Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaşubat 2011 de aşılama yaptıracak olanlar...
selam kızlar bende 29 ocakta yaptırdım aşılamamı 11-12 şubat gibi alıcam sonucumu cok sabırsızım.ben 2004 evlendim ve 2005 te kızım normal bir gebelikle dünyaya geldi hiç sorunsuz.ama ikincisi bizi zorladı nerdeyse 2 yıl olacak olmuyor bir sebepte yok anlamadım gitti.ben ıkı kutu klomen kullandım günde 3 defa.ve 5 tane ignemi oldum ve 7 tane yumurtam oluştu aynı zamanda en son yumurta çatlatma ignesi 16 saat sonrada aşılamamı inşallah hepimiz için hayırlı haberler diliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.hamişşşş kalırsanız güzel haberlerinizi bekliyorum....
öncelikle herkese Allah buyuk sabirlar versin zor bir sürec bende yeni katildim sayilir araniza bende martta yaptirmayi dusunuyorum ocakda yaptim sonuc negatif bu arada herkes turkiyedenmi katiliyor arkadaslar
gwen korkulacak bir işlem değil içini rahat tut ancak aşılama sonrası çok zor günler geçmek bilmiyo umarım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza alırız
slm arkadaslar ben yeni aranıza katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim ben de ayın 9 unda yaptırdım bugun 5.günüm bekliyoruz um insallah tum arkadaslarım hamile olarak ayrılırlar dualarım sızlerle kızlar
yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmiş bugün çatlatma iğnemi vuruldum çarşamba günü aşılamam yapılacak sonunda nihayet bu günlerde geldi ultrasonda bütün yumurtalarımı gördüm çok farklı bir his bir tanesi çok büyüktü inşallah biri olsun tutar da artık bebek özlemimiz biter Allah özlemle bebek isteyen herkese nasip etsin....
BU ARADA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN VE SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ DE KUTLU OLSUN KIZLAR...