- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
ya eğer doğruysa inanamıyorum yazık değil mi benim umutlarıma hayallerime maddiyatı bıraktım ki 3.000 tl ye mal olmuştu o histeroskopi manevi olarak çektiklerime narkozuma yazık değil mi. bir akıl verin bana kızlar başka doktora göstereyim o da aynı şeyi söylerse gerekirse mahkemeye bile vereyim diyorum. tabi ne çıkar onu da bilmiyorum yanlış cd vermişiz diyip işin içinden de sıyrılırlar kurt onlar. Allahım büyük yeni tedaviye böyle başlayacağım işte kime ne kadar inanırsam

ya eğer doğruysa inanamıyorum yazık değil mi benim umutlarıma hayallerime maddiyatı bıraktım ki 3.000 tl ye mal olmuştu o histeroskopi manevi olarak çektiklerime narkozuma yazık değil mi. bir akıl verin bana kızlar başka doktora göstereyim o da aynı şeyi söylerse gerekirse mahkemeye bile vereyim diyorum. tabi ne çıkar onu da bilmiyorum yanlış cd vermişiz diyip işin içinden de sıyrılırlar kurt onlar. Allahım büyük yeni tedaviye böyle başlayacağım işte kime ne kadar inanırsam