün...

kızlar hepinizi çok seviyorum,kendinize çok iyi bakın

canım benim allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin çok sevindim inan ismi gibi hayatıda güzel olur inşallah.allahım yüzüne güldü sonundadarısı bizlerin başınaolur umuyorum öpüyorum yeğenimi bnm için kokla canım

arkadaşlar bunu söyleyip söylememe konusunda biraz tereddüt ettim ama sizinle paylaşmam lazım biliyorsunuz iki yıl tedavi sonucunda aşılamayla hamile kalmıştım ve geçen yıl oğlum olmuştu oğlum bir yaşını yeni geçti ve geçen hafta öğrendim ki tekrar hamileyim benim durumumda olanınız var mı nolur düşüncelerinizi paylaşın

arkadaşlar bunu söyleyip söylememe konusunda biraz tereddüt ettim ama sizinle paylaşmam lazım biliyorsunuz iki yıl tedavi sonucunda aşılamayla hamile kalmıştım ve geçen yıl oğlum olmuştu oğlum bir yaşını yeni geçti ve geçen hafta öğrendim ki tekrar hamileyim benim durumumda olanınız var mı nolur düşüncelerinizi paylaşın

varyaaa içime doğdu daha mesajını okumadann:)) sağlıkla gelsin miniğinnn :) maşallah Allah bak bu sefer bekletmeden tedavisiz nasip etmişş:) başka bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama estemp uğraşıyodu 2. için belki yakın zamanda ondanda bu haberi alırız...

tebrikler arkadaşım....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada:nazar: ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada:nazar: IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada:nazar: kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla:nazar: KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla:nazar: TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek :nazar: KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada:nazar: ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................:nazar: ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................:nazar:
ayse.c.............................................hamiş...............................:nazar:
TATLICIK..........................................:emir_bebek:GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr:49:
esra16.............................................:emir_bebek:
egeli...............................................:emir_bebek:
ecrin87............................................:emir_bebek:
pancar............................................ :emir_bebek:

15 hamilemiz :emir_bebek:........:nazar:

5 hamiş adayımız var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

varyaaa içime doğdu daha mesajını okumadann:)) sağlıkla gelsin miniğinnn :) maşallah Allah bak bu sefer bekletmeden tedavisiz nasip etmişş:) başka bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama estemp uğraşıyodu 2. için belki yakın zamanda ondanda bu haberi alırız...

tebrikler arkadaşım....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım benim bizim için büyük şok oldu biraz dikkat ediyorduk ama işte rabbim isteyince olmayacak hiç birşey yok bunu bir kez daha anladım bütün kalbimle isteyen arkadaşlarımın da yavrularına kavuşmalarını diliyorum hep dualarımdasınız

iyi geceler arkadaşlar sonunda raporumgeçen hafta çıktı ve ben çarşamba günü adetoldum yarın sababh 9.30 2.tüpbebk için randevüm var ve ben çok heycanlıyım sanki ilk kez tedaviye baaşlyır gibiyim sebepsiz terlemeler,korku, heycan, mutluluk hepsiiniyaşamaya başladım biryıl aradan sonra yine devam ilk tüpbebğimde negatifi görünce pes etmiştim ama şimdi anlıyorumki silbaştan başlamakçok iyi gelicek bana dilerim benim için hayırlı olur dua edin nolur çok ihtiyacım var buna ..Ayrıcada ibrahim saraçoğlundanda kür getirttirdim birde onu yiyiyorumhayırlısı artık...

Canım benim Rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah bu kez olacağına inanıyorum senin için özel dua edeceğim fazla heyecanlanmamaya çalış Allah yardımcın olsun

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada:nazar: ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada:nazar: IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada:nazar: kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla:nazar: KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla:nazar: TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek :nazar: KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada:nazar: ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................:nazar: ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................:nazar:
ayse.c.............................................hamiş...............................:nazar:
TATLICIK..........................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49:
esra16.............................................:emir_bebek:
egeli...............................................:emir_bebek:
ecrin87............................................:emir_bebek:
pancar............................................ :emir_bebek:

16 hamilemiz :emir_bebek:........:nazar:

4 hamiş adayımız var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...:nazar::nazar::nazar:

Ya arkadaşlar ben de cumartesi günü aşılma yaptırdım.:emir_bebek:İlk aşılamam.Hala kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlar iyiye mi işaret yoksa kötüye mi ?:14:

MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...:nazar::nazar::nazar:

tatlıcım çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun.kendine çok dikkat et.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

tatlıcım çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun.kendine çok dikkat et.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

teşekkür ederim canım benimm Allah razı olsun.... sen ne alemdesinn bebiş nasıll, nekadar kaldıı?

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim kazasız kurtarsın inşallah.bende burda yeniyim.sanırım senin önce tuttu sonra düşük falan mı yaptın.ayrıca rica etsem sorun neydi sizde.tutması için ne gerekiyo yada tutanların ortak olarak sorunları ne?doktor tutması düşük bir ihtimal diyo ama ben nedense umutla bekliyorum.beni aydınlatırsan sevinirim tatlıcım.bende adetimin 5. günü olan yarın doktora gidicem ilaca başlayacak ve sonra muhtemelen martta aşılama yapılacak.çok umutluyum.aşılama yaptıran bütün herkezin aşılaması tutsun inşallah.çünkü çok zor uğraşması maddi yanı ve çevre psikolojisi.şimdiden teşekkür ederim.

kızlaaar beni hatırlarmısınız bilmem çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum tatlıcım çok sistemli çalışıyor beni eklemiş hemen hamiş listesine.eylül ayında ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım çok şükür rabbime 10 haftalık hamileyim hala inanamıyorum, unutuyorum,hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bazende birşey olursa bebeğime diye çok korkuyorum..ALLAHIM bütün hamilelerin evladını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bütün evlat hasreti çekenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün bu mutluluğu yaşatsın...

ayşeciğim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım :nazar::emir_bebek:

Back
X