Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

tedavinin hangi aşamasındasın canım? açıkçası bende kahve çay ve gazlı içecekleri çok tüketmiyorum ama onun haricinde özel olarak yaptığım bişey yok. incir ceviz fındık fıstık vs tavsiye edenler var ama açıkçası bu sefer de çok büyür erken çatlar yumurtalar falan diye korktum. bi arkadaş vardı burda benimle aynı doktora giden hiç bişey yiyip içmedim doktoruma teslim ettim kendimi dedi ben de öyle yaptım. nar ananas önerenler var rahimde kasılma yapıyor diyip önermeyenler var en iyisi olağan dışı bişey yapmamak. düzenli uyumak protein almak tabi ki iyidir en önemlisi de stresten uzak durmak tabi öyle bi şansın varsa:) rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ha bir de bol bol dua edelim:)

İğnelerimi vuruluyorum. Bugün 3. iğneyi vuracağım. Yarın da ikinci kontrolüm olacak. Ben çay kahve ile arası çok olan biri değilim de sabahları bir kupa açık çay, öğlen arasında da bir türk kahvesi illa içiyorum. Diğer tedavilerde kesmiştim. Bunda 3 gündür kesmedim. Transferden sonra keserim belki de. Stresten de uzak durmaya çalışıyorum da kendi içimizde yarattığımız stres hepsinden beter. Dışarıdan kimse bir şey yapmasa da.

Bilmek insanın başını ağrıtıyor :) İlk opuma aynı şekilde ne olacağını bilmeden girdiğim için kolay gelmişti, sonrakiler de hep bir heyecan. Kısacık sürecek, göz açıp kapayıncaya kadar. Çok güzel geçer inşallah opun. Hayırlı güzel haberlerini alırız.

canım dualarım seninle inşallah kaliteli yumişler toplanır sağlıkla gelirsin evine. benim de yarın opu ama korkmuyorum Allah büyük kolaylık sağlar...
Opuda birşey anlamıyorsun anestezi olduğu için. Ancak sonrasında biraz ağrı olabiliyor. Netice güzel olsun da hepsine katlanırız..
Alımtınyapabildiğim yapamadiğim herkese teşekür ederim.kızımda cok kolay gecen opum bu sefer epey zorladı.doktorumda zor oldugunu birkaç defa batirmak zorunda kaldıklarını ve ağrimin cok olmasının nırmal oldugunu söyledi.hemşirem ayağa kaldırdığında çok yogun bir kanamam oldu hemen yatırdıkar doktorumu tekrar cagırdılar muayne etti biraz daha yatmami aöyledi.sonrasında yine kalktım doktorum tekrqr geldi daha az kanamam oldu yolladılar ama kanamam yine olursa çağirdilar.kalkmamıda yasakladılar.kızını kucagına almıyorsun dedi bizi tanidiği için ne dana oldugunu biliyor:-).28 tane yumosum toplandı bu arada

Alımtınyapabildiğim yapamadiğim herkese teşekür ederim.kızımda cok kolay gecen opum bu sefer epey zorladı.doktorumda zor oldugunu birkaç defa batirmak zorunda kaldıklarını ve ağrimin cok olmasının nırmal oldugunu söyledi.hemşirem ayağa kaldırdığında çok yogun bir kanamam oldu hemen yatırdıkar doktorumu tekrar cagırdılar muayne etti biraz daha yatmami aöyledi.sonrasında yine kalktım doktorum tekrqr geldi daha az kanamam oldu yolladılar ama kanamam yine olursa çağirdilar.kalkmamıda yasakladılar.kızını kucagına almıyorsun dedi bizi tanidiği için ne dana oldugunu biliyor:-).28 tane yumosum toplandı bu arada
oooo 28 mi maşallah. e tabi zorlar biraz çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenir yumişler. transfer erteleniyor di mi sende?

28 nerde 2 tane nerde. Rabbim hayirlisiyla transferini ve hamileleigini nasip etsin. :) ben de 2 tanecik folikul var yarin kontrol var. Hala agrim var. 2 tane de ben boyle agri cekiosam 28 i dusunemiorum bile. :)

arkadaşlar bişey sorucam kaç yumurta olduğu opu yapmadan önce belli oluyo mu hemen hemen ? tedavinin 5. günü gittiğimde dr bana 7 folikül görüyorum dedi . normalde basit bi ilaçla (serophene miydi neydi) 5 yumurtam oluyodu benim o kadar iğneyi boşuna mı vuruyorum kendime anlamadım
arkadasim bildigim kadariyla hic birsey yumurta sayini arttirmiyor ben de erken rezerv azligi var oradan biliyorum. Normaldeher ay belli sayida yumurta uretiyoru ama bir tanesi digerlerini baskilayarak daha cok gelisiyor. Benim anladigim kadariyla igneler iste bu baskilamayi kaldirarak o ay ne kadar yumurta urettiysek hepsinden veya ilaca cevap verenlerinden faydalanmayi sagliyor.

10. Gün değerin 155
13. Gün değerin 450 artıyor 2 hafta sonra kese görmeye gidicez inş hayırlı şekilde devam eder inş sizler de iyi sonuçlar alırsınız bebislerimizi 9 ay sonra kucagımıza alırız inşallah:KK46::KK46::KK46::KK46:
Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Darısı başımıza inşallah

[QUOTE="dianthus, post: 39472997, member: 00370 Sen den de güzel haberler bekliyorum. Bellimi olr senin opu ile benim transfer aynı güne denk gelir.:KK71::KK71::KK71:[/QUOTE]

Canım kontrolde rahim kalınlığı 12 mm çıktı. .ama yumurta sayım az sağda sadece 2 tane solda da 4 yada 5 galiba en büyüğü 18 mm olmus. Catlatma iğnemi verdiler bu gece yapıcam onu da perşembe sabah opu var :KK57:
Senin transfer cuma ya denk geliyor degil mi?
ay bi heyecan stres basti beni :KK69:

ben de varımmm hayırlı uğurlu olsun topiğin inşallah canım cumartesi histeroskopim var umarım şubat başı adetimle başlarız tedaviye. hepimizin yüzü gülsün artık aminnn:)

cnm bnde histeroskopi oldum histeroskopiden 3 ay sonra başlanıyor tedaviye hemn başlanmıyor

[QUOTE="dianthus, post: 39472997, member: 00370 Sen den de güzel haberler bekliyorum. Bellimi olr senin opu ile benim transfer aynı güne denk gelir.:KK71::KK71::KK71:

Canım kontrolde rahim kalınlığı 12 mm çıktı. .ama yumurta sayım az sağda sadece 2 tane solda da 4 yada 5 galiba en büyüğü 18 mm olmus. Catlatma iğnemi verdiler bu gece yapıcam onu da perşembe sabah opu var :KK57:
ay bi heyecan stres basti beni :KK69:[/QUOTE]
Sayı değil kalite önemli biliyorsun, sıkma canını. Sağlıcakla atlat inşallah opunu, kaliteli kaliteli yumuşlar olsun. Benim transfer tam belli değil. Yarın belli olacak. 3. gün olursa perşembe :KK71:. 5. gün embriyosu olursa cumartesi..

ay bi heyecan stres basti beni :KK69:
Sayı değil kalite önemli biliyorsun, sıkma canını. Sağlıcakla atlat inşallah opunu, kaliteli kaliteli yumuşlar olsun. Benim transfer tam belli değil. Yarın belli olacak. 3. gün olursa perşembe :KK71:. 5. gün embriyosu olursa cumartesi..[/QUOTE]

Ayy inşallah canimm.. karşılaşma ihtimalimiz var yanii :KK19: hangisi daha hayirli olacaksa o gun olsun tutunsunlar guzelce :KK9: haber ver mutlaka

bende 13 şubatta transfer oldum 6. gün embriosu 2 tane 1. kalite embriyo trabfer edildi 22 şubat test yaptırcam inş pozitif çıkar dua edin arklar
Histereskopiden sonra 3 ay bekleme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum ama doktorun belki senin fiziki durumuna göre karar vermiştir. Her doktorun uygulaması farklı bi de. Canım bişey sorcam transferden ne kadar zaman sonra kalktın, wc ye gittin. Ne kadar yattın. İdrara sıkışık olacağımız için ben hemen kalkmak istemiyorum. Sen naptın?

cnm bnde histeroskopi oldum histeroskopiden 3 ay sonra başlanıyor tedaviye hemn başlanmıyor
benim doktorum tam tersine canlandırma yaptı orda o yüzden rahin hazırken hemen başlamak istedi. ama benimki tanısal histeroskopiydi sen operatif mi oldun?

Operatif nasil oluyo bilmiyorum ama alttan kamerayla rahime
Histereskopiden sonra 3 ay bekleme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum ama doktorun belki senin fiziki durumuna göre karar vermiştir. Her doktorun uygulaması farklı bi de. Canım bişey sorcam transferden ne kadar zaman sonra kalktın, wc ye gittin. Ne kadar yattın. İdrara sıkışık olacağımız için ben hemen kalkmak istemiyorum. Sen naptın?

Transferden sonra 2 saat yattım kalkmadan idrarıda ördeğe yapıyosun zaten otelde 50 m mesafede idi yürümedim taksi ile gittik otelde

oooo 28 mi maşallah. e tabi zorlar biraz çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenir yumişler. transfer erteleniyor di mi sende?
evet canım nisanda transfer.evet doktor şöyle bir bakıldı hepsi kalıteli dedi:-)

28 nerde 2 tane nerde. Rabbim hayirlisiyla transferini ve hamileleigini nasip etsin. :) ben de 2 tanecik folikul var yarin kontrol var. Hala agrim var. 2 tane de ben boyle agri cekiosam 28 i dusunemiorum bile. :)
cok kötüyüm valla kızımda 14 tane toplanmıstı hiç ağrim olmamıstı metrobusle eve gelmiştim:-).hayırlısı olsun cqnım ya 2 tane olsun kaliteli olsun cqnım

10. Gün değerin 155
13. Gün değerin 450 artıyor 2 hafta sonra kese görmeye gidicez inş hayırlı şekilde devam eder inş sizler de iyi sonuçlar alırsınız bebislerimizi 9 ay sonra kucagımıza alırız inşallah:KK46::KK46::KK46::KK46:
hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

evet canım nisanda transfer.evet doktor şöyle bir bakıldı hepsi kalıteli dedi:-)

cok kötüyüm valla kızımda 14 tane toplanmıstı hiç ağrim olmamıstı metrobusle eve gelmiştim:-).hayırlısı olsun cqnım ya 2 tane olsun kaliteli olsun cqnım

hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

İnş canım 22 sinde sonuç belli olcak benimde

Back
X