kızlar aranıza yeni katıldım . 2 yıllık evliyim 6 aydır çocuğumuz olmuyorr. adetlerim düzenli sayılır . yarın doktordan randevu aldım devlet hastanesinden kızlar bana napıcaklar şimdi lütfen yardım edin ödüm patlıyoo. bu ay adetim 5 gündür geçiyoo tam 4 kez eczaneden test alıp yaptım ama negatif ayy ne oluyoo bana kimyam bozuldu stresten.. çalışıyorum şimdi işten izin almakta problem benim için napçam bilmiyorumm.
arkadaşlar bugün benim 13. günüm zaman zaman karın ağrım zaman azaman da kasık ağrım oluyo stresten patlamak üzereyim bi sonuç alsak kan testi yaptırmaya da cesaret edemiyorum evde test yaptım çok çok silik bi çizgi var ama ilaçların etkisi mi bilmem sanırım idrar testinde ikinci çizgiyi görmeden kan tahliline gidemiycem of of kafayı yedik iyice
benimde 13.günüm başım kopmak üzere ağrıdan arada kasıklar batıyor falan tipik adet belirtilerim idrar testi falan yapmadım çünkü ümidim yok hiç kan tathlili için kendimi strese sokamıcam nasılsa olurum yarın falan .Stresten bıktım artık çocuk lafı duymak istemiyorum .Ben kimsenin ümidini kırmak istemem ama aşılama drların rant kapısı olmuş artık onlarda bunu biliyorlar çok fazla olumlu sonuç yok baksanıza herkez kırmızı kart tutanlarda tesadüf eseri bence en iYisi tüp bebek yaptırmak sanırım .sinir oldum ya hayatımın tüm düzeni bozuluyo aşılamadan sonra davul gibi şişiyorum bide adet olmuyor muyum alallhımmmm sabır yarabbim..
benimde 13.günüm başım kopmak üzere ağrıdan arada kasıklar batıyor falan tipik adet belirtilerim idrar testi falan yapmadım çünkü ümidim yok hiç kan tathlili için kendimi strese sokamıcam nasılsa olurum yarın falan .Stresten bıktım artık çocuk lafı duymak istemiyorum .Ben kimsenin ümidini kırmak istemem ama aşılama drların rant kapısı olmuş artık onlarda bunu biliyorlar çok fazla olumlu sonuç yok baksanıza herkez kırmızı kart tutanlarda tesadüf eseri bence en iYisi tüp bebek yaptırmak sanırım .sinir oldum ya hayatımın tüm düzeni bozuluyo aşılamadan sonra davul gibi şişiyorum bide adet olmuyor muyum alallhımmmm sabır yarabbim..
benim 7. günüm bugun salı günü sonuç belli olucak bu arada gögüslerim şişti ve ağrı var bu ağrı iğnelerden mi kaynaklanıyo acaba? bide dün ağrım vardı yumurtalıklarımda biraz araştırdım bir arkadaş doktoruna sormuş aynı şeyi oda yumurtan çatlamamıştır demiş(( umudumu yitirmek istemem ama belki olabilir diye düşündüm. Benim gibi olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olabilirmisiniz? Allahım herkesin gönlüne göre versin...
bu ağrıların çoğu iğnelerin yan etkisi canım.yumurtanın çatlamış olduğunu doktor ultrasonda görmüştür ve öyle yapmıştır böyle kötü düşünceleri aklına getirmemeye çalış.inşallah sonucun pozitif olur..
allah emeklerimizi boşa çıkarmaz umarımmm....canım yaa stresini anlıyorum, beklemek çok zor biliyorum, ama moralini bozmamaya çalış olur mu, sabır gerekiyor, ben allahımdan sabretmek için güç diliyorum, çünkü bu işi kafaya taktın mı olacaksa da olmuyor.
Aşılama hakkında dediğine pek katılmıyorum, neden dersen, doktorum çok iyi...
10 yıl önce ve bundan 3 yıl sonra iki ameliyat oldum, sonrasında yanlış tedaviler uygulandı. Sonra ilk iki ameliyatı olmama neden olan sorun geçti ama ardından yanlış tedavilere bağlı 3. Ameliyat durumu oluştu. Gittiğim 4 farklı doktor da rahmimi almaları gerektiğini söylediler, çok kolaymış gibi...
Sonra şimdiki doktoruma gittim, beni sakinleştirdi, dinledi ve ben sonuçta rahmini alırım ya da almam bilemem ama ben direkt almak için değil açmam, kurtarmak için açarım dedi, ve öyle de yaptı.
Sonra evlendim ve çocuk olur mu olmaz mı, hadi tüp bebek tedavisine gireyim deyince doktorum o en son noktadır, tedavisi çok ağırdır ve sonuç kötü olursa çiftleri maddi-manevi yıpratır dedi. önce daha kolay seni fiziksel olarak da yıpratmayacak bir yöntem seçelim dedi, bunu üstelik 3-4 kez deneyebiliriz dedi, olmazsa ikinci alternatifimiz tüp bebek olsun dedi, acayip bir güven verdi.
şu an bu aşılama tutsun istiyorum evet, ama tutmazsa da daha 4 aşılamaya kadar deneme şansım var, ben aşılamayı rant kapısı gibi görmüyorum, en azından doktoruma güvenim sonsuz olduğu için o diyorsa haklıdır diyorum. Ve şu an negatif olursa sonucum yıkılmıycam, daha bir sürü şansım var diyorum, denemekten vazgeçmiycem. Ben diğer doktorları dinlesem bugün bebek benim için hayal olacaktı, ötesi yok hakkaten... Benim bebeğim olacak, rahmimin kurtulması mucizesini allah bana verdiyse, bebek de verir.... Buna inanıyorum.
Kendime hamile pantalonu aldım, hamile kalırsam zaten almam lazım, kalmazsam da daha aşılama denediğimde karnım şişiyor rahat ederim diye :)
ayrıca tüp bebek tedavisinde daha korkunç bir rant var, bir arkadaşım meşhur bir doktora gitmiş, dr doğru düzgün test bile yapmadan tüp bebek tedavisine almış, 3 aylıkken düşük yaptı. Doktoru değiştirdi, yeni dr testleri yapalım demiş, rahim filmi ilk kez çekilmiş, sonra aşılama yaptıracaktı, ama arada normal yoldan gebe kaldı, şimdi 8 haftalık :)
arkadaşlar dayanamadım saat 3:30 da dra gittim aşılamanın 14. günüydü kan tahlili sonucum 0.1 yani gebelik yok dr pazartesiye kadar adet olmazsan tekrarlayalım testi dedi ama eşimde bende yıkıldık kendimi çok kötü hissediyorum çok umutsuzum
slm kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam gonal-f iğne vuruluyorum. Allahım hepimizin gönlüne göre versin...
selam canım aşılama yaptırdınmı bende gonal kullandım 15de aşılamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?