Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Valla yumurtam epey cok ama büyümemiş dedi canım cok sıkıldı valla.kasıklarımda cok fena ağri var bide diğer tedavim cok rqhttı bunda rahatsızım biraz grip gibiyim ve cok uykum var:-)
Canını sıkma büyükler inşallah benim tedavi dönemi beni mafetmisti gören nerdeyse tanımıyor du beni çok şükür geçti yumurtlama dönemi insanı yoruyo

Canım tüp bebek olayında bence iş kadında bitiyor. Kadının morali, duygusal durumu çok önemli. Bizim için çok zor bir süreç. Eşlerimiz yanımızda olsa da bizi bizden daha iyi anlayan yok bence. O yüzden bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. Sadece bu olayda değil, tüm hayatta kadınlar maalesef çok güçlü olmak zorunda. Kadınlar daha duygusal ve zayıf gözükseler de bence biz erkeklerden daha güçlüyüz. Bizim yaşadığımız fiziksel ve ruhsal zorlukları, hormonların bize yaptıklarını erkekler çok zor katlanır. Eşim bu tedavi sürecinde bana dedi ki " kadınlara yapılan şu işlemler, erkeklere uygulansaydı eminim tüp bebek yaptırma oranı çok azalırdı.
Evet bizim için yıpratıcı bir süreç ama biz anne olacağız inşallah. Anne demek güçlü olmak demek, anne demek her türlü zorluğa göğüs gerebilen demek. Her kadının içinde bence böyle bir güç yatıyor. İlk önce sen iste anne olmayı, yılma. Kendine inan, gerisi Allaha kalmış.
canım Allah razı olsun evet güçlü olmaya çalışıyorum ama işte bazende yıkılmamak içinde kendini zor tutuyor insan.Rabbim bu süreçte yardımcımız olsun inşallahhhhhh.....

Malesef 2 tane transfer edildi diğerleride bölünmeye devam etmediği için gittiler
Hayirlisi benimde 24 yumurta toplandı 17 tanesi döllendi durumum kötü olduğu transfer ertelendi oyüzden sadece 1.kalite olan 5 tane 3 gün embriyosu donduruldu 1 tanetransfer edildi 4 tanesi ha bekliyo

Kızlar haber geldi 9 yumurtadan 7 si istenilen kalitedeymiş. Eşim den 2 Sperm bulmuşlardı. Icsi yaparken 5 tane daha bulunmuş. 7 yumurta ve 7 spermden elde edilen 7 embriodan 4 tanesi gelişmiş. Içimi rahatladı. Perşembe 5 gün embriyosu olarak en iyi kalitedeki 2 embriyo transfer edilecek. Sizce 2 mi yoksa 3mü transfer edilsin çok kararsızım 5 denemem. Öncekilerde de 2 3 transfer edildi ama tutmadı. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
Canım inan senin adına çok sevindim hadi gözün aydın blastosist embiryo olacak ne güzel;)

Genellikle ikinci veya üçüncü gün başlanıyor yarın başlarsın canım

Evet bugün başladım..İlk denemem olduğu için heralde iğneler biraz canımı yaktı vururken:(

Yaşıma ve kiloma göre yumurta sayımı az buldu doktor, 5-6 tane elde ederiz büyük ihtimalle dedi.
Burda 12-13 yumurtası toplananları okumuştum..Acaba az mı 5-6 tane ?? Doktor şansımın değişmeyeceğini söyledi gerçi de..

Benimde bugün yumurta toplama işlemim yapıldı 19 tane toplanmış şaşırdık bi önceki aynı dozla 9 taneydi yarın arayarak bilgi verecekler bakalım transfer ne zaman olacak

Lekelenme yok canım ama acayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi

Back
X