Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım dualarımız seninle, Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin İnşallah, yarın 4 gözle haberini bekliyor olucam, sakın unutma yaz tamam mı

yazmaz olurmuyum,hiç ben aşılamdan sonraki 2hafta burda arkadaşlarımla çok kısa sürede geçti hergün birbirimizi di ledik,birbirimizi anladık zaten bizi bizden başka da kimse anlamaz.nşşaallahh ben yarın bi mutlu hab er veirirm sende bana karşılık mutlu bş haber yazarsınnn kendine dikkat et opuyorumnanaktan

yazmaz olurmuyum,hiç ben aşılamdan sonraki 2hafta burda arkadaşlarımla çok kısa sürede geçti hergün birbirimizi di ledik,birbirimizi anladık zaten bizi bizden başka da kimse anlamaz.nşşaallahh ben yarın bi mutlu hab er veirirm sende bana karşılık mutlu bş haber yazarsınnn kendine dikkat et opuyorumnanaktan

saol canım İnşallah

Funancığım,

darısı senin başına inşallah. yarında senden güzel haberi almayı dört gözle bekliyoruz. bu akşamda senin için dua edeceğim. tabi herşeyden önemlisi önce ne olursa olsun hayırlı olması.

kızlar ben şimdi doktordan geliyorum dün bahsetmiştim aşılama için başvurmak istiyoruz diye ama sanırım tüp bebek yaptırmamız gerekecek bugün eşim sperm tahlili verdi ama önceki tahlilerine bakarak bu değerlerde aşılamanın tutması mucize olur dedi
doktora ilk gittiğimizdede başka bir doktordu çok kızmıştım para kazanmak için hemen tüp bebek diyolar diye ama bugün bu doktorda aynı şeyi söyledi eşim üç aydır ilaç kullanıyo vitamin çinko sperm arttırıcı 3 aydır düzenli keçiboynuzu kaynatıyorum polen mesirmacunu göbek yaptı adam bakalım peşembe günü tekrar gidicez bissürü tahlil istedi doktor yarın devlet hastanesinde tahlilleri yaptıracam parşembe duruma göre doktor ya aşılama ya tüp bebek diyecek ama doktor siperm sayısının kolay kolay yükselmediğini söyledi bakalım hayırlısı.

CİMCİMEEEEE HARİKASIN YAŞASIN YAAAAAA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM HAYIRLI ETSİN TEBRİK EDİYORUM DUA ET BİZİDE OLURMU CANIM alkisalkisalkis

canım benim yanlış anladın heralde ben vuslat için yazmıştım benim sonucumu var daha:)ama inş senin içine doğmuşturda hamileyimdir bende.....ilk sen tebrik etmiş olursun ....

Funancığım,

darısı senin başına inşallah. yarında senden güzel haberi almayı dört gözle bekliyoruz. bu akşamda senin için dua edeceğim. tabi herşeyden önemlisi önce ne olursa olsun hayırlı olması.

kartopucum çok saol canımmm vallaa duadan başka çıkar yolumuz da yokk
saolçok teşekkür ederim vallaa inşallahhh hayırlısıyla bende sizlerde burda mutlu haberler verielim inşşallaaahhh:teselli:

kızlar ben şimdi doktordan geliyorum dün bahsetmiştim aşılama için başvurmak istiyoruz diye ama sanırım tüp bebek yaptırmamız gerekecek bugün eşim sperm tahlili verdi ama önceki tahlilerine bakarak bu değerlerde aşılamanın tutması mucize olur dedi
doktora ilk gittiğimizdede başka bir doktordu çok kızmıştım para kazanmak için hemen tüp bebek diyolar diye ama bugün bu doktorda aynı şeyi söyledi eşim üç aydır ilaç kullanıyo vitamin çinko sperm arttırıcı 3 aydır düzenli keçiboynuzu kaynatıyorum polen mesirmacunu göbek yaptı adam bakalım peşembe günü tekrar gidicez bissürü tahlil istedi doktor yarın devlet hastanesinde tahlilleri yaptıracam parşembe duruma göre doktor ya aşılama ya tüp bebek diyecek ama doktor siperm sayısının kolay kolay yükselmediğini söyledi bakalım hayırlısı.

canım ayrı bir doktora gittiğini ii olmuş en azından içiniz rahat olur,hayırlısı olsun belkide hayırlısı budur aşılam ile uğraşmadan tüple kalırsın inşaallhhh

evet ilk aşılamam kavaklıdere nisana gidiyorum ben

seninki de hayırlısı olur İnşallah, ilkinde tutar uğraşmazsın, bugün aşılamayla ilgili bir çok topik okudum, ilk denemede tutan da çok kişi varmış, benimki 2 'dir tutmayınca umudumu yitirmiştim, ama bugün ümitlendim biraz, Umarım bu topikteki ve dışardaki bebek sahibi olmayı isteyen herkesin hayırlı zamanda bebekleri olur, İşte o hayırlı zamanı beklemekte sabır işi, Allah hepimize önce sabır versin..

seninki de hayırlısı olur İnşallah, ilkinde tutar uğraşmazsın, bugün aşılamayla ilgili bir çok topik okudum, ilk denemede tutan da çok kişi varmış, benimki 2 'dir tutmayınca umudumu yitirmiştim, ama bugün ümitlendim biraz, Umarım bu topikteki ve dışardaki bebek sahibi olmayı isteyen herkesin hayırlı zamanda bebekleri olur, İşte o hayırlı zamanı beklemekte sabır işi, Allah hepimize önce sabır versin..

inşallah heralde ben başka aşılama yaptırmak tutmazsa direk tüpe geçerim diye düşünüyorum..inşallah gerek kalmaz.allah isteyen herkese istediği zaman sağlıklı evlatlar nasip etsin..

merhaba ben aranızda yeniyim vuslatı tebrik eder darısı biz bekleyenlere inşallah
canım hoşgeldin aramıza inş. en kısa zamanda hamiş olursun sende..

farklı doktorlara gitmen çok iyi olmuş canım en azından net bir bilgiye sahip oldun hakkınızda hayırlısı inş. olumlu sonuçlar alırsınız..

hoşbulduk canım bende ilk aşılamamı 1 de yapıldı tutmadı bir ay sonra tekrar olacak inşallah tutar

inş. canım ikincisinde tutar fazla beklemezsin

vuslatcım tebrik ederim darısı başımıza.inşallah bebeğini kucağına alacagın güne kadar sorunsuz bir hamilelik geçirir tadını çıkarırsın

merhaba arkadaşlar bende şubatta 1.aşılama oldum ama tutmadı zaten 3 kerelik ilacım var progenon 75ml kullandım martta da ikincisini olcam ben iki kere de miyomektomi ameliyatı oldum

Back
X