Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm seni görmek ne guzel ıyı dıleklerın için teşekkür ederiz sen de en kısa surede sıkıntıları atlatır sağlıkla buyutursun inşallah kuzunu. Kaybolma lutfen biz de seni özlüyoruzMerhaba kizlar ben geldim nasilsiniz kuzucuklar gelmis Allahim bebislerimize saglik sihhat versin saglikla buyusunler bizde bildigin gibiyiz hic bi gelisme yok Allahim e yakin zamanda sifa verir insallahdualarinizla bu arada ozledim sizi
Himm gòtürdünmü canim dok evet dok güven yoksa olmuo valla insanin icinede doguo o dok güven olmadigi ii bakmayiosa ben kisa kesiom ama burda òyle sansim yok malesef insallah düzene girer pasa ben cok cektim alerjik oldugundan ki halen cekioz tuvalet sorununuYok canım mukus yok ne çok katı ne de ishal . Geçen gün dr karnındaki şişlik için probiotik yazayım dedi ama ben almadım dr a pek guvenemedim hafta içi başka dr a götüreyim diyorum
Canım ya evet resmen koptuk artık sona gelmiş gibi hissediyorum üzülüyorum oysa neler yaşadık neler paylaştık ... Jonguıl, aysesahra, nautılus, nurselmira ve sultan da bebişlerine kavuşmadan kopmak istememKimse yok![]()
Hic sorma herkes gitti nie bòyle olduki anlamadim bebis nasil canimCanım ya evet resmen koptuk artık sona gelmiş gibi hissediyorum üzülüyorum oysa neler yaşadık neler paylaştık ... Jonguıl, aysesahra, nautılus, nurselmira ve sultan da bebişlerine kavuşmadan kopmak istemem![]()
İyi çok şükür sadece çok küçük hiç dışarı çıkartmıyorum doktor ve anneanne hariç. Perşembe kontrolü var bakalım ne dicek dr amcaHic sorma herkes gitti nie bòyle olduki anlamadim bebis nasil canim
Oyyy kuzum ya tabikide minnakligini yesinler suraya bak kimse kalmamis insanin yazasi gelmio herkes gittiİyi çok şükür sadece çok küçük hiç dışarı çıkartmıyorum doktor ve anneanne hariç. Perşembe kontrolü var bakalım ne dicek dr amca![]()
A.s canım Rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin oglunuda kucağına almissinselamlar canlar nasilsiniz?; biz buyumeye calisiyoruz... Annemle uzunnn bir kusluk yasadim. 20 gun kadar. iki kucuk bebekle tek basimayim sukrolsun...
Allah kimseyi yakinlariyla sinamasin. okyanus gibi ne geciliyor ne iciliyor... bir hafta sonra kirkimiz cikacak insallah bizim de...dnzderya ben cikariyorum cunku ablasi durmuyor. kizim hala yemek sorunu yasiyor. ne yaparsam yapayim cignemiyor. hwrseyi cignemeden yutuyor... durumlar bende boyle...
cok sicak tatlim hava terleyerek atiyordur cogunu. bol bol sivi ver emiyor nasilsa diye dusunme. bizim asi da yaklasti.A.s canım Rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin oglunuda kucağına almissin
benim kizimda ayni bi kac lokma yiyor sonra ağzında biriktiriyor
Köfte et tavuk desen aynı
Severek yediği yayla çorbası her öğün ver yer
Kilosu iyi çok şükür emiyor hala
Aşı için haftaya hastaneye gideceğim hem muayene olsun bugünlerde günde iki kez bez değiştiriyorum tedirgin ediyor beni 4-5 saat cis yapmadığı oluyor normalmi diye
Hastaneyi aradım asistan kız huzursuzluk ateş yoksa sorun olmaz dedi
Mesanesimi büyüdü acaba diyorum annelik işte az yapsa dert çok yapsa dert
Bana uyar. Resmen koptukSelam kızlar. Ya niye böyle olduk. Tekrar duayamı başlasakki. En azından bu bahaneyle yazıyırduk guruba.
Canım geçmiş olsun kizimda 10 gün önce ishal oldu beş günde geçti kusmada başlayınca serum taktilar yavrum bir haftada 800 gr verdi hiç bişey yemiyordu sadece emiyordu ya emmeseydi napardim dedim yeni yeni istaha geldiBide kizlar iznimin bir bucuk haftasi doktorlarda gecti kizima ilk guatir var dediler doktor doktor gezdim cok sükür bisey cikmadi ama idrarda kum cikti böbreklerine bakilmaliymis zate idrari cok koyuydu bundan kaynakliymis 3 hafta cok kisaydi ama cok sükür bunada bide emmeden ayirmak istiorum nasil yapcam bilmiom
gecmis olsun kizum.Bide kizlar iznimin bir bucuk haftasi doktorlarda gecti kizima ilk guatir var dediler doktor doktor gezdim cok sükür bisey cikmadi ama idrarda kum cikti böbreklerine bakilmaliymis zate idrari cok koyuydu bundan kaynakliymis 3 hafta cok kisaydi ama cok sükür bunada bide emmeden ayirmak istiorum nasil yapcam bilmiom
Aminn insallah canim sizede cok gecmis olsun cok sükür biz hasta olmamistik denize gittik birgün grip olduk ilk defa ama anlattogin salgin coktu heryerdeCanım geçmiş olsun kizimda 10 gün önce ishal oldu beş günde geçti kusmada başlayınca serum taktilar yavrum bir haftada 800 gr verdi hiç bişey yemiyordu sadece emiyordu ya emmeseydi napardim dedim yeni yeni istaha geldi
Bir buçuk asimiz yapıldı gelişimi çok iyi çok şükür Rabbim evlatlarimiza sağlık sıhhat versin
Saol kuzum Allah razi olsungecmis olsun kizum.Su perisi86 sana da gecmis olsun.