Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kk de bi yazı okumuştum bi arkadaşımızın ilk aşılaması tutmamış. sonra ben doğal yolla aşılama yapıcam yazmış. doktor yumurtasını takip etmiş. şu gün eşinle birlikte ol demiş o gün olamamışlar 1-2 gün sonra olmuşlar. ve o arkadaşımız hamileydi :)

ececim ben üniversite hastanesinde yaptırdım banada hsg yapmadan aşılama yaptı doktor

benimde bir boş gebelik bir düşüğüm var heralde ondan hsg ye gerek duymadı diye düşündüm..aman valla hayırlısı olsun hakkımızda emanet ettik kendimizi dr ne derse mcbur yapıyoruz..

aren vallah biz eşimle hep yanyanayız:) ama gene denk gelmiyor.2,5 yıllık evliyiz. ve yapılan tüm testler çok iyi çıkdı ne eşimde nede bende sorun görünmüyor. sperm sayısı iyi hareketlilik 51 çok iyi morfoloji iyi ultrason flim çekildei eşime o iyi bende hormonlar çok iyi kanallar açık. yani doktorum normal yolla olmaması iin neden yok dedi. tek sorun yaz ben 30 eşim 36 belki diyorum onuda ben diyorum. kısacası kısmet. aşılamayı birkaç kere denemeden tüp bebek düşünme değerlerin iyiyse ilk 3 aşılamadan birinde mtlaka tutar bence.

yumurta takibi için ne kadar alıyo doktorun?
benim yumurta takibi 300 aşılama 250 iki ün üst üste yapıyor bide 75 iğne 875 e maloluyor

benim 1200 mal oldu ilaçlara 600 verdim..ama tamamı bitmedi bi kutu ilacım var..aşılama için 400 dolar verdim.toplam 1200 oda yalan oldu adet olucam belli...

hangi hastaneye gidiyosun?

bakırköy kızılay şahizer döver... vallah çok da tatlı:) ben tavsiye üzeri gittim bir hastası arkadaşım şuan 6. ayında hamile aşılamasını bu dokorum yaptı. 2.de tuttu onunki. inşallah benimki ilkinde tutmuşdur:)

ya kızlar sizdeki sorun ne neden olmadığını biliyormusunuz.

ben evlendikten 8 ay sonra bebek düşünmeye başladım ve düşündükten 4 ay sonrada hamile kaldım fakat 15+3 hft iken geçen mart ayı sonunda gebeliğim sonlandırılmak zorunda kalındı. yaklaşık 11 ay oldu ve tekrardan hamile kalamadım. ben adanadayım eşim ankarada tahminim ben ne kadar yumurtlama zamanını ayarlayıp yanyana gelmeye çalışsamda pek denk getiremiyorum gibi. gidişgelişlerimizi yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıyorum fakat ayda 2 gün yada 3 günlüğüne görüşebiliyoruz buda yeterli olmuyor sanırsam. benim herşeyim yapıldu hsg dışında onuda p.tesi yaptıracağım. eşime ekim ayında sperm analizi yaptırdık. sayı ve hareketlilik iyi çıktı ama morfoloji %6 çıktı. ocak ayında tekrarladı testi. çünkü ilk verdiği yerde testi başka yere yolluyorlarmış o nedenle şüphelendik zamanında gitmezse 30 dk falan sonuç sağlıklı olmayabiliyormuş. ocak ayındaki testte sayı ve hareketlilik yine iyiydi ve hatta ilkindende artmıştı morfolojide %15 çıktı. dr eşinin ve senin sonuçların agyet iyi tek hsg çekilmemiş onuda çekelim dedi. hsgden sonra değerlendirme yapacak. yumurta takibi falan dedi ama hem yaşım itibari ile hemde eşimle denk getiremediğimiz için böyle şeylerle zaman kaybetmek istemiyorum. hsg den sonra aşılama denerim birkaç defa inşallah gerek kalmaz 1 den sonrasına ama olmazsa eylül ayı gibi tüp bebeğe falan geçerim diye düşünüyorum. hayırlısı artık.[/QUOTE]

arencim aynı durumdayız galiba benimde 20. haftada gebeliğim sonlandı bir dahada hamilelim olmadı. hazirandan bu yana. yaşımdan dolayı yumurta rezervimde azalma var. bir kez aşılama yaptım.şimdi tüp bebek düşünüyoruz.

benim 1200 mal oldu ilaçlara 600 verdim..ama tamamı bitmedi bi kutu ilacım var..aşılama için 400 dolar verdim.toplam 1200 oda yalan oldu adet olucam belli...

ececim bu kadar olumsuz düşünüp canını yakma her şeyin hayırlısı hamilelik belirtisi adet olma belirtisiyle aynı herkez burda bunu yazıyor canım

kızlar aşılamadan sonra size bakan varmı. kendi işinizi kendinizmi yapanlardamsınız:) ya merak ettim. bazılarına bakan oluyormuş. bakan olanın dahamı çok şansı var açaba bakanı olmayana göre.

ece niye bukadar umutsuzluğa kapıldın arkadaşım. benide korkutuyorsun. bende ümitsizliğe kapılıyorum seninle beraber. yapma ne olur. inşallah güzel haberi alacağız birlikte

ece niye bukadar umutsuzluğa kapıldın arkadaşım. benide korkutuyorsun. bende ümitsizliğe kapılıyorum seninle beraber. yapma ne olur. inşallah güzel haberi alacağız birlikte

evet kartopu doğru söylüyor güzel şeyler düşünelim ben inanıyorum eceden kartopudan hamilelik haberleri alacağız. ilk ikinizin sonuçları belli olacak diye hatırlıyorum. 40 kere söylersek olur bak ece ve kartopu hamile bence :lepi:

Merhaba, bu ay ben de ilk aşılamamı yaptıracağım. Dün iğnemi oldum. Yarın saat 12:00 de aşılamam olacak. Umarım sonu güzel olur. Herkese bu zorlu yolda başarılar ve sabır diliyorum.

aminnn inşaallah kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar. önümüzdeki hafta bence bol bol hamişlik haberleriyle geçecek. kartopu aynı gün olmuşduk senle bakalım ilk hangimiz hamişlik haberini vereceğiz.. elini çabuk tut... şaka bir yana da allah ım hepimizin gönlündekini nasip eylesin. dün kandildi dua ettim inanın artık sadece kendim için değil dizler içinde dua ediyorum. sizlerde dualarınızı esirgemeyin. buraya kaydoldum olalı kaç kişi bende bir gün yazacakmıyım hamişim diyordu bir çoğu şuan hamile kızlar herşey sırayla inanıyorumki hepimiz yazacağız Allah ım yardımcımız ve destekçimiz olsun. iyi akşamlar.

ececim bu kadar olumsuz düşünüp canını yakma her şeyin hayırlısı hamilelik belirtisi adet olma belirtisiyle aynı herkez burda bunu yazıyor canım

umutsuz konuşuyorum ama ufakta olsa bir umut var kırmızı kartı görene kadar acaba mı diyeceğimden şüphen olmasın..

evet kartopu doğru söylüyor güzel şeyler düşünelim ben inanıyorum eceden kartopudan hamilelik haberleri alacağız. ilk ikinizin sonuçları belli olacak diye hatırlıyorum. 40 kere söylersek olur bak ece ve kartopu hamile bence :lepi:

ah ahh ağzın dualı olsun arkadaşım.. gözlerimi yaşarttın valla.inşallah...hepimiz hamile olur bu sıkıntıdan hayırlısı ile kurtuluruz..:dance:

kızlar meraba yokmu hamiş haberi yaaaaaaaaa. bend e sizlere bakıyorum . hamiş haberi alıp sevineyim diye. ilerisi için umut olucak bana

kızlar aşılamadan sonra size bakan varmı. kendi işinizi kendinizmi yapanlardamsınız:) ya merak ettim. bazılarına bakan oluyormuş. bakan olanın dahamı çok şansı var açaba bakanı olmayana göre.

valla ben kendi işimi kendim yapanlardanım rutin işlerimi yaptım..ağır kaldırmamaya dikkat ettim o kadar...yatmayan aşırı hareket eden arkadaşların tuttu..

aren cim özel değilse neden ayrı şehirlerde yaşıyosunuz

ben kpss sınavına girmiştim ankara dışında ailem adanada diye adanadanda tercih yapmıştım. tesadüf adana oldu. evim ankarada ben burada annemlerde kalıyorum. eğer çocuk olursa ankarada kimsem yok diye adanaya yerleşmeyi düşünüyoruz ama olmazsa bir sğre bekleyip tayin isteyeceğim ankaraya. eşim çocuk olmadan gelmez adanaya.

Back
X