Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmlar sizlere bir sorum olacak müsadenizle..sizlerde asilama tedavisinden gecmissiniz sanirim asilmadan sonraki adetiniz nasildi? benim bir türlu tam gelemiyo 5 gündur kahverengi seklinde ve az geliyor normalde birgun kahverengi gelir ikincigun adet baslardi:44:

test yaptınmı??

arkadaşlar bugün tekrar test yapmamı söylemişti doktorum yaptım değerim 56 olmuş çook şükür bin şükür Allahım devamını da sağlıcakla getirir inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım:1::1::1: inşallah diğer arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verirler...AMİNN:nazar::nazar::nazar:

maşallahh canımm benim hayırlısıyla kucağınada al inşallah:):nazar:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada :nazar: ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada:nazar:
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada :nazar: kız

tatlıcık.............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla:nazar:
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:):nazar: 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek :nazar:

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16.............................................
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22.........................................:nazar: inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

11 hamilemiz :emir_bebek:........:nazar:

9 hamiş adayımız var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bugün tekrar test yapmamı söylemişti doktorum yaptım değerim 56 olmuş çook şükür bin şükür Allahım devamını da sağlıcakla getirir inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım:1::1::1: inşallah diğer arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verirler...AMİNN:nazar::nazar::nazar:

sibel çok güzel canım maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim

Canım arkadaşlarım amniyosentez sonucunu alana kadar korktuğum için paylaşmak istemedim çünkü birbuçuk sene önce 20.haftalık gebeliğimde kızımı kaybetmiştim.
Amniyosentez sonucu aldım Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum olacakmış :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Darısı tüm istiyen arkadaşlara inşallah. ben ikinci tüp bebek tedavime başlıycakken DHEA kullandım dokorum vermişti bebeğim kendiliğinden geldi şükürler olsun

canım arkadaşım Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin :nazar:

kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAA:nazar::nazar::nazar::64::64::64: aşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

sibelciğim inan çok sevindim. maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın .hayırlı evlat olsun inşallah.

Yüce Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin :emir_bebek: :nazar:

kızlar bukadar güzel haberin arasına benimkide girsin artık. topiğin ilk yazarı ve hepinizin ablası olarak bende sizinle hamile haberimi paylaşayım :17: bende size gül gibi biraz geç haber verdim benim bebişimde 12 haftalık oldu bugün. doktor 12. haftaya kadar en tehlikelii dönem kendini çok kaptırma dedi. bizde eşimle kimseye söyleyemedik. aileler bile yeni öğrendi diyebilirim. bugün birazdaha rahatlattı doktor bizi. işyerinede bugün söyleyebildim. ama tabi benim önümde daha uzun bir yolculuk var. en önemliside amniyo sentez. inşallah ondanda güzel sonuç alırsam daha bir rahatlayacağım. :nazar:

arkadaşlar birbirimize dua etmeye devam edelim. ben öğrendiğim günden beri sizlere ve kendime hergün dua ediyorum. Yüce Rabbim hepimizi biran önce anne yapsın inşallah. bu arada 45 yasin okuyorum hepimiz için (Allah kabul etsin)

lütfen herkes daha öncede yazdığım kenzül arş duasını okusun ben buna çok inanıyorum arkadaşlar. bana çok iyi geldi. ve ne olur pozitif düşünün ve kendinizi hamile gibi,anne gibi hissetmeye çalışın. ben olumlu düşünme tekniklerini çok uyguladım kendimce.

hepinizi çok seviyorum. kendinize iyi bakın ve hepinizi öpüyorum. bu sevincimi sizinle paylaştığım için çok mutluyum.Yüce Rabbim herkese biran önce tattırsın bu duyguları. :nazar: :64:

sibelciğim inan çok sevindim. maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın .hayırlı evlat olsun inşallah.

Yüce Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin :emir_bebek: :nazar:

aminn arkadaşım inşallahh hepimizinkini bu güzel sözlere ne denebilirki ancak AMİNNN AMİNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bukadar güzel haberin arasına benimkide girsin artık. topiğin ilk yazarı ve hepinizin ablası olarak bende sizinle hamile haberimi paylaşayım :17: bende size gül gibi biraz geç haber verdim benim bebişimde 12 haftalık oldu bugün. doktor 12. haftaya kadar en tehlikelii dönem kendini çok kaptırma dedi. bizde eşimle kimseye söyleyemedik. aileler bile yeni öğrendi diyebilirim. bugün birazdaha rahatlattı doktor bizi. işyerinede bugün söyleyebildim. ama tabi benim önümde daha uzun bir yolculuk var. en önemliside amniyo sentez. inşallah ondanda güzel sonuç alırsam daha bir rahatlayacağım. :nazar:

Ayyy harikaaa süperr yaaaaa o kadar mutlu oldum ki:64::64::64::64::64::64::64::64::64:hepimizz sağlıklı hayırlı evlatlarr dünyaya getiririz inşallahh tebrik ederim arkadaşımm Allah tamanına erdirir inşallah hepimizinkini:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim inşalah kalpten yürekten isteyen herkese bu güzel duyguları yaşaatır inşallah....

Canım benim Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al inşallahhhh :nazar: Canım benim 2011 hayırlı geldi inşallah tüm arkadaşların hamile haberleini sırasıyla alırız. :emir_bebek::nazar::kkk:

maşallah bundan sonra için rahat olsun bitanem. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

çok sevindimmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHH... ÇOK SEVİNDİM CANIM LİSTEMİZE EKLENDİN:))))))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada :nazar: ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada:nazar:
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada :nazar: kız

tatlıcık.............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla:nazar:
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:):nazar: 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş :nazar:doğal yolla (erkek :nazar:
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22.........................................:nazar: inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

12 hamilemiz :emir_bebek:........:nazar:

8 hamiş adayımız var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepinize, hepimize maşallahh Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

ve bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda bu müjdeli haberi verdirsin inşallah......

neeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzel bihaber inan çok sevindim çok kötüsünüzya nasıl sakladınız bukadar allahım banada nasip eder inş bi ben kaldım bugün idrarda test yaptım negatif do0ktorum buay kendiliğinden olabileceğini söylemişti yine hüsran sadece ağlıyorum:((

Ay inanamadım ya bi girdim topige okudukça şok oldum aaaa aaa diye diye hal kaldım..
kızlar ALLAHIM ay ne diyim ya çok mutluyum maşallah hepinize inş..RABBİM tamamına erdirsin inş.kucagınıza almak nasip olsun inş..
Annelik zor ama mükemmel bişi..şuan babasının kucagında gazla savaşıyolar..tariifi yok ALLAHIM hepinize nasip etsin inş.hepinizi öpüyorum ve tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
41kere :nazar:

neeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzel bihaber inan çok sevindim çok kötüsünüzya nasıl sakladınız bukadar allahım banada nasip eder inş bi ben kaldım bugün idrarda test yaptım negatif do0ktorum buay kendiliğinden olabileceğini söylemişti yine hüsran sadece ağlıyorum:((

canımmmm sakın ağlama üzülme hiç ummadığın anda bebeğin göbüşüne yerleşcek en canlı örnekleriyiz.öpüyorum

Back
X