- Konu Sahibi KARTOPU344
şuanda yumurtalarımı büyütüyorum yarın kontrolum var pazartesi salıda aşılama olur diye düşünüyorum.
aşılamalarımız aynı tarihte olacak herhalde. inşallah ikimizde güzel haberler veririz burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuanda yumurtalarımı büyütüyorum yarın kontrolum var pazartesi salıda aşılama olur diye düşünüyorum.
Merhaba canım ben tüp bebek yaptırdım.
Salı günü transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi.
Test tarihimi bekliyorum dua ediyorum tutunmuşlardır diye.
bende 2.aşılamyı yaptırdım rabbim inşallah benide ane yapar.bebeğim bu sefer gelir annesine ne olur dua edin benim için.aşırı gaz oldu.birde bel agrısı ilk günler
estamp geçmiş olsun canım. hayırlısıyla biran önce başlarsın yeniden tedavine. ama arkadaşlar yaşımız geçiyor diye üzülüyorsunuz. ben neyapayım.benim yaş 40 ve hala uğraşıyorum. moral bozmal yok
aşılamalarımız aynı tarihte olacak herhalde. inşallah ikimizde güzel haberler veririz burada![]()
allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın, tüm isteyenlerin kucağını bebek ile doldursun inşallah.
aminnnn....
Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım .ama doktorum bana iğne vermedi klomen tedaviisindeki gibi 5. Gün sephone mi neydi şimdi ismi aklımda değil 50ml lik bir ilaç verdi sabah akşam al dedi aldım. Bugünde yumurtlama varmı diye bakılacak. Merak ettim neden iğne vermedide ilaç verdi bana. Bunun nedeni klomenle tedavi olduğum esnada ilk ay 2 ikinci ay 3 yumurtamım olması olabilir mi. Yumurtlama sorunu çıkmadı bende bundan mı dır ki..:) çıldıracağım. çok şükür bende hormonlar çok iyi çıkdı kanallar açık çıkdı klomenle tedavi süresinde yumurtalar çok iyi gelişiyor dedi. Eşimdede morfoloji iyi ultrosun sonuçları temiz ileri hareketli %51 sadece sadece ilk sperm testinde sperm sayısı 15milyondu ikinciyi istedi bugün götüreceğim ondada 35 milyon çıkdı. Stersden buralara yazıp yazıp duruyorum artık aşılamadan sonra stersden başınızı şişiririm şu 15günlük bekleme dönemi insanı bitiriyor.