- Konu Sahibi KARTOPU344
evet cnm inş. güzel haberlerimizide buraya yazıcaz...:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sprey değil de jel kullanıyorum. aşılamadan sonra tahlil gününe kadar her sabah kullanacağım. öyle söyledi doktorum. eğer tutunma olursa düşüğü falan engelliyormuş herhalde.
Arkadaşlar çıkmam gerek..ancak çarş.günü sonucu bildirmek için girerim..haber veririm..dualrım sizinle...
bana düşüğü engellemek için progestan verdi doktorum..sanırım her doktor ayrı şeyler uyguluyo..vitamin ve coraspinde vermişti hala kullanıyorum desteklemek için..
bana düşüğü engellemek için progestan verdi doktorum..sanırım her doktor ayrı şeyler uyguluyo..vitamin ve coraspinde vermişti hala kullanıyorum desteklemek için..
arkadaşalar bi sorum olacak bana doktorum aşılama sonrası herhangi bi ilaç vermedi?ohaoldumsmile
kartopu teşekkür ederim canım beni de eklemişsin listeye inşş hepimiz mutlu haberler veririz burayaa
Allahh dualarımızı en yakın zaman da kabul etsinn:)
canım doktorlar farklı farklı şeyler öneriyolar inş. bebişin bekletmeden gelir :Saruboceq:
bu arada konyalısın galiba bende konyalıyım kaydirigubbakcemile5
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
ben topikte yeniyim
yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gidicem bu ilk olacak pek fazla bilgim yok daha önceden rahim filmi hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırmıştık başka bir hastaneden sonra bekleme kararı almıştık 5 ay geçti bebiş gelmedi yarın özel bi tüp bebek merkezine gidecem yanıma raporlarımı alıcam bugün reglimin 2. günü acaba hemen tedaviye başlayacakmı sebebini bilmiyorum ama garip bi heyecan var içimde hakkımızda hayırlısı topiği yakından takip edicem.
Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
cimcime_82....................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
canım doktorlar farklı farklı şeyler öneriyolar inş. bebişin bekletmeden gelir :Saruboceq:
bu arada konyalısın galiba bende konyalıyım kaydirigubbakcemile5
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
ben topikte yeniyim
yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gidicem bu ilk olacak pek fazla bilgim yok daha önceden rahim filmi hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırmıştık başka bir hastaneden sonra bekleme kararı almıştık 5 ay geçti bebiş gelmedi yarın özel bi tüp bebek merkezine gidecem yanıma raporlarımı alıcam bugün reglimin 2. günü acaba hemen tedaviye başlayacakmı sebebini bilmiyorum ama garip bi heyecan var içimde hakkımızda hayırlısı topiği yakından takip edicem.
tatlım bende Konyadayım,banada aşılama yapılacaktı,tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık,daha önce sebeplerini uzun uzun burda yazmıştım,yeni bir doktor arayışındayım,senin doktorun kim,yardımcı olabilirmisin,memnunmusun , şimdiden teşekkürler.....
bu arada hepiniz için dua ediyorum kızlar,Allah yardımcınız olsun,hiç moralinizi bozmayın,ben aşılama sürecine bile geçemedim,yarım bıraktık...beterin beteri var yani,aşılama yapılması bile nimet,unutmayın,öpt kıslarrrr
boshayallersmile
Kızlar yarın sonucumu alıcam çok heyecanlıyım. Sabahtan beri hasta oluyormuş gibi bir ağrı var belimde her seferinde geldi diye defalarca kontrole gittim. Sabaha kadar gelmez inşallah listemizdeki herkesin ve bebek isteyen herkesin yüzü güler artık. Yarın test yaptıran diğer arkadaşlarda yazsın sonuçlarını olumsuzda olsa bende yazacağım yarın size. Allah hepimizin yardımcısı olsun..