Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz için dua edeceğim inşallah hepimiz hamileler diye bir topik açıp bundan sonra hamileliğimizi paylaşırız. Allah isteyen herkese versin bende çok şaşkınım inanamıyorum. Akşam girip uzun uzun yazarım size..

canım ya heyecandan cimcimenin sayfasına yazmışım inan o kadar sevindim ki titriyodum yazarken inan Rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah biraz kendini anlatırmısın kaçıncı aşılaman hangi aşamalardan geçtin neler hissettin belirtilerin neydi bize tavsiyelerin neler?

ya kıslar bende 2 düşükten sonra,2 yıldır bi daha hamile kalamadm,pko luyum...
aşılama için puregon kullanmaya başladık,ama kullanırken yarıda bıraktık,çünkü
Hiperstimülasyon (Yumurtalıkların uyarılması sırasında alınan hormonlar yüzünden yumurtalıkların aşırı tepkisi. Bu durumda yumurtalıklar fazlaca büyür ve kistler oluşur)
yaşadım.Yani bana aşılama bile yapılamadı.3 ay boyunca,kistlerim atılana kadar ara verdik.
Ama yinede burdaki arkadaşların hepsini çok iyi anlıyorum...Mutluluklarınızı ve üzüntülerinizi paylaşıyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun,iyiki kadınlar klübü var:enbuyukkk:

hepinize selamler yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz diyorum
burdaki herkesi çok seviyorum.ınanırmısınız artık kendimi yalnız hissetmiyorum ağlamıyorum hatta etrafıma gülücükler saçıyorum sizlerden süper bi pozitif elektrik alıyorum iyiki varsınız. Aynı dertten muzdarip insanların aynı çatı altında toplanıp sıkıntılarını paylaşabilmesi, birimizin yaşadığı mutluluğa diğerlerinin ortak olabilmesi ne kadar güzel
Allahım hepimizin hayalini gerçekleştirsin inşallah

Kızlar hepinize benimle mutluluğumu paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah Allah kucağıma almayı nasip eder daha çok yeni.
Benim bu ilk aşılamamdı. 2,5 yıldır çocuk istiyoruz kaç doktora gittim sorun yok olacak dediler sebepsiz infertilitemiş. Sebebi belli olmadığı için umutsuzdum biraz. Aşılama olurken hiçbirşey hissetmedim doktor tamam dedi şaşırdım ağrım falan olmadı 10 gün boyunca. 11. gün sanki vajinama hafif bıçak batar gibi ağrılarım oldu biraz ve sık tuvalete gidiyordum. Grip olduğum için çok portakal suyu içtim ona bağlıyordum. Bu arada aşılama günü dahil 3 gün dinlendim sonra işe başladım çok zorlamadan her işi yaptım çünkü olmamıştır diye alıştırıyodum kendimi bağlanırsam çok üzülürüm diye yok gibi düşündüm. Dün hastalanıyormuşum gibi ağrılarım vardı kesin gelecek dedim defalarca tuvalete gittim ama hamileymişim. Bugün sonucu alana kadar hep kontrol ediyordum ha geldi ha gelecek. Ağrınız olursa korkmayın gerçekten bire bir aynı ağrı. Bugün doktor hamilelik başlamış deyince çok şaşırdım Beta HSG değerim 99 çıkmış normal dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bakalım. Arkadaşlar hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum lütfen sonuçları alanlar girsin sabırsızlıkla bekliyorum hepinizin olumlu sonuçlarını sakın yılmayın hepimiz anne olacağız inşallah

Kızlar hepinize benimle mutluluğumu paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah Allah kucağıma almayı nasip eder daha çok yeni.
Benim bu ilk aşılamamdı. 2,5 yıldır çocuk istiyoruz kaç doktora gittim sorun yok olacak dediler sebepsiz infertilitemiş. Sebebi belli olmadığı için umutsuzdum biraz. Aşılama olurken hiçbirşey hissetmedim doktor tamam dedi şaşırdım ağrım falan olmadı 10 gün boyunca. 11. gün sanki vajinama hafif bıçak batar gibi ağrılarım oldu biraz ve sık tuvalete gidiyordum. Grip olduğum için çok portakal suyu içtim ona bağlıyordum. Bu arada aşılama günü dahil 3 gün dinlendim sonra işe başladım çok zorlamadan her işi yaptım çünkü olmamıştır diye alıştırıyodum kendimi bağlanırsam çok üzülürüm diye yok gibi düşündüm. Dün hastalanıyormuşum gibi ağrılarım vardı kesin gelecek dedim defalarca tuvalete gittim ama hamileymişim. Bugün sonucu alana kadar hep kontrol ediyordum ha geldi ha gelecek. Ağrınız olursa korkmayın gerçekten bire bir aynı ağrı. Bugün doktor hamilelik başlamış deyince çok şaşırdım Beta HSG değerim 99 çıkmış normal dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bakalım. Arkadaşlar hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum lütfen sonuçları alanlar girsin sabırsızlıkla bekliyorum hepinizin olumlu sonuçlarını sakın yılmayın hepimiz anne olacağız inşallah

Tebrik ederim, sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..Bana birazcık umut oldu aslında haberin .Benimki de sebepsiz infertelite, sebepsiz olunca insan daha çaresiz oluyor, ne yapacağını bilemiyor.Neyse Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin

bu çok güzel bi haber arkadaşım allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah saglıklı ailesine ve milletine faydalı bi evlat olsun inşallah darısı isteyen herkese AMİNNNNNNNNNN:ecrin_bebek:hihoyyyt

vuslat merhaba, öncelikle seni çook tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben bu ay 2. aşılamamı yaptırdım. ama hiiiçç umutlu değilim. ilk aşılamamda iyi kalite 3 tane yumurtam vardı hiç sorun yoktu ama olmadı... doktorumda dahil olmak üzere herkes çok çok üzüldü... ben 2. aşılamam yapılmasına rağmen halen kendimi toparlamış değilim... zaten bu ay sadece 1 tane yumurtam var... Ama senin yazını okuduğumda çok sevindim sanki birazda moralim düzeldi :)) demekki aşılamayla da hamile kalınabiliyormuş dedim... bundan 2 ay önce acaba nezaman anne olucam diye düşünürken, şimdi acaba ben anne olabilicekmiyim diye düşünüyorum... senin adına gerçekten çok çok sevindim vuslatçım çünkü tedavi tüp bebeye doğru gittikçe umutlar hem artıyor hemde son noktaya doğru gidildiği için azalıyor. tekrar tebrik ederim kendine ve bebişine çok iyi bak. Allah ikinizide korusun...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz bize mutluluk kattınız. paylaşımlarınızı bekliyorum.

aşılama veya tahlil tarihlerinizi yazabilirseniz eğer sizleride listeye ekleyebilirim.

vuslat35 hamileliğinin ilk günü hayırlı olsun arkadaşım, sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum. bu aralar kendini fazla yorma emi.

funancığım , sende bugün tahlil yaptırıyorsun dualarımız seninlede arkadaşım,

sabah işe gelirken buradaki herkes için dua ettim.

hepinizden hayırlı güzel haberleri bekliyoruz.

arkadaşlar hepinizi çok seviyorum dert ortağı olduk birbirimize hepimiz birbirimiz için dua edelim lütfen

hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrr a.s.

funancığım , sende bugün tahlil yaptırıyorsun dualarımız seninlede arkadaşım,

sabah işe gelirken buradaki herkes için dua ettim.

hepinizden hayırlı güzel haberleri bekliyoruz.

kartopucum çok saol canımm...hayırlısı bakalım diyorum ama aşırı heyecanlıyım vallaabende sevkimi aldım kocamın gelip beni hastaneye götürmesini bekliyorum...
herkese gnaydın diyorum bugün benimle birlikte tahlil yaptıracak olanlara da hayırlısını diliyorum allahh inşalahhhayırlısını verir.kendiize ii bakın akşam görüşmek üzere...inşallaahh mutlu haberlerle geri dönerim.sizi sewiyorumzemuszemus

kızlar bugün bitirmem gereken bir raporum var. sizlerle fazla yazışamıyabilirim. ara ara girer sonuç varmı diye bakarım . şimdilik hoşcakalın dertortaklarım

Back
X