Geçmiş olsun canım ne kadar kaldı doğuma. Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin inşallahbenim.de dogum yaklasti. coookkk guzel grip oldum. bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ne kadar kaldı doğuma. Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin inşallahbenim.de dogum yaklasti. coookkk guzel grip oldum. bekliyorum...
amin kuzum. yine herkes duamda olacak insallah. net bir tarihim yok. malesef bu sefwr biraz risk altindayim. insallah korkulanlar olmaz. mayis sonuna yakin olcak insallahGeçmiş olsun canım ne kadar kaldı doğuma. Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah
Az kalmış canım Allah yardımcın olsun. Dualarını rabbim kabul etsin inşaallah. darısı olmayanların başına inşaallah.amin kuzum. yine herkes duamda olacak insallah. net bir tarihim yok. malesef bu sefwr biraz risk altindayim. insallah korkulanlar olmaz. mayis sonuna yakin olcak insallah
Ayy cok is yapmisin bacim ben bòlük bölük yapiom cilek daha cikmadi biz direkt bahcesinden topluoz buzluga recele topluoz pasta yaptigimda cilek sosu ii oluo buzluktan ben pek ii degilim bu aralar kendimi ii hissetmiom bir bucuk ay sonra türkiyedeyim insallah hayirlisiyla ramazanda yaklastiAllah kabul etsin canım. İnşaallah evet havadan sudan konuşabiliriz. Mesela bahar bitmek üzere yaz mevsimine yakıştırken yaz temizliği kışlıkları kaldırdım çilek mevsimi malum reçelimi yaptım.baya bı işlerimi hallettim çocuk olmayınca elim boşta kaldı galiba durmadan başıma iş çıkarıyorum:)
Harbimi ne zordur bu havalarin gribi ya nerden buldun onu anlamiomkibenim.de dogum yaklasti. coookkk guzel grip oldum. bekliyorum...
evet canım ramazan yaklaşıyor dört gözle bekliyorum:) bende 1.5 ay sonra kvdeme gidecemAyy cok is yapmisin bacim ben bòlük bölük yapiom cilek daha cikmadi biz direkt bahcesinden topluoz buzluga recele topluoz pasta yaptigimda cilek sosu ii oluo buzluktan ben pek ii degilim bu aralar kendimi ii hissetmiom bir bucuk ay sonra türkiyedeyim insallah hayirlisiyla ramazanda yaklasti
buldum valla. burada herkes grip mevsim gecisi sanirim....Harbimi ne zordur bu havalarin gribi ya nerden buldun onu anlamiomki
Ohh kaynana gelin hasret giderin benimki cok sükür hep yanimda destekcim Allah im iilerle kavustursun insallahevet canım ramazan yaklaşıyor dört gözle bekliyorum:) bende 1.5 ay sonra kvdeme gidecem![]()
Oyy cok gecmis olsun ya Allah yardimcin olsunbuldum valla. burada herkes grip mevsim gecisi sanirim....
Ne güzel canım destekçin köstekcin değilOhh kaynana gelin hasret giderin benimki cok sükür hep yanimda destekcim Allah im iilerle kavustursun insallah
Aminn insallah canim yok cok sükür destekcim tabikide illaki arada sorun yasioruz ama annen gibi görürsen sorun kalmior aslindaNe güzel canım destekçin köstekcin değilkimide köstek olur ya Allah korusun öyle kvdelerden
![]()
Canim yönlendirmek gibi olmasin ama ben tutmamistim susuzluk ve aclik dahada azaltir sen muhafsin bebegin erken dogdu cok kücük ve emio zamanla artacak canim bol bol su ic emdikce artio insallah pasa nasilSelam canlar bakıyorum ramazan hazırlıkları başlamış RAbbim hayırla kavuştursun. Ben tutsam mı bu yıl kararsızım bebiş emiyo ama sut çok az. Tutarsam tum mu kesılır bılemıyorum![]()
Canim yönlendirmek gibi olmasin ama ben tutmamistim susuzluk ve aclik dahada azaltir sen muhafsin bebegin erken dogdu cok kücük ve emio zamanla artacak canim bol bol su ic emdikce artio insallah pasa nasilSelam canlar bakıyorum ramazan hazırlıkları başlamış RAbbim hayırla kavuştursun. Ben tutsam mı bu yıl kararsızım bebiş emiyo ama sut çok az. Tutarsam tum mu kesılır bılemıyorum![]()
canim tutmasan daha iyi tamamen kesilebilir.Selam canlar bakıyorum ramazan hazırlıkları başlamış RAbbim hayırla kavuştursun. Ben tutsam mı bu yıl kararsızım bebiş emiyo ama sut çok az. Tutarsam tum mu kesılır bılemıyorum![]()
Selâm kızlar bende aynı durumdayım bugün KPSS sınavına girdim bu kadar kafa doluluguyla üç yıl aradan sonra tekrar girdim ama çalışmadan işte girince pek iyi geçmedihanimlar nasilsiniz? ben bugun temizliklerdeyim dolaplari sil yerlestir. cekmecede ilk dua listemizi buldum, gozlerim yasardi bir hal hatir sorayim dedim. elim kiyip da atamadim yine katlayip koydum.
Ayy canim ya ne günler gecirdik dikkat et kiz günlerin yaklasio zate ben iim kayinpederim ameliyat oldu bu bir haftayi misafirle gecirdim hatta 2 haftayi diyeyimhanimlar nasilsiniz? ben bugun temizliklerdeyim dolaplari sil yerlestir. cekmecede ilk dua listemizi buldum, gozlerim yasardi bir hal hatir sorayim dedim. elim kiyip da atamadim yine katlayip koydum.
Ayy canim ya ne günler gecirdik dikkat et kiz günlerin yaklasio zate ben iim kayinpederim ameliyat oldu bu bir haftayi misafirle gecirdim hatta 2 haftayi diyeyimhanimlar nasilsiniz? ben bugun temizliklerdeyim dolaplari sil yerlestir. cekmecede ilk dua listemizi buldum, gozlerim yasardi bir hal hatir sorayim dedim. elim kiyip da atamadim yine katlayip koydum.