Aşılama şubat 2011 de aşılama yaptıracak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim hepimizin aşılamasının tutmasını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım.

ben 3 şubatta aşılama oldum aşılama sonrası pregesteronum 6 çıktı adetim 2 gün gecikti test yapmadım ama sanırım değere gore yumurta çatlamadı...

bu ay aşılama yaptıran arkadaslar durum nasıl sonucu belli olan var mı hamile olan yok mu moral lazım bie ben de 9 şubatta yaptırdım pazartesi belli olucak rabbim isteyen herkese bebiş versin inşallahhh

bu ay aşılama yaptıran arkadaslar durum nasıl sonucu belli olan var mı hamile olan yok mu moral lazım bie ben de 9 şubatta yaptırdım pazartesi belli olucak rabbim isteyen herkese bebiş versin inşallahhh

valla durum hep heyecan hep merak ben de 8 şubatta yaptırdım bakalım bekliyoruz ve Rabbimden istiyoruz sadece kendimize değil isteyen herkese.AMİNNNN.sonuçlarımız pozitif olur inşallah arkadaşım.

bende heyecanla bekliyorum günlerimiz çok yakın ben 10 şubatta yaptırdım kasık ağrılarım var zaman zaman da karın ağrım benin drum jel falan vermedi size verdimi belirtileriniz nasıl burada kimse bişey paylaşmıyo şubatta aşılama yaptıran az oldu heralde inşallah bebişlerimiz bizimledir beklemek çok zor

valla durum hep heyecan hep merak ben de 8 şubatta yaptırdım bakalım bekliyoruz ve Rabbimden istiyoruz sadece kendimize değil isteyen herkese.AMİNNNN.sonuçlarımız pozitif olur inşallah arkadaşım.

inşallah canım rabbim isteyen herkese kucagına almayı nasip etsin

Ben de 16 şubatta aşılama oldum galiba aramızda en son ben sonuç alacağım. Zaman geçmek bilmiyor... Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder

canım bende de kasık agrıları oluyo batma şeklinde dr progestan verdi günde 2 defa içiyorum insallah rabbim isteyen herkese kucagına almayı nasip etsin

gwen aramıza hoşgeldin.hayırlı uğurlu olsun inşallah sonucunda pozitif olur.ben bugün kendime yeni geldim daha test günüm gelmeden adet oldum çok üzgünüm:((((

Sağolun kızlar... Candann bence adet olmaya aldırma adetliyken de hamile olanları duymuştum sen yine de kan tahlili yaptır umutlanma ama yinede belli olmaz. Canım hayırlısı olsun üzülme...

merhaba ben 3 şubatta aşılama yaptırdım 31 günde gelmesi gereken adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım negatif klomen kullanmıştım düzenliydi adetlerim her ay 20 üzeri olan pregesteron 6 çıktı yumurtlama olmadı mı acaba diye düşünüyorum belki bundan gecikti bu değerle hamile kalan var mıdır? her ay olan göğüs ağrısı bu ay yok tek yumurta vardı sağ tarafta klomen kullandırdı dr bu şekilde yaptı aşılamayı.aşılama yapacağı gün ultrasonla filan bakmadı sizce tutmusmudur tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim.

olabilir canim yumurtalarin catlamdigi oluyomus bende 7.subatta yaptirdim cuma günü test yaptim ama negatif seninki gibi bende anlamadim arada agrim var ama bilemiyorum iste :26:

selam kızlar benimde aşılamam 18 şubatta oldu dr. jel verdi şimdi jeli kullanıyorum artı olarakta band ve vitaminleri kullanıyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin bizim gibi olan herkesin. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum...

hayırlı uğurlu olsun canım dikkat et kendine inşallah pozitif sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…