- Konu Sahibi KARTOPU344
merhaba ben aranızda yeniyim vuslatı tebrik eder darısı biz bekleyenlere inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dualarımız seninle, Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin İnşallah, yarın 4 gözle haberini bekliyor olucam, sakın unutma yaz tamam mı
yazmaz olurmuyum,hiç ben aşılamdan sonraki 2hafta burda arkadaşlarımla çok kısa sürede geçti hergün birbirimizi di ledik,birbirimizi anladık zaten bizi bizden başka da kimse anlamaz.nşşaallahh ben yarın bi mutlu hab er veirirm sende bana karşılık mutlu bş haber yazarsınnn kendine dikkat et opuyorumnanaktan
merhaba ben aranızda yeniyim vuslatı tebrik eder darısı biz bekleyenlere inşallah
CİMCİMEEEEE HARİKASIN YAŞASIN YAAAAAA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM HAYIRLI ETSİN TEBRİK EDİYORUM DUA ET BİZİDE OLURMU CANIM alkisalkisalkis
Ece sen nerde yaptırdın aşılamanı, senin ilk aşılaman mı?
Funancığım,
darısı senin başına inşallah. yarında senden güzel haberi almayı dört gözle bekliyoruz. bu akşamda senin için dua edeceğim. tabi herşeyden önemlisi önce ne olursa olsun hayırlı olması.
kızlar ben şimdi doktordan geliyorum dün bahsetmiştim aşılama için başvurmak istiyoruz diye ama sanırım tüp bebek yaptırmamız gerekecek bugün eşim sperm tahlili verdi ama önceki tahlilerine bakarak bu değerlerde aşılamanın tutması mucize olur dedi
doktora ilk gittiğimizdede başka bir doktordu çok kızmıştım para kazanmak için hemen tüp bebek diyolar diye ama bugün bu doktorda aynı şeyi söyledi eşim üç aydır ilaç kullanıyo vitamin çinko sperm arttırıcı 3 aydır düzenli keçiboynuzu kaynatıyorum polen mesirmacunu göbek yaptı adam bakalım peşembe günü tekrar gidicez bissürü tahlil istedi doktor yarın devlet hastanesinde tahlilleri yaptıracam parşembe duruma göre doktor ya aşılama ya tüp bebek diyecek ama doktor siperm sayısının kolay kolay yükselmediğini söyledi bakalım hayırlısı.
evet ilk aşılamam kavaklıdere nisana gidiyorum ben
seninki de hayırlısı olur İnşallah, ilkinde tutar uğraşmazsın, bugün aşılamayla ilgili bir çok topik okudum, ilk denemede tutan da çok kişi varmış, benimki 2 'dir tutmayınca umudumu yitirmiştim, ama bugün ümitlendim biraz, Umarım bu topikteki ve dışardaki bebek sahibi olmayı isteyen herkesin hayırlı zamanda bebekleri olur, İşte o hayırlı zamanı beklemekte sabır işi, Allah hepimize önce sabır versin..
canım hoşgeldin aramıza inş. en kısa zamanda hamiş olursun sende..merhaba ben aranızda yeniyim vuslatı tebrik eder darısı biz bekleyenlere inşallah
kızlar ben şimdi doktordan geliyorum dün bahsetmiştim aşılama için başvurmak istiyoruz diye ama sanırım tüp bebek yaptırmamız gerekecek bugün eşim sperm tahlili verdi ama önceki tahlilerine bakarak bu değerlerde aşılamanın tutması mucize olur dedi
doktora ilk gittiğimizdede başka bir doktordu çok kızmıştım para kazanmak için hemen tüp bebek diyolar diye ama bugün bu doktorda aynı şeyi söyledi eşim üç aydır ilaç kullanıyo vitamin çinko sperm arttırıcı 3 aydır düzenli keçiboynuzu kaynatıyorum polen mesirmacunu göbek yaptı adam bakalım peşembe günü tekrar gidicez bissürü tahlil istedi doktor yarın devlet hastanesinde tahlilleri yaptıracam parşembe duruma göre doktor ya aşılama ya tüp bebek diyecek ama doktor siperm sayısının kolay kolay yükselmediğini söyledi bakalım hayırlısı.
hoşbulduk canım bende ilk aşılamamı 1 de yapıldı tutmadı bir ay sonra tekrar olacak inşallah tutar
Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin