işin Allaha kalsın ne güzel işte. ben umutsuzluk içinde kıvranırken ençok kızanlardan biri de sendin. yenildin defalarca tamam birdaha yenil.
aralık ayında başladım tedaviye yanlış dr yanlış ilaçlar sürekli artarak kullandığım iğneler. ne oldu yumurta olgunlaşmamış ben de bir de havuz yöntemi uygulayacaktı, zor zahmetli pahalı her yumurta 5. güne gitmeli ki dondurulsun gitmezse tüm emek boşuna olmadı dölleme işlemini yapmadılar bile. iyi ki olmamış diyorum çünkü şimdi halen transfer olmamıştım şubat bir tedavi daha biliyorsunuz boş gebelik küretaj o masadan ağlayarak uyandım ben. reglim 33. günde geldi o dönemde idrar testi tek çizgidiye önce üzüldüm sonra şükür namazı kıldım demek ki içeride parça kalmamış tekrar kürtaj olmıcam diye, adet kanamasının habercisi ağrılarım gelimce bir şükür namazı daha adet olucam demek ki yapışıklık yok diye ve o ay tekrar tedavi 6 ayda 3 tedavi aynı hormonlar aynı ilaçlar... bize kimse bu yol kısa demedi ki.... dnzderya gel Ankara ya bak bu konuda İstanbul'dan bile ileri varsa durumun gel 15 20 gün izin alabiliyorsanız eşinle ya da sadece sen gel buraya. bak aysun hnm var dianthaus'un dr, benim dr mehmet hoca onun kardşi Ahmet hoca hulusi hoca var başkentte hakan şatıroğlu var hrs de. tüp bebekte en zor işlem ne opu ne ilaçlara karar vermek, ilaçlar hep aynı zaten en zor öğrenilen ve en önemli kısım transfer. bir de döllenme ve sonrası için embriyologlar yani ekip de iyi ve tecrübeli olacak. Allah kısmet ederse kardeşim dr olacak ona tecrübeli dr lardan bir tanesi demişki, hiç bir hasta kitapta yoktur kendin görerek tedavi ederek öğrenirsin tecrübe herşey. hele bizim durmumuzda. ilk dr bana menapoza girmişssin dedi bu dr ben senin gibi hasta çok gördüm ve daha 10 15 yıl menapoza girmediler dedi... tecrübe hastaya yaklaşımı bile değiştiriyor. buraya gelemesen dahi kayseride tecrübeli ve ekibi iyi olan birini bul ya da istanbulda.... dualarım seninle...