• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama şubat 2011 de aşılama yaptıracak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 24 Ocakta yaptırdım ama sonucu Şubatta öğreneceğim.Şimdiden bu ay aşılama yaptıracakların aşılamalarının hayırlı olmasını dilerim.

slm kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam gonal-f iğne vuruluyorum. Allahım hepimizin gönlüne göre versin...

ben 2 şubatta yaptırdım 17sinde öğreneceğim sonucu doğum günümde :))) umarım hepimiz için iyi olur sonuçlar...

slm kizlar eski topice yazdim msjimi ben.30 ocaka oldum 12 subatta ogrenicem insallah sonucu.adet olamktan cok korkuyorum.bazi belirtilerim var.bugun 6. gunum ama kasik agrim cok.cok mutsuzum o yuzden.gogus agrim hatsafhada.hayirlisi olur insallah herkes icin.hepimizin sonuclari pozitif olur insallahhhhhhh!!!!!

selam kızlar bende 29 ocakta yaptırdım aşılamamı 11-12 şubat gibi alıcam sonucumu cok sabırsızım.ben 2004 evlendim ve 2005 te kızım normal bir gebelikle dünyaya geldi hiç sorunsuz.ama ikincisi bizi zorladı nerdeyse 2 yıl olacak olmuyor bir sebepte yok anlamadım gitti.ben ıkı kutu klomen kullandım günde 3 defa.ve 5 tane ignemi oldum ve 7 tane yumurtam oluştu aynı zamanda en son yumurta çatlatma ignesi 16 saat sonrada aşılamamı inşallah hepimiz için hayırlı haberler diliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.hamişşşş kalırsanız güzel haberlerinizi bekliyorum....

Allah kimseye aratmasın, aradığını çabuk buldursun ve hayırlısını buldursun inşallah diyorum...

öncelikle herkese Allah buyuk sabirlar versin zor bir sürec bende yeni katildim sayilir araniza bende martta yaptirmayi dusunuyorum ocakda yaptim sonuc negatif bu arada herkes turkiyedenmi katiliyor arkadaslar

bnde varim bende....09.02.2011 de yaptirdim ilk asilamam.umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz.:49::49::49::49:

selam ben de ilk aşılamamı 10 şubatta oldum stresle günerin geçmesini bekliyorum Allah yardımcımız olsun

slm ben de bu hafta ilk aşılamamı yaptıracağım sanırım çok korkuyorum hayırlısı olsun artık...

gwen korkulacak bir işlem değil içini rahat tut ancak aşılama sonrası çok zor günler geçmek bilmiyo umarım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza alırız

slm arkadaslar ben yeni aranıza katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim ben de ayın 9 unda yaptırdım bugun 5.günüm bekliyoruz :34: um insallah tum arkadaslarım hamile :49::49:olarak ayrılırlar dualarım sızlerle kızlar

yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmiş bugün çatlatma iğnemi vuruldum çarşamba günü aşılamam yapılacak sonunda nihayet bu günlerde geldi ultrasonda bütün yumurtalarımı gördüm çok farklı bir his bir tanesi çok büyüktü inşallah biri olsun tutar da artık bebek özlemimiz biter Allah özlemle bebek isteyen herkese nasip etsin....
BU ARADA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN VE SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ DE KUTLU OLSUN KIZLAR...

kızlar Rabbim hepimizin aşılamasının tutmasını nasip eder inşallah ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur.bu arada aranızda sonuç alan oldu mu?

Back
X