Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım hadi hayırlısı bende subatin sonunda regl olup tedavi başlıyorum ne zor beklemek bide işten çıktım evde zaman geçmiyor
ne güzel tedavi sürecinde işten çıkmış olmak. ben de şehir dışında tedavi olacağım ve işyerinde kimse bilmiyor. özel sektördeyim hadi diyince izin de yok 3 gün de bir kontrol opu transfer nasıl olacak bilmiyorum en büyük kaygım bu şu anda. ilk görüşmeye ve histeroskopiye cumartesi gittim. şimdi dua ediyorum adetim perşembe cuma olsun da yine cumartesi gideyim diye :KK45:

Ben geldim kızlar 150 puregonla başladık tedaviye.cumartesi günü kontrolüm var.folıc asit ve antibitotik verdi birde gluchopage kullanıyordum zaten.onada devam.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
hayırlı olsun canım birkaç gün içinde arkandan geliyorum ben de:)

Ben geldim kızlar 150 puregonla başladık tedaviye.cumartesi günü kontrolüm var.folıc asit ve antibitotik verdi birde gluchopage kullanıyordum zaten.onada devam.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Hayırlı olsun canım inşallah tedavin çok güzel ilerler;)

Beklemek gerçekten çok zor. Hayatımda adet olmayı hiç bu kadar çok istememiştim:) Olsam da başlasa artık. Allah yardımcımız olsun.

ne güzel tedavi sürecinde işten çıkmış olmak. ben de şehir dışında tedavi olacağım ve işyerinde kimse bilmiyor. özel sektördeyim hadi diyince izin de yok 3 gün de bir kontrol opu transfer nasıl olacak bilmiyorum en büyük kaygım bu şu anda. ilk görüşmeye ve histeroskopiye cumartesi gittim. şimdi dua ediyorum adetim perşembe cuma olsun da yine cumartesi gideyim diye :KK45:
Çalışınca ve şehir dışında yaptırınca gerçekten zor. Biz kendi işimizi yapıyoruz eşimle ama çok yoğunuz. Benim koşturmam gereken yerler var. Kimseye söylemedik ne arkadaşlara ne de aileye. Bahaneler bulup şehir dışına kaçtık tedaviye, bulunduğum şehirde de bir doktor takip etti yumurtalarımı. Sürekli merkezdeki doktorumla irtibat halindeydi. Allahtan yumurta toplama işlemine kadar sıkıntı olmadan geldik. Transferi de atlatsaydık, bir hafta yatma için de bir bahaneler bulcaz artık etrafa. Offf bu işi gizli saklı yapmak çok zor ama söyleyince de eminim daha zor.

Çalışınca ve şehir dışında yaptırınca gerçekten zor. Biz kendi işimizi yapıyoruz eşimle ama çok yoğunuz. Benim koşturmam gereken yerler var. Kimseye söylemedik ne arkadaşlara ne de aileye. Bahaneler bulup şehir dışına kaçtık tedaviye, bulunduğum şehirde de bir doktor takip etti yumurtalarımı. Sürekli merkezdeki doktorumla irtibat halindeydi. Allahtan yumurta toplama işlemine kadar sıkıntı olmadan geldik. Transferi de atlatsaydık, bir hafta yatma için de bir bahaneler bulcaz artık etrafa. Offf bu işi gizli saklı yapmak çok zor ama söyleyince de eminim daha zor.
hmm bulunduğun şehirde yumurta takibi benim de aklıma geldi ama doktorum kabul eder mi bilmiyorum an azından onu kurtarsam opu ve transferi de yalan dolan hallederiz inşallah ki transfer sonrası yatmak gibi bi lüksüm en fazla iki gün olur. ama işim yorucu değil ilk denemem de bir buçuk yatıp işbaşı yapmıştım. ve tutmuştu rabbim kısmet edip düşmeseydi:(
hayırlısı demekten başka çare yok hepimiz için canım...

hmm bulunduğun şehirde yumurta takibi benim de aklıma geldi ama doktorum kabul eder mi bilmiyorum an azından onu kurtarsam opu ve transferi de yalan dolan hallederiz inşallah ki transfer sonrası yatmak gibi bi lüksüm en fazla iki gün olur. ama işim yorucu değil ilk denemem de bir buçuk yatıp işbaşı yapmıştım. ve tutmuştu rabbim kısmet edip düşmeseydi:KK43:
hayırlısı demekten başka çare yok hepimiz için canım...
Bulunduğum şehirdeki doktoru merkezdeki doktorum tavsiye etti, bizim sürekli gelip gitmememiz için.Yumurta takibi konusunda uzmandır dediği için ben de kabul ettim. Zaten her muayeneden sonra hemen benim yanımda merkezdeki doktoru arayıp ilaç dozunu, test sonuçlarını, çatlatma iğnesi vurulma anına birlikte karar verdiler. O yönden şanslıydım. Bakalım bundan sonra ne olacak.İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. En kısa zamanda hamile kalalım inşallah.

Hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana inşallah. Bu topiğin ilk hamişi sen olacaksın o zaman. Hep birlikte senin gününü sayalım:KK9:

Çok tesekkur ederim umarim öyle olur. 14 şubatta tahlil günüm bana hayatinin en güzel en degerli hediyesi olacak. Bu yolda kim varsa Rabbim kucagini bos birakmasin. Umarim hepimiz hamile kalir saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
İnş ay bizim ayımız olur :) bende negatif bi aşılama geçirdim,bügün Acıbadem bursa hastanesinde Dr.şahin zeteroğlu ile tanıştım ve bana çok iyi moral verdi Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inş

Kızlar bugün yumoşlarımı gördüm içime su Serpildi. 10 taneymişler doktor 8. Gün için iyi gelişmişler dedi perşembe tekrar ultrason randevum var. Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemi olacak. Ayrica adetimin 4 günde bitmesi beni çok korkutmuştu ama iğnelerden dolayı normalmiş. Bu gece çok rahat uyuyabilirim.
Çok heyecanlıyım. Bu arada aranızda Akupunktur yaptıran varmı. Tavsiye edermisiniz.

İnş ay bizim ayımız olur :) bende negatif bi aşılama geçirdim,bügün Acıbadem bursa hastanesinde Dr.şahin zeteroğlu ile tanıştım ve bana çok iyi moral verdi Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inş
dün bende ordaydım canım adetin ikinci günü estrofem başlandı şimdilik günde 2 tane sonra 3 çıkacak dondurulmuş embriyolarım transfer olacak.

Merhaba bende Şahin beyin hastasıyım, bugün yarın adet olmayı bekliyorum tedaviye başlayacağız inşallah.

Back
X