Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sonuc malesef negatif.(:(:( okadar çok ağladımki.............çok umutlanmıştım ama olmadı işte.allah sizlerin yüzünü güldürsün inş..

arkadaşım herşeyin hayırlısı. hani bir laf vardırya hayırsa beri, şer ise geri diye .

demek vakti zamanı gelmemiş.bizde seninle beraber çok umutlandık arkadaşım, inan çok üzülüyorum bende . Ama önce Allahdan sağlık diliyorum herkes için

dualarımız hepimiz için

kızlar sonuc malesef negatif.(:(:( okadar çok ağladımki.............çok umutlanmıştım ama olmadı işte.allah sizlerin yüzünü güldürsün inş..

çok umutlanınca hayal kırıklığı da o kadar fazla oluyor. bunun önüne nasıl geçeceğiz? bunun bir formülünü bilen var mı? canım ağlama demicem. bol bol ağla . rahatlarsın... mart ayını beklicez. yapacak bişey yok. ümidimizi kaybetmeyelimm. ne dersin? kaydirigubbakcemile5

Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...

çok umutlanınca hayal kırıklığı da o kadar fazla oluyor. bunun önüne nasıl geçeceğiz? bunun bir formülünü bilen var mı? canım ağlama demicem. bol bol ağla . rahatlarsın... mart ayını beklicez. yapacak bişey yok. ümidimizi kaybetmeyelimm. ne dersin? kaydirigubbakcemile5

öyle canım ne kadar ağlamıycamda desem sıktım sıktım kendimi birden boşaldım hıçkıra hıçkıra...benle beraber hamile haberi alanları görseydiniz..okadar özendimki onlara...kısmet işte

kızlar ben çıkıyorum başım çatlıyoo.......biraz uzanıcam...sonra görüşürüz mübarek gecede allah hepinizin yüzünü güldürsün...şuan yazarken bile ağlıyorum keşke güzel haber yazabilseydim olmadı işte olmadı

saolun canım zaten hemen sizle paylaşmak istedim...kızlar bişiy sorcam adet gecikmesi oluyomu aşılamadan sonra oluyoasa kaç gün?

canım çok üzüldüm, İnşallah bir dahaki sefere tutar, ağla,rahatla, sonra kabullenme başlıyor zaten, benim 2. aşılamamda da kantestim negatifti, ama adetim 2 gün gecikmişti, sonra geldi amaa, Seni çok iyi anlıyorum, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla SAĞLIKLI evlat sahibi olamnı nasip etsin canımm

adet gecikmesi olmaz heralde aşılamada çünkü yumurtalara müdahele edildiği için tam zamanında hatta erken bile adet görülebilir bence ben ilk aşılamamda 23. gün adet oldum ki ben normelde en erken 25.gün adet olurum 30 a kadar gider hatta cimcime sen erken mi tahlil yaptın adet oldunmu anlamadım ben

adet gecikmesi olmaz heralde aşılamada çünkü yumurtalara müdahele edildiği için tam zamanında hatta erken bile adet görülebilir bence ben ilk aşılamamda 23. gün adet oldum ki ben normelde en erken 25.gün adet olurum 30 a kadar gider hatta cimcime sen erken mi tahlil yaptın adet oldunmu anlamadım ben

canım ben 11 şubatta aşılama oldum..normal adet olmam gereken zaman 27 şubat.

Ben de ilk aşılamam da 25. gün olmuştum, ama 2. de 27. gün oldum, ya o psikolojik duruma göre değişiyo bence, bi de kendini çok inandırınca gecikiyo galiba, ben her ikisinde de kan testim negatif çıktı gene de adet olmadım, bunlar yanlış test yaptılar, beceriksizler diye düşündüm, inanmadım negatif olduğuna, kan testlerinden sonra hiç ağlamadım, umut dünyası işte, ben hep adet olunca ağlıyorum, hepte işyerindeyken oluyo, tuvalete girip bi güzel ağlıyorum, 15-20 dakka, kimse görmeden, sonra yavaş yavaş düzeliyorum, sonra hoop başa dönüyorum, tekrar ilaçlar, aşılama ama yılmıyorum, Yılmak yok yola devam, tutmayan arkadaşlar ne olur yıpratmayın kendinizi, Allahın izniyle hepimizin olacak İnşallahhh

Ben de ilk aşılamam da 25. gün olmuştum, ama 2. de 27. gün oldum, ya o psikolojik duruma göre değişiyo bence, bi de kendini çok inandırınca gecikiyo galiba, ben her ikisinde de kan testim negatif çıktı gene de adet olmadım, bunlar yanlış test yaptılar, beceriksizler diye düşündüm, inanmadım negatif olduğuna, kan testlerinden sonra hiç ağlamadım, umut dünyası işte, ben hep adet olunca ağlıyorum, hepte işyerindeyken oluyo, tuvalete girip bi güzel ağlıyorum, 15-20 dakka, kimse görmeden, sonra yavaş yavaş düzeliyorum, sonra hoop başa dönüyorum, tekrar ilaçlar, aşılama ama yılmıyorum, Yılmak yok yola devam, tutmayan arkadaşlar ne olur yıpratmayın kendinizi, Allahın izniyle hepimizin olacak İnşallahhh

canım ya kesinlikle haklısın ben o bahsettiğim 23.günü çok stres yapmıştım erkenden kırmızı kartı yedim ikide bir tuvalete gidip bakmak çok gıcık bi de işyerinde dediğin gibi ağlamakta zor nefret ediyorum o an herşeyden benim bu ikinci aşılamam olcak bir aşılamalık daha ilacım var dediğin gibi yılmıycam olmazsa onuda yaptırcam ama sorna ne olur bilmem ama umutsuz deilim olucak inşallah ki beni iki ameliyat geçirdim ben bukadar umutluysam siz daha çok umutlu olun

aşılaması tutmayan veya tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar

bu sitede başka bir topikte okudum.yumurtanın kalitesini , büyüklüğünü ve sayısını arttırıyormuş bu kür tavsiye ederim. deneyip çok hamile kalan olmuş.

1 tatlı kaşığı balın içine 1 çay kaşığı toz tarçon ve 1 çay kaşığı çörek otu iyice karıştırın sahah aç karnına ve yatarken yiyin.

en önemli husus adetin 2. günü başlayıp 12.günü bırakmak. bunu unutmayın.

canım ya kesinlikle haklısın ben o bahsettiğim 23.günü çok stres yapmıştım erkenden kırmızı kartı yedim ikide bir tuvalete gidip bakmak çok gıcık bi de işyerinde dediğin gibi ağlamakta zor nefret ediyorum o an herşeyden benim bu ikinci aşılamam olcak bir aşılamalık daha ilacım var dediğin gibi yılmıycam olmazsa onuda yaptırcam ama sorna ne olur bilmem ama umutsuz deilim olucak inşallah ki beni iki ameliyat geçirdim ben bukadar umutluysam siz daha çok umutlu olun

İnşallah bu tutar canım, ama tutmazsa da 3. yaptır, vazgeçme, bi yerde okumuştum, uygulama sayısı arttıkça şans da artıyor diye, benim bu 3., normalde 3 seferde tutmazsa tüp bebeğe geçiliyo ama ben de bu tutmazsa 4.yü de denesem mi farklı bir yerde diye düşünüyorum, sonuçta tüp bebek tedavisi daha zor, yumurta toplama falan korkutuyor beni, hani aşılama zor bi işlem değil, iyice alıştım zaten her ay yaptıra yaptıra, ben bi de klomen ve ovitrel kullanıyorum, ilaç masrafım fazla olmuyo, ay Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et, Sen işimizi kolaylaştır, zorlaştırma, bi de neydi, evlat sahibi olayı bize hayırlı kıl Aminn

Back
X