- Konu Sahibi KARTOPU344
- #11.921
arkadaşlar mrb benim durumum biraz değişik aşılama ile hamile kaldım doktora kalp atışı için gittiğimizde çok şaşırdık çünkü 2 kese vardı 5 haftalıkken de girmiştim ult ama o zaman çok küçük olduğu için görememiş dokt. biraz beklememiz gerektiğini söyledi 7. haftada tekrar ult girecektim hem çok şaşkındık hemde dokt daha emin olmadığından tedirgindik dün nihayet gittik doktora hala iki kese var fakat biri normal zamanında gelişimi kalp atışı 7 haftalık ama diğeri 3 haftalık gibi gözüküyomuş bünyen onu eritecek büyük bi ihtimal dedi ama takip edeceğiz bişi söylemek için erken dedi bu seferde içim sızladı kendimi kötü hissediyorum böyle bi durum ilk defa duyuyorum sizlerden bilgisi olan varsa bilgilendirise çoook sevinirim ne olur dua edin arkadaşlar çok korkuyorum Allahım hayırlısı ne ise inşallah o olur![]()
canım benim hiç sıkma canını korkma demekki iki bebeğin olmuş:) k.k da en az 5 kişi biliyorum senin durumunda olan.... inşallah 3 haftalık olan bebeğinde gelişmeye devam eder ama bazen beden tek gebelik olsun sağlıklı olsun diye küçük olanı eritiyo hiç bişi anlamadan yok oluyo... ama Allah büyük inşallah sağlıkla büyümeye devam eder..... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinide....