Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım tüp bebek olayında bence iş kadında bitiyor. Kadının morali, duygusal durumu çok önemli. Bizim için çok zor bir süreç. Eşlerimiz yanımızda olsa da bizi bizden daha iyi anlayan yok bence. O yüzden bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. Sadece bu olayda değil, tüm hayatta kadınlar maalesef çok güçlü olmak zorunda. Kadınlar daha duygusal ve zayıf gözükseler de bence biz erkeklerden daha güçlüyüz. Bizim yaşadığımız fiziksel ve ruhsal zorlukları, hormonların bize yaptıklarını erkekler çok zor katlanır. Eşim bu tedavi sürecinde bana dedi ki " kadınlara yapılan şu işlemler, erkeklere uygulansaydı eminim tüp bebek yaptırma oranı çok azalırdı.
Evet bizim için yıpratıcı bir süreç ama biz anne olacağız inşallah. Anne demek güçlü olmak demek, anne demek her türlü zorluğa göğüs gerebilen demek. Her kadının içinde bence böyle bir güç yatıyor. İlk önce sen iste anne olmayı, yılma. Kendine inan, gerisi Allaha kalmış.
Arkadaşım çok doğru Yazmış,üç ay sonraya da ertelesen o üç Ay'ı aynı beklenti ve duygusallıkta yaşayacaksın.elinden tutan eşin ve yüreğinde umudunda bu yolda yürümeye devam et bence Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işlerimizi kolaylaştırsın O'nun ol demesi yeter..bize bu sevinci yaşatsın inş

Anladım canım aynı hemen hemen hepimiz için hayırlısı rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak vesile Dr sadece rabbim herkesin gönlünde olanı kucağına versin bizimde bu gecelik bukadar yarın görüşürüz hayırlı geceler
Aynen. Gece kızım yatınca bende hemen yattım mesaja simdi cevap verebiliyorum.kısmet olursa cok ok sevinirim ama olmazsada allah kızıma uzun ömürler versin der geçerim ne yapalım.bir sarı kızım var rabbimin en güzel hediyesi bana.çokk şükğr allah herkese evlat duygusu tatmayı nasip etsin

Çok sağolun arkadaşlar bana çok moral oldunuz. 9 yumurta toplandı ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler şimdilik daha arıycaz dediler:KK43: bakalım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Pazartesi günü arayıp kaç embriyo geliştiğini öğrenicez

Canim haber gelince bizlere de haber ver olur mu? Dualarim seninle inşallah Rabbim ol diyecek.

selam arkadaslar bu topıge daha once yazmıstım, ozaman moralim cok bozuktu, suan cok ıyıyım butum testlerımız rahım fılmımız temız cıktı. ınanamıycaksınız ama esımın 800 bın olan sperm sayısı 127 mılyon cıktı, ama garıbım neler yemedıkı. suan heyecanla reglı olmayı beklıyorum. bır haftam var, transver olan arkadaslar umarım bebıslerınız sımsıkı tutunur sıze :KK46:

Aynen. Gece kızım yatınca bende hemen yattım mesaja simdi cevap verebiliyorum.kısmet olursa cok ok sevinirim ama olmazsada allah kızıma uzun ömürler versin der geçerim ne yapalım.bir sarı kızım var rabbimin en güzel hediyesi bana.çokk şükğr allah herkese evlat duygusu tatmayı nasip etsin
Amin inşallah canım bende bugün çok kötüyüm baş ağrısı var çok fena allah herkesin yardımcısı olsun banada kara bi kız versin insallah

Canim haber gelince bizlere de haber ver olur mu? Dualarim seninle inşallah Rabbim ol diyecek.
Kızlar haber geldi 9 yumurtadan 7 si istenilen kalitedeymiş. Eşim den 2 Sperm bulmuşlardı. Icsi yaparken 5 tane daha bulunmuş. 7 yumurta ve 7 spermden elde edilen 7 embriodan 4 tanesi gelişmiş. Içimi rahatladı. Perşembe 5 gün embriyosu olarak en iyi kalitedeki 2 embriyo transfer edilecek. Sizce 2 mi yoksa 3mü transfer edilsin çok kararsızım 5 denemem. Öncekilerde de 2 3 transfer edildi ama tutmadı. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar

Kızlar haber geldi 9 yumurtadan 7 si istenilen kalitedeymiş. Eşim den 2 Sperm bulmuşlardı. Icsi yaparken 5 tane daha bulunmuş. 7 yumurta ve 7 spermden elde edilen 7 embriodan 4 tanesi gelişmiş. Içimi rahatladı. Perşembe 5 gün embriyosu olarak en iyi kalitedeki 2 embriyo transfer edilecek. Sizce 2 mi yoksa 3mü transfer edilsin çok kararsızım 5 denemem. Öncekilerde de 2 3 transfer edildi ama tutmadı. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
Oncelikle gözün aydın içinden nasıl geçiyorsa öyle yap yenge 7 . Denemesi 3 embr o koydu 2 tuttu o hep 3 tane koyun diye tutturdu içindeki ses öyle demişti sende kalbinin sesini dinle nerde tedavi oluyorsuncanim

Bende iğnelere başladım hayırlısıyla, çarşamba kontrol var. pıhtılaşma için kullandığım iğne çok fena yapıyor, tek sıkıntım bu şuanda, inşallah bu sefer herşey yolunda gider, hamile kalırım..
Pıhtılaşma için hangi iğnesi kullanıyosun canım. Bende clexane kullanıyorum. Çok ağrı veriyo. Diğer hormon iğneleri bunun yanında sinek ısırması gibi. Allah yardımcımız olsun

Oncelikle gözün aydın içinden nasıl geçiyorsa öyle yap yenge 7 . Denemesi 3 embr o koydu 2 tuttu o hep 3 tane koyun diye tutturdu içindeki ses öyle demişti sende kalbinin sesini dinle nerde tedavi oluyorsuncanim
Çok sağol. Benim içimden de 3 geçiyor ama doktorum 3 ü de tutarsa tehlikeli diyo. 3üzler 2 ay erken doğuyomuş. Çocukların biri ve ya birkaçı gelişimlerini tamamlamadıkları için sakat olabilir dedi. Ondan sonra kafam karıştı. Ben almanyada Darmstadt Tüpbebek merkezindeyim

Hayırlı olsun çok sevindim. Döllenmiş yumurtam az olacak diye üzülürken 4 tane olmuş bak. Benim de 4 tane döllenmişim dondurulmuş bekliyor. İnşallah adetimle başlayacağım. Bence 3 tane transfer ettir, şansın daha çok artar. Allah büyük, senin için hayırlısı neyse onu versin.

Pıhtılaşma için hangi iğnesi kullanıyosun canım. Bende clexane kullanıyorum. Çok ağrı veriyo. Diğer hormon iğneleri bunun yanında sinek ısırması gibi. Allah yardımcımız olsun
hibor kullanıyorum ...aynen valla diğerlerini artık iğneden saymıyorum:KK45: demekki bu kan iğnelerinin hepsi böyle, ne yapalım tek çocuğumuz olsunda katlanacağız. Bu arada ne güzel spermler çoğalmış, döllenmede olmuş maşallah. Bence sona kalan hepsini transfer ettir, birinden biri tutar inşallah..

Çok sevindim senin adina. Bence şimdiden bunu düşünme derim. O gün geldiğinde elinde ki embriyoları gore doktorunun tavsiyesine gore karar ver derim. Ama en önemlisi kalbinden o anda ne geçiyorsa onu yap derim. Allah hakkında hayirlisini versin.

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?

Amin inşallah canım bende bugün çok kötüyüm baş ağrısı var çok fena allah herkesin yardımcısı olsun banada kara bi kız versin insallah
İnşallah canım.benimde kasıklarım cok ağriyor neden anlamadım.bide yorgun hissediyorum kendimi.doktorla konustum eğer yarında yumurtalar gelişmediyse bi tertslik var demekmiş.ne olabilirki acaba?

Hayırlı olsun çok sevindim. Döllenmiş yumurtam az olacak diye üzülürken 4 tane olmuş bak. Benim de 4 tane döllenmişim dondurulmuş bekliyor. İnşallah adetimle başlayacağım. Bence 3 tane transfer ettir, şansın daha çok artar. Allah büyük, senin için hayırlısı neyse onu versin.
Inşaallah bakalım perşembeye daha var. Herşeyin hayırlısı inşallah. Çok sağolun arkadaşlar sizinle dertlesmek çok iyi geliyo

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?
Canım şırıngaya eşinin yaptığı gibi tık tık vur o boş kısmı üste gelincede şırıngayı hafif it havası çıkıyo. Ama dikkat et hızlı basarsan ilaç boşa akar. milimlere takılma ilaç dozları hazır oluyo zaten. Hasta olmanda normal üzülme hepimiz az çok üşütmüşüz gibi hissettik ama o bünye nin ilaçlara verdiği bir tepki. Yumurta toplandıktan sonra transfere kadar meyve ve ılhamur gibi şeyleri tüketerek kendine gelirsin inşallah. Bende şimdi yavaş yavaş iyileşiyor gibiyim. Herşey olacagina varir üzülme

İnşallah canım.benimde kasıklarım cok ağriyor neden anlamadım.bide yorgun hissediyorum kendimi.doktorla konustum eğer yarında yumurtalar gelişmediyse bi tertslik var demekmiş.ne olabilirki acaba?
Hiç bir bilğim yok canım aslında çok yumurta olmasi gerekiyordu ama şimdi hatırladım aşılama ilaç yeterli verilmediği için benimde yumurtalar büyümedi

Hiç bir bilğim yok canım aslında çok yumurta olmasi gerekiyordu ama şimdi hatırladım aşılama ilaç yeterli verilmediği için benimde yumurtalar büyümedi
Valla yumurtam epey cok ama büyümemiş dedi canım cok sıkıldı valla.kasıklarımda cok fena ağri var bide diğer tedavim cok rqhttı bunda rahatsızım biraz grip gibiyim ve cok uykum var:-)

Back
X