- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
tedavinin hangi aşamasındasın canım? açıkçası bende kahve çay ve gazlı içecekleri çok tüketmiyorum ama onun haricinde özel olarak yaptığım bişey yok. incir ceviz fındık fıstık vs tavsiye edenler var ama açıkçası bu sefer de çok büyür erken çatlar yumurtalar falan diye korktum. bi arkadaş vardı burda benimle aynı doktora giden hiç bişey yiyip içmedim doktoruma teslim ettim kendimi dedi ben de öyle yaptım. nar ananas önerenler var rahimde kasılma yapıyor diyip önermeyenler var en iyisi olağan dışı bişey yapmamak. düzenli uyumak protein almak tabi ki iyidir en önemlisi de stresten uzak durmak tabi öyle bi şansın varsa:) rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ha bir de bol bol dua edelim:)
İğnelerimi vuruluyorum. Bugün 3. iğneyi vuracağım. Yarın da ikinci kontrolüm olacak. Ben çay kahve ile arası çok olan biri değilim de sabahları bir kupa açık çay, öğlen arasında da bir türk kahvesi illa içiyorum. Diğer tedavilerde kesmiştim. Bunda 3 gündür kesmedim. Transferden sonra keserim belki de. Stresten de uzak durmaya çalışıyorum da kendi içimizde yarattığımız stres hepsinden beter. Dışarıdan kimse bir şey yapmasa da.