• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama şubat 2011 de aşılama yaptıracak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dayanamadım saat 3:30 da dra gittim aşılamanın 14. günüydü kan tahlili sonucum 0.1 yani gebelik yok dr pazartesiye kadar adet olmazsan tekrarlayalım testi dedi ama eşimde bende yıkıldık kendimi çok kötü hissediyorum çok umutsuzum

umutsuz olmak icin daha cok erken sabırlı olmak lazım alıştık artık sabretmeyı 4senedır 3.4 gun daha sabırrrrr:34:

umutsuz olmak icin daha cok erken sabırlı olmak lazım alıştık artık sabretmeyı 4senedır 3.4 gun daha sabırrrrr:34:

canım sağol ben hala bekliyorum adetimi bakalım ne zaman başlayacak senin kaçıncı denemen ve kaçıncı günün umarım bebişler tez zamanda gelir

canım sağol ben hala bekliyorum adetimi bakalım ne zaman başlayacak senin kaçıncı denemen ve kaçıncı günün umarım bebişler tez zamanda gelir

benım 3.aşılamam 4gun fılan var inş bıran önce gelırdebizde o duyguyu tadarız:emir_bebek:

olmadı yine kırmızı kart zaten inanmıyorum aşılamaya boşuna zaman kaybı benim durumum için:43:

zannetmıyorum aşılamayla hamıle kalan oldugunu ben dumadım ismi bıle cokk karizma AŞILAMA ana sonucu yuzde bılmem kac cokk dusuk bır ihtimal zaman kaybı bence benımde umudum yavaş yavaş tukenıyoooo:60:

Kızlar ben ayın 16 sında aşılama yaptırdım bugün 10. gün hala adet olmadım ama birkaç gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrı geliyor ama sonra geçiyor anlamadım gitti. Biraz ayaklarım üşüyor sizce adet mi oluyorum? Battaniyeye sarılıyorum düzeliyorum of şimdi aklım karıştı. Adet ağrısına da benziyor ama hemende geçiveriyor ne bileyim ya:59::59::59:

Kızlar ben ayın 16 sında aşılama yaptırdım bugün 10. gün hala adet olmadım ama birkaç gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrı geliyor ama sonra geçiyor anlamadım gitti. Biraz ayaklarım üşüyor sizce adet mi oluyorum? Battaniyeye sarılıyorum düzeliyorum of şimdi aklım karıştı. Adet ağrısına da benziyor ama hemende geçiveriyor ne bileyim ya:59::59::59:

normal sanirim cünkü bende 7.sinde catlatma ignesi olmustum ayni agrilar var bendede:14:

arkadaşlar bugün aşılamamın 16.günüydü.gebelik testi yaptım pozitif çıktı.yani ikinci çizgi silik çıktı.ama hamilesin diyorlar:))inşallah öyledir.ptesi kandan baktırıcam,dua edinde bebeğim tutunsun bana..

16.günde adet oldum 3.aşılamaydı yani sonuç yine fiyasko

benimde 3. aşılamam.16. günüm bugün,gebelik testi aldım ikinci çizgi çıktı kızlar,ama biraz silik.saçmasapan duygular içindeyim..
tostocaman canım,sen test yapmışmıydın?üzülme hayırlısı olsun herşeyden önce.

benimde 3. aşılamam.16. günüm bugün,gebelik testi aldım ikinci çizgi çıktı kızlar,ama biraz silik.saçmasapan duygular içindeyim..
tostocaman canım,sen test yapmışmıydın?üzülme hayırlısı olsun herşeyden önce.

benimde bugün 12.günüm ama tutmadı sanırım.çünkü adet belirtilerim başladı.senin herhangi bir belirtin varmıydı canım?bide bu adet belirtileri 7.gün başladı çok erken yani.bugün ağrım yok mesela dün vardı.yani bi geliyo bi geçiyo bişey anlamadım ama sanırım olmadı.salı günü test günüm ama test yapmayı bile düşünmüyorum.çarşambada adet günüm zaten.eğer adet olmazsam anca bikaç gün sonra test yaparım herhalde.

benimde bugün 12.günüm ama tutmadı sanırım.çünkü adet belirtilerim başladı.senin herhangi bir belirtin varmıydı canım?bide bu adet belirtileri 7.gün başladı çok erken yani.bugün ağrım yok mesela dün vardı.yani bi geliyo bi geçiyo bişey anlamadım ama sanırım olmadı.salı günü test günüm ama test yapmayı bile düşünmüyorum.çarşambada adet günüm zaten.eğer adet olmazsam anca bikaç gün sonra test yaparım herhalde.

benim 3. aşılamam.aralık ayında 2. aşılamamı yaptırdım ama dediğin gibi 7.günde itibaren adet sancılarım başlamıştı.bir gelip bir geçiyordu:((olmadı malesef.ama seninkisi aynı olacak diye birşey yok canım..dur bakalım belli olmaz hiç,dikkat et sen..

yarın adet günüm benimde,2 günden beri belirtilerim var:(BUGÜN 16.GÜNÜMDÜ. eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı.hemşire arkadaşıma sordum gözünaydın dedi ama benim hiç inanasım yok:((hayırlısı bakalım,inşallah vardır ama:49::49::49::49:

Son düzenleme:
benim 3. aşılamam.aralık ayında 2. aşılamamı yaptırdım ama dediğin gibi 7.günde itibaren adet sancılarım başlamıştı.bir gelip bir geçiyordu:((olmadı malesef.ama seninkisi aynı olacak diye birşey yok canım..dur bakalım belli olmaz hiç,dikkat et sen..

yarın adet günüm benimde,2 günden beri belirtilerim var:(BUGÜN 16.GÜNÜMDÜ. eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı.hemşire arkadaşıma sordum gözünaydın dedi ama benim hiç inanasım yok:((hayırlısı bakalım,inşallah vardır ama:49::49::49::49:

bende öyle düşünmüştüm zaten kesin adet olucam.seni tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bende öyle düşünmüştüm zaten kesin adet olucam.seni tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tşk ederim canım,hakkımızda hayırlısı olsun..amin..ama bütün gece hiç uyuyamadım,çok korkuyorum ya adet olursam diye:( yarın gitcem doktora,bakalım artık neler olur..

belim ve karnım çok ağrıyo.yerleşme ağrısı olabilirmiş ama bilemiyorum inşallah öyledir.

tebrikler...büyük ihtimalle hamilesin canım burada yazan silik çıktı diyen çoğu kişi hamileydi...olumsuz düşünme...sağlıkla kavuş bebeğine...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar benimde büyük ihtimalle perşembe günü aşılamam yapılacak...yarın ymurtalara bakılacak..Bende menogon 75 mg ile sadece iki tane yumurta olmuş onlara baktı 10. günümde 15 mm çapında yarın tekrar bakacak çapına perşembe yaparım dedi...iki yumurta az mı oluşmuş sizde nasıldı...

kızlar benimde büyük ihtimalle perşembe günü aşılamam yapılacak...yarın ymurtalara bakılacak..Bende menogon 75 mg ile sadece iki tane yumurta olmuş onlara baktı 10. günümde 15 mm çapında yarın tekrar bakacak çapına perşembe yaparım dedi...iki yumurta az mı oluşmuş sizde nasıldı...

hayırlısıyla yapılır inşallah canım..17-18 mm olduğunda yapıyorlar aşılamayı,2 tanesi zaten önemli olan.takma kafaya,diğerlerini söylemiyorlar sana en büyüklerini söylüyorlar..:nazar:

Back
X