Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

ggulcan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
28
4
8
İzmir
Şubatta müjdeli haber alıpda tüm bilgi ve uyarıları eş zamanlı olarak birbirimize aktarmak isteyenlerle gebelik sürecini hafta hafta paylaşalım.

Dün gece predictor ile test yaptım sonuç pozitif çıktı bugün de tedbiren hastaneye gidip kan verdim.beta HCG değerlerime bakılması için hadi bakalım inşaallah kanda da aynı sonucu görürüm.ilki düşük olmuştu Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin.

Tek korkum ilk gebeliğimdeki gibi kasık ağrılarımın olması:(((
Kan sonuçlarımı alır almaz doktordan istirahat yazmasını isteyeceğim.Aynı acıyı ikinci defa yaşamayı kaldıramam.Şimdi uzattım ayakları Dinleniyorum.Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin

ınsallah arkadaslar buyuk bır ıhtımalle hamılesınız.bende bu ayın 13.de kendım test yaptım,cok sılık cıktı ıkıncı cızgı ama adetım gecelı 3gun olmustu.sabah saglık ocagına gıttım cumaya denk geldı kan tahlılı yaptılar sonucu dun alabıldım pozıtıf,okadar mutlu oldum kı anlatamam.daha yenı evlıyım 2.ayımın sonunda bu guzel haberı almak benı ınanılmaz mutlu ettı.dun 5haftalık dedı ebe hanım bana.yarın ultrason ıcın doktora gıdıcez.dua edıyorum kı rabbıme ınsallah sıkıntısız bısekılde sonuclanır hersey.korkuyorum cunku zaman zaman.

Son düzenleme:
Sonucun çıktı canim bhcg 290 cikti 4 haftaligim allahin izniyle. 2 gundur sol kasigim agriyo normalmi acaba ?

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun arkadasım.kasık agrıları normalmıs benım 5.haftam ama halen daha hafıf kasık agrım oluyo,bebek rahıme tutunmaya basladıgı ıcın oluyormus.ben ebeye sordum dun,kanama olmadıgı surece normal dedı.

Sonucun çıktı canim bhcg 290 cikti 4 haftaligim allahin izniyle. 2 gundur sol kasigim agriyo normalmi acaba ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aslında kasık ağrısı bebeğin rahme yerleşme ağrısı olarak yorumlanır tabi bu ağrılarını takip et eğer kesintisiz ve yürütmeyecek derecede günler sürerse doktora git.ilkinde takip etmedim doktor normal dedi başından savcı ve düşük yaptım.bu bana ders oldu.Ağrın olduğunda yat dinlen eşin hizmet etsin sana .ağrın geçsede 3 aya kadar yorma kendini.maşallah diyim nazarlardan korusun rabbim seni ve bebişini.çok sevindim:)

ınsallah arkadaslar buyuk bır ıhtımalle hamılesınız.bende bu ayın 13.de kendım test yaptım,cok sılık cıktı ıkıncı cızgı ama adetım gecelı 3gun olmustu.sabah saglık ocagına gıttım cumaya denk geldı kan tahlılı yaptılar sonucu dun alabıldım pozıtıf,okadar mutlu oldum kı anlatamam.daha yenı evlıyım 2.ayımın sonunda bu guzel haberı almak benı ınanılmaz mutlu ettı.dun 5haftalık dedı ebe hanım bana.yarın ultrason ıcın doktora gıdıcez.dua edıyorum kı rabbıme ınsallah sıkıntısız bısekılde sonuclanır hersey.korkuyorum cunku zaman zaman.
Maşallah ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ultrason ilk haftalarda görüntü vermeyebiliyor.yani erken olduğu için bebek kesesinin görünmeme ihtimali var.eğer görünmezse canını sıkacak bir durum yok bilgin olsun.genelde 10 gün arayla muayeneye gel diyorlar.sık sık gidip bakarsın bebişine:)

Bende dun hamile olduğumu öğrendim.:49:
3 haftalikmis.Kese oluşumu baslamis.Kismetse tahmini olarakta 1 Kasimda dogacakmis :46::46:
Doktor ilk muayene bir suru seye dikkat etmemi söyledi.Haftaya tekrardan muayeneye gidicem ve kesenin tamamlanmis halini gorucez inşallah :nazar::nazar:
Allahtan hepimize sabir diliyorum.Uzun bir yola ciktik.Insallah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır :)

Bende dun hamile olduğumu öğrendim.:49:
3 haftalikmis.Kese oluşumu baslamis.Kismetse tahmini olarakta 1 Kasimda dogacakmis :46::46:
Doktor ilk muayene bir suru seye dikkat etmemi söyledi.Haftaya tekrardan muayeneye gidicem ve kesenin tamamlanmis halini gorucez inşallah :nazar::nazar:
Allahtan hepimize sabir diliyorum.Uzun bir yola ciktik.Insallah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır :)

canım bende ekim annesi olacağım inşallah 30 ekim :) ben öğrendim 4 haftalıkmış ama doktora haftaya gideceğim varsa da görünmez şimdi diye, 5 haftalık olalım sonra allahın izniyle, dün sol kasığım ara ara sızlıyordu bugün sağ kasığım, çocukda nereye tutunacağını şaşırdı bence, BHCG değerin kaç çıktı senin? :49:

ya benim adetim 3 gün geçti bugün test yaptım silik bi şekilde çıktı sizce hamilemiyim kızlar

tabii kii hamilesin canım yoksa neden çift çizgi çıksın? yinede kan tahlili de yaptır hemen bi sağlık merkezinde en azından daha netleşmiş olur. Ben de idrar yaptım çift çizgi gördüm dün inanamadım, gidip kan da verdim ve şükür olsun rabbime :49:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aslında kasık ağrısı bebeğin rahme yerleşme ağrısı olarak yorumlanır tabi bu ağrılarını takip et eğer kesintisiz ve yürütmeyecek derecede günler sürerse doktora git.ilkinde takip etmedim doktor normal dedi başından savcı ve düşük yaptım.bu bana ders oldu.Ağrın olduğunda yat dinlen eşin hizmet etsin sana .ağrın geçsede 3 aya kadar yorma kendini.maşallah diyim nazarlardan korusun rabbim seni ve bebişini.çok sevindim:)

sağol canım uyardığın için, yok böyle tatlı kasılmalar oluyo haftaya giderim artık kontrole bakalım. darısı sana olsun tekrar, ama ne yalan söyliyim agnuscaston(hayıt hapı) na borçluyum hamileliğimi:16:

canım bende ekim annesi olacağım inşallah 30 ekim :) ben öğrendim 4 haftalıkmış ama doktora haftaya gideceğim varsa da görünmez şimdi diye, 5 haftalık olalım sonra allahın izniyle, dün sol kasığım ara ara sızlıyordu bugün sağ kasığım, çocukda nereye tutunacağını şaşırdı bence, BHCG değerin kaç çıktı senin? :49:

supermis :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ;) benim degerim 301.8 cikti
daha minnacik bebegim :)
yumurtlamam 20.gun olmus,bu yuzden gec dollenmis yumurtam
kese olusumunu gordu doktor,rahimde kalinlasma da baslamis :D
Haftaya keseyi tamamlanmis bir sekilde goruruz dedi doktor :) insallah hersey gonlumuzce olur ;))

supermis :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ;) benim degerim 301.8 cikti
daha minnacik bebegim :)
yumurtlamam 20.gun olmus,bu yuzden gec dollenmis yumurtam
kese olusumunu gordu doktor,rahimde kalinlasma da baslamis :D
Haftaya keseyi tamamlanmis bir sekilde goruruz dedi doktor :) insallah hersey gonlumuzce olur ;))

ne güzelmişş, ben adete 1 gün kala yani dün yaptırdım 290 çıktı, kese haftaya tam görünür artık. ilkinmi olacak?
eşine nasıl söyledin, süpriz yaptın

Son düzenleme:
cnm az önce geldm doktordan kan tahlili verdim ultrasyonla baktı keseyi göremiyorum dedi dış gebelik olabilir fln kafamı iyice karıştırdı bi fikrin varmı

Back
X