Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşasınnnn yuppiiiiiiiiii biliyordum bu topiktekilerin hepsi güzel haber alacaklar hemde çok kısa sürede vuslat inan bana çok sevindim...allah tamamına erdirsin...bu arada test öncesi yaşadıklarını anlat belirtiler falan varmıydı..bizimle paylaşırsen sevininirz.hihoyyyt
çook güzel bi haber... çok sevindim hayırlı olsun...
darısı hepimizin başına

Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin

arkadaşım mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu valla. hiç bukadar sevinebileceğimi düşünmemiştim. Allahım dualarımızı kabul etti. Darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah.

ençokta neye seviniyorum kızlar biliyormusunuz bu topiğin ve listenin uğurlu gelmesine.

hamileliğin çok güzel ve rahat geçsin inşallah arkadaşım. Hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inşallah.

ama bizide habersiz bırakma lütfen. bizden ilgiyi kesme olurmu canım :emir_bebek::nazar::CüvCüv::enbuyukkk::hooray:

Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin

canım çok sevindim senin adına Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inş..:Saruboceq::lepi::teytey::teytey:

Vuslat 35.........................23/Şubat :nazar: :nazar::nazar:O BıR HAMıLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Mergül ........................... 23/Şubat :nazar:
Funan..............................23/Şubat :nazar:
Leylim.............................23/Şubat :nazar:
Gamsem.........................24/Şubat :nazar:
cimcime_82....................25/Şubat :nazar:
Jbase.............................27/Şubat :nazar:
Minaaa...........................01/Mart :nazar:
Eneplnar.........................02/Mart :nazar:
Kartopu344.....................02/Mart :nazar:
Ece006......................... ..02/Mart :nazar:
Uğurumuz.......................06/Mart :nazar:
banucaner......................07/Mart :nazar:

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor :nazar:

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak :nazar:

Aslanca..........................Çalışmalara Devam :nazar:

arkadaşım inan çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk sewindimmm......darısı listedeki diğerlerinin(ve benim) başımaaa......
o kadar duygulandım kiii inan çok mutluoldummmmmmm....,nşşaallhhhh hayırlısıyla kucağına da alırsın :emir_bebek:

mergül, funan, leylim, hadi sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz, İnşallah, ben bugün bi dilek tuttum, tam olarak dilek değil de batıl inanç gibi birşey işte, bugün hepinizden hamile haberleri alırsam, ben de hamile olduğuma inanıcam, 1 kez daha inanıcam, sonrasında üzülecek olsam bile, hadi ne olur güzel haberler verin

mergül, funan, leylim, hadi sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz, İnşallah, ben bugün bi dilek tuttum, tam olarak dilek değil de batıl inanç gibi birşey işte, bugün hepinizden hamile haberleri alırsam, ben de hamile olduğuma inanıcam, 1 kez daha inanıcam, sonrasında üzülecek olsam bile, hadi ne olur güzel haberler verin

canımmm ben testimi yarn yaptırcam,konyanın küçük bi ilçesinde çalışıyporum o yüzden yarınbaşka bi ilçesine gdeceğim..
haberimi ancak yarın verebilirim...:)inşaallahhh da mutlu bi haber veririrmm..:kedi:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz için dua edeceğim inşallah hepimiz hamileler diye bir topik açıp bundan sonra hamileliğimizi paylaşırız. Allah isteyen herkese versin bende çok şaşkınım inanamıyorum. Akşam girip uzun uzun yazarım size..

canımmm ben testimi yarn yaptırcam,konyanın küçük bi ilçesinde çalışıyporum o yüzden yarınbaşka bi ilçesine gdeceğim..
haberimi ancak yarın verebilirim...:)inşaallahhh da mutlu bi haber veririrmm..:kedi:

İnşallah canım dualarımız seninle, Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin İnşallah, yarın 4 gözle haberini bekliyor olucam, sakın unutma yaz tamam mı

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz için dua edeceğim inşallah hepimiz hamileler diye bir topik açıp bundan sonra hamileliğimizi paylaşırız. Allah isteyen herkese versin bende çok şaşkınım inanamıyorum. Akşam girip uzun uzun yazarım size..

aşılamadn sonra yaşadıklarını belirtilerinide yaz lütfen test tarihime bir hafta var acaba tuttumu diye heycan içersindeyim..bizlerede umut olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

güzel haberlerini bekliyoruz ..inşallah yin ebirlikte sevinicez...

Back
X