hamilesin demekki Allahım yüce yarabbim sağlıklı sıhatli bir şekilde kucaına almayı nasip eder inşaallah nasıl sevindim anlatamam. son zamanlarda bilerek aranıza girmiyorum çünkü bu süreç beni çok yıprattı ve dinlenmeye bebkle ilgili herşeye ara vermeye karar verdim... arada bakıyorum nasıl sevindiğimi sana anlatamam.... gönlündeki gibi evladı canabı hakkım kucağına almayı nasip etsin...
:
ALLAH razı olsun canımm :))) evet sürpriz meleğim kendiliğinden geldi.... hiç dr takibi yapmadan hiç stres yapmadan bi andaaa geldi:)))
inşallahhh en kısa zamandada sizden alıcaz bu mutlu haberi inşallahhhhhhhh
Allah kabul etsin canım. sen şimdi istanbuldamısın, buradamı tedavi oluyordun, yoksa burayamı yerleştin. en azından birkaç hafta daha kal istanbulda bebiş iyice tutunsun annesine. kötü şeyler düşünme hep olumlu ol ve dua et. eminim yavrun hep seninle kalacaktır. Allah yardımcın olsun.
yok canım geçen haftaki salı değerim 45 çıktı adetimden bi kaç gün önce... çarşambada ist gelicektik önceden ayarlanmıştı doktorum uçakla gitmemin hiç bi sakıncası olmadığını söyledi gidebilirsin dedi
orda 5 gün kalıp pazar akşamı döndük antakyaya ..... döndüğümden beri yatıyorum, bu arada ben bu ay hiç dr'A gitmemiştim :) 8 -9 aydır hiç bi detavi olmuyodum ara vermiştim:)
demekki bi zamanı varmış stres en önemli faktörmüş...... ara vermek uzunca bi süre pek düşünmemek iyi geldi:)
şimdi herşey RABBİMİN taktiri , inşallah sonuna kadar evladımı esirger korur, ben ona sığındım , neylerse güzel eyler .....
ee tatlıcık anlat bakalım ön belirtiler neler :) adet tarihinden önce gerçekden belirti oluyormu olmuyormu birinci ağızdan sıcak sıcak dinleyelim.....:) birazdan duaları okumaya başlayacağım ancak pazartesiye bir engel çıkmazsa yatiştiririm... arada bakarım cevabına.... çok merak ediyorum yaşayamadığımdan gerçekden ön belirti diye birşey varmı?
canımm benim hiç göğüslerim ağrımaz adetten önce ağrımaya başladı..
bu saydıklarımın hepsi adetten 1 hafta öncesi benim hissettiklerim...
ağızdaaa çoooooooooook kuruluk sabahın köründe bi uyanıyodum suuu diye....
rahimde sanki titriyomuş gibi bi his 1 - 2 gün sürdü sanırım ilk yerleşmeydi?
okadar çok uykum geliyodukiii sabah akşam esniyodum
halsizlikk
mide ekşimesi bulatı gibi değil ama ekşiyodu sanki
arada bi stres ağlama.....
bide içinde garip bi umut , ilkkez bukadar emindim, ama korkuyodumda , eşime habire hamileyim diyodum oda yok ya diyodu bende iddaya girelim dedim altın bileziğine:))) kazandımmmmm:))))))
ama aldımı ? almadıııı

((( doğum yapınca takıcakmış:)
inşallah sağlıkla o günlere geliyimde başka bişi istemem........
RABBİM HEPİNİZE YAŞATSINN ANNE İÇGÜDÜSÜ HİSSEDERSİNİZ SİZDE ........