Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz kuzucuklar gelmis Allahim bebislerimize saglik sihhat versin saglikla buyusunler bizde bildigin gibiyiz hic bi gelisme yok Allahim e yakin zamanda sifa verir insallahdualarinizla bu arada ozledim sizi

Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz kuzucuklar gelmis Allahim bebislerimize saglik sihhat versin saglikla buyusunler bizde bildigin gibiyiz hic bi gelisme yok Allahim e yakin zamanda sifa verir insallahdualarinizla bu arada ozledim sizi
Canımm seni görmek ne guzel ıyı dıleklerın için teşekkür ederiz sen de en kısa surede sıkıntıları atlatır sağlıkla buyutursun inşallah kuzunu. Kaybolma lutfen biz de seni özlüyoruz

Yok canım mukus yok ne çok katı ne de ishal . Geçen gün dr karnındaki şişlik için probiotik yazayım dedi ama ben almadım dr a pek guvenemedim hafta içi başka dr a götüreyim diyorum
Himm gòtürdünmü canim dok evet dok güven yoksa olmuo valla insanin icinede doguo o dok güven olmadigi ii bakmayiosa ben kisa kesiom ama burda òyle sansim yok malesef insallah düzene girer pasa ben cok cektim alerjik oldugundan ki halen cekioz tuvalet sorununu

Canım ya evet resmen koptuk artık sona gelmiş gibi hissediyorum üzülüyorum oysa neler yaşadık neler paylaştık ... Jonguıl, aysesahra, nautılus, nurselmira ve sultan da bebişlerine kavuşmadan kopmak istemem:KK12:
Hic sorma herkes gitti nie bòyle olduki anlamadim bebis nasil canim

selamlar canlar nasilsiniz?; biz buyumeye calisiyoruz... Annemle uzunnn bir kusluk yasadim. 20 gun kadar. iki kucuk bebekle tek basimayim sukrolsun...
Allah kimseyi yakinlariyla sinamasin. okyanus gibi ne geciliyor ne iciliyor... bir hafta sonra kirkimiz cikacak insallah bizim de... dnzderya dnzderya ben cikariyorum cunku ablasi durmuyor. kizim hala yemek sorunu yasiyor. ne yaparsam yapayim cignemiyor. hwrseyi cignemeden yutuyor... durumlar bende boyle...

selamlar canlar nasilsiniz?; biz buyumeye calisiyoruz... Annemle uzunnn bir kusluk yasadim. 20 gun kadar. iki kucuk bebekle tek basimayim sukrolsun...
Allah kimseyi yakinlariyla sinamasin. okyanus gibi ne geciliyor ne iciliyor... bir hafta sonra kirkimiz cikacak insallah bizim de... dnzderya dnzderya ben cikariyorum cunku ablasi durmuyor. kizim hala yemek sorunu yasiyor. ne yaparsam yapayim cignemiyor. hwrseyi cignemeden yutuyor... durumlar bende boyle...
A.s canım Rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin oglunuda kucağına almissin

benim kizimda ayni bi kac lokma yiyor sonra ağzında biriktiriyor
Köfte et tavuk desen aynı
Severek yediği yayla çorbası her öğün ver yer
Kilosu iyi çok şükür emiyor hala
Aşı için haftaya hastaneye gideceğim hem muayene olsun bugünlerde günde iki kez bez değiştiriyorum tedirgin ediyor beni 4-5 saat cis yapmadığı oluyor normalmi diye
Hastaneyi aradım asistan kız huzursuzluk ateş yoksa sorun olmaz dedi

Mesanesimi büyüdü acaba diyorum annelik işte az yapsa dert çok yapsa dert

A.s canım Rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin oglunuda kucağına almissin

benim kizimda ayni bi kac lokma yiyor sonra ağzında biriktiriyor
Köfte et tavuk desen aynı
Severek yediği yayla çorbası her öğün ver yer
Kilosu iyi çok şükür emiyor hala
Aşı için haftaya hastaneye gideceğim hem muayene olsun bugünlerde günde iki kez bez değiştiriyorum tedirgin ediyor beni 4-5 saat cis yapmadığı oluyor normalmi diye
Hastaneyi aradım asistan kız huzursuzluk ateş yoksa sorun olmaz dedi

Mesanesimi büyüdü acaba diyorum annelik işte az yapsa dert çok yapsa dert
cok sicak tatlim hava terleyerek atiyordur cogunu. bol bol sivi ver emiyor nasilsa diye dusunme. bizim asi da yaklasti.

Selam kızlar. Ya niye böyle olduk. Tekrar duayamı başlasakki. En azından bu bahaneyle yazıyırduk guruba.

Günaydin kizlar ben döndüm 3 haftalik tatilden nasilsiniz hakketten herkes dagildi dnzderya dnzderya nasil bakalim tosun büyümüstür papyonkilikli papyonkilikli kuzum cigneme sorunumu yasiyosunuz benimkide öyle hem yemior hemde iki cigneyip yutuo aklima sakiz geldi cigneme egitimi olarak oda yutar die korkuorum pasam nasil Allah im kimseyi sevdiklerinden koparmasin Su perisi86 Su perisi86 canim benimki halen reddedio ek gidayi cok emior bide benimki bazen pek bezini bile doldurmuo ama cok terlior papyonumun dedigi gibi ter yoluyla atiordur dianthus dianthus canim bana uyar ne güzel olur

Bide kizlar iznimin bir bucuk haftasi doktorlarda gecti kizima ilk guatir var dediler doktor doktor gezdim cok sükür bisey cikmadi ama idrarda kum cikti böbreklerine bakilmaliymis zate idrari cok koyuydu bundan kaynakliymis 3 hafta cok kisaydi ama cok sükür bunada bide emmeden ayirmak istiorum nasil yapcam bilmiom

Bide kizlar iznimin bir bucuk haftasi doktorlarda gecti kizima ilk guatir var dediler doktor doktor gezdim cok sükür bisey cikmadi ama idrarda kum cikti böbreklerine bakilmaliymis zate idrari cok koyuydu bundan kaynakliymis 3 hafta cok kisaydi ama cok sükür bunada bide emmeden ayirmak istiorum nasil yapcam bilmiom
Canım geçmiş olsun kizimda 10 gün önce ishal oldu beş günde geçti kusmada başlayınca serum taktilar yavrum bir haftada 800 gr verdi hiç bişey yemiyordu sadece emiyordu ya emmeseydi napardim dedim yeni yeni istaha geldi

Bir buçuk asimiz yapıldı gelişimi çok iyi çok şükür Rabbim evlatlarimiza sağlık sıhhat versin

gecmis olsun kizum. Su perisi86 Su perisi86 sana da gecmis olsun.

Canım geçmiş olsun kizimda 10 gün önce ishal oldu beş günde geçti kusmada başlayınca serum taktilar yavrum bir haftada 800 gr verdi hiç bişey yemiyordu sadece emiyordu ya emmeseydi napardim dedim yeni yeni istaha geldi

Bir buçuk asimiz yapıldı gelişimi çok iyi çok şükür Rabbim evlatlarimiza sağlık sıhhat versin
Aminn insallah canim sizede cok gecmis olsun cok sükür biz hasta olmamistik denize gittik birgün grip olduk ilk defa ama anlattogin salgin coktu heryerde

Back
X