Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım arkadaşlarım amniyosentez sonucunu alana kadar korktuğum için paylaşmak istemedim çünkü birbuçuk sene önce 20.haftalık gebeliğimde kızımı kaybetmiştim.
Amniyosentez sonucu aldım Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum olacakmış :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Darısı tüm istiyen arkadaşlara inşallah. ben ikinci tüp bebek tedavime başlıycakken DHEA kullandım dokorum vermişti bebeğim kendiliğinden geldi şükürler olsun

kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAA:nazar::nazar::nazar::64::64::64: aşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhh :nazar: :nazar:

kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAA:nazar::nazar::nazar::64::64::64: aşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

değerin düşük değil sakın korkma banada değerin düşük gibi demişti hemşireler şükür herşey yolunda. üstelik onuncu gün maşallah gayet iyi

Canım arkadaşlarım amniyosentez sonucunu alana kadar korktuğum için paylaşmak istemedim çünkü birbuçuk sene önce 20.haftalık gebeliğimde kızımı kaybetmiştim.
Amniyosentez sonucu aldım Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum olacakmış :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Darısı tüm istiyen arkadaşlara inşallah. ben ikinci tüp bebek tedavime başlıycakken DHEA kullandım dokorum vermişti bebeğim kendiliğinden geldi şükürler olsun

inanamıyorummmmmm güllllll maşallahhhh tebriklerrr:)))))) Allah oğlunu sağsağlim kucana almak nasip etsin...:nazar:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada :nazar: ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada:nazar:
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada :nazar: kız

tatlıcık.............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla:nazar:
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:):nazar: 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek :nazar:

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16.............................................
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22.........................................:nazar: inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

11 hamilemiz :emir_bebek:........:nazar:

9 hamiş adayımız var:nazar:

Son düzenleme:

ayyy ne güzell haberler var bu ayy ne kadarr bereketlii çook sevindim arkadaşımm hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46:

inanamıyorummmmmm güllllll maşallahhhh tebriklerrr:)))))) Allah oğlunu sağsağlim kucana almak nasip etsin...:nazar:

Canım benimmmm aminnnn Allah razı olsun . Doğana kadar bize emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi :)

ayyy ne güzell haberler var bu ayy ne kadarr bereketlii çook sevindim arkadaşımm hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46:

Aminnn bitanem inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bereketli bir yıl oluyor devamıda gelecek güzel haberlerin inşallahhhhhh :nazar: :72:

çooooooooooooooook sevindim allah kucağınada almayı nasıp etsin sağlıcakla inş buarada nasıl başardın saklamayı ben duramazdım herhalde:))):49:

çooooooooooooooook sevindim allah kucağınada almayı nasıp etsin sağlıcakla inş buarada nasıl başardın saklamayı ben duramazdım herhalde:))):49:

canım çok teşekkür ederim. Kötü şeyler yaşayınca temkinli yaklaşıyor insan. amniyosentez sonucunu alıncaya kadar o kadar çok germişimki kendimi birden işyerinde ağlamaya başladım. Ya bi daha olursa ya bi daha olursa die hep aklının bi köşesinde soru oluyor. Allaha şükürler olsun ki sonuç temiz çıktı. Sen ne yaptın hastalandınmı bakarsın bir süprizde senden gelir inşallahhhh

canım çok teşekkür ederim. Kötü şeyler yaşayınca temkinli yaklaşıyor insan. amniyosentez sonucunu alıncaya kadar o kadar çok germişimki kendimi birden işyerinde ağlamaya başladım. Ya bi daha olursa ya bi daha olursa die hep aklının bi köşesinde soru oluyor. Allaha şükürler olsun ki sonuç temiz çıktı. Sen ne yaptın hastalandınmı bakarsın bir süprizde senden gelir inşallahhhh

ALLAHA şükür sonucu iyi çıkmış inan çok seviniyorum böyle hamılelri duyunca kendi adımada daha bi umutlanıyorum ben daha adet olmadım fakat hiçbibelirtide yok bide daha öncede aşılamadan sonra 10gün gecikmişti oyuzden pek umutlanmıyorum kasıklarım ağrıyo okadar hayırlısı deminde araştırdım tüpbbekten sonra gecikme olabiliyomuş biraz kendi halıne bırakamyı düşünüyorum en azından yaz sonuna kadar tüpbebk biraz meşakatlı bir tedavi yatmak gerekiyo filan yazı yatarak geçiremem kaynanmlarda umreye gidicekler temmuzda gelen giden kışa doğru belki bidaha denerim diyorum nasip inş gerek kalmaz birde yaşım 23 biraz kendi halıne bırakıcam çünkü çok yıprandım ben ALLAH sana oğluşunla eşinle huzur mutluluk dolu ömür nasıp etsin inş arada bize dua etmeyi esirgemeyin hamıleler:66::16:

vay beeee :nazar::nazar::nazar::nazar: aman nazar değmesin şükürler olsun Rabbime ne güzel haberler alıyoruz gül canım tebrik ediyorum Allahım kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bütün listemizin hamişşşşşşşşşş yazısıyla dolmasını diliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

vay beeee :nazar::nazar::nazar::nazar: aman nazar değmesin şükürler olsun Rabbime ne güzel haberler alıyoruz gül canım tebrik ediyorum Allahım kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bütün listemizin hamişşşşşşşşşş yazısıyla dolmasını diliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

canım benim Allah razı olsun . Şükürler olsun hala rüyada gibiyim . Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnanıyorum yakında sırayla güzel habeerler alacağız

ALLAHA şükür sonucu iyi çıkmış inan çok seviniyorum böyle hamılelri duyunca kendi adımada daha bi umutlanıyorum ben daha adet olmadım fakat hiçbibelirtide yok bide daha öncede aşılamadan sonra 10gün gecikmişti oyuzden pek umutlanmıyorum kasıklarım ağrıyo okadar hayırlısı deminde araştırdım tüpbbekten sonra gecikme olabiliyomuş biraz kendi halıne bırakamyı düşünüyorum en azından yaz sonuna kadar tüpbebk biraz meşakatlı bir tedavi yatmak gerekiyo filan yazı yatarak geçiremem kaynanmlarda umreye gidicekler temmuzda gelen giden kışa doğru belki bidaha denerim diyorum nasip inş gerek kalmaz birde yaşım 23 biraz kendi halıne bırakıcam çünkü çok yıprandım ben ALLAH sana oğluşunla eşinle huzur mutluluk dolu ömür nasıp etsin inş arada bize dua etmeyi esirgemeyin hamıleler:66::16:

canım umutlarımızı kaybetmiyceğiz. O ay tüp bebeğe başlıycaktım doktora gitmiştim eve gelirken otobüste kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlamştım. Megerse Hamileymişim. Adetim gecikdiğinde 5 gün sonra test yaptım eski ben olsam adetimin son gününde testimi yapardım. Ne zaman Allah kısmmet ederse o zaman geliyorlar ben ne kadar zorlasamda olmadı gelmek istediği zaman geldi. Bencede yaşın çok genç biraz zamana bırak. Tüm dualarım sizle

slmlar sizlere bir sorum olacak müsadenizle..sizlerde asilama tedavisinden gecmissiniz sanirim asilmadan sonraki adetiniz nasildi? benim bir türlu tam gelemiyo 5 gündur kahverengi seklinde ve az geliyor normalde birgun kahverengi gelir ikincigun adet baslardi:44:

arkadaşlar bugün tekrar test yapmamı söylemişti doktorum yaptım değerim 56 olmuş çook şükür bin şükür Allahım devamını da sağlıcakla getirir inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım:1::1::1: inşallah diğer arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verirler...AMİNN:nazar::nazar::nazar:

Back
X