Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bnde dün idrar testinde pozitif gördüm.bugün kan tahlili verdim, sonuçlarını bekliyorum..
Sonucun çıktı canim bhcg 290 cikti 4 haftaligim allahin izniyle. 2 gundur sol kasigim agriyo normalmi acaba ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aslında kasık ağrısı bebeğin rahme yerleşme ağrısı olarak yorumlanır tabi bu ağrılarını takip et eğer kesintisiz ve yürütmeyecek derecede günler sürerse doktora git.ilkinde takip etmedim doktor normal dedi başından savcı ve düşük yaptım.bu bana ders oldu.Ağrın olduğunda yat dinlen eşin hizmet etsin sana .ağrın geçsede 3 aya kadar yorma kendini.maşallah diyim nazarlardan korusun rabbim seni ve bebişini.çok sevindim:)Sonucun çıktı canim bhcg 290 cikti 4 haftaligim allahin izniyle. 2 gundur sol kasigim agriyo normalmi acaba ?
Maşallah ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ultrason ilk haftalarda görüntü vermeyebiliyor.yani erken olduğu için bebek kesesinin görünmeme ihtimali var.eğer görünmezse canını sıkacak bir durum yok bilgin olsun.genelde 10 gün arayla muayeneye gel diyorlar.sık sık gidip bakarsın bebişine:)ınsallah arkadaslar buyuk bır ıhtımalle hamılesınız.bende bu ayın 13.de kendım test yaptım,cok sılık cıktı ıkıncı cızgı ama adetım gecelı 3gun olmustu.sabah saglık ocagına gıttım cumaya denk geldı kan tahlılı yaptılar sonucu dun alabıldım pozıtıf,okadar mutlu oldum kı anlatamam.daha yenı evlıyım 2.ayımın sonunda bu guzel haberı almak benı ınanılmaz mutlu ettı.dun 5haftalık dedı ebe hanım bana.yarın ultrason ıcın doktora gıdıcez.dua edıyorum kı rabbıme ınsallah sıkıntısız bısekılde sonuclanır hersey.korkuyorum cunku zaman zaman.
Bende dun hamile olduğumu öğrendim.
3 haftalikmis.Kese oluşumu baslamis.Kismetse tahmini olarakta 1 Kasimda dogacakmis
Doktor ilk muayene bir suru seye dikkat etmemi söyledi.Haftaya tekrardan muayeneye gidicem ve kesenin tamamlanmis halini gorucez inşallah
Allahtan hepimize sabir diliyorum.Uzun bir yola ciktik.Insallah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır :)
ya benim adetim 3 gün geçti bugün test yaptım silik bi şekilde çıktı sizce hamilemiyim kızlar
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aslında kasık ağrısı bebeğin rahme yerleşme ağrısı olarak yorumlanır tabi bu ağrılarını takip et eğer kesintisiz ve yürütmeyecek derecede günler sürerse doktora git.ilkinde takip etmedim doktor normal dedi başından savcı ve düşük yaptım.bu bana ders oldu.Ağrın olduğunda yat dinlen eşin hizmet etsin sana .ağrın geçsede 3 aya kadar yorma kendini.maşallah diyim nazarlardan korusun rabbim seni ve bebişini.çok sevindim:)
canım bende ekim annesi olacağım inşallah 30 ekim :) ben öğrendim 4 haftalıkmış ama doktora haftaya gideceğim varsa da görünmez şimdi diye, 5 haftalık olalım sonra allahın izniyle, dün sol kasığım ara ara sızlıyordu bugün sağ kasığım, çocukda nereye tutunacağını şaşırdı bence, BHCG değerin kaç çıktı senin?![]()
supermis :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahbenim degerim 301.8 cikti
daha minnacik bebegim :)
yumurtlamam 20.gun olmus,bu yuzden gec dollenmis yumurtam
kese olusumunu gordu doktor,rahimde kalinlasma da baslamis
Haftaya keseyi tamamlanmis bir sekilde goruruz dedi doktor :) insallah hersey gonlumuzce olur)