Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Teşekkürler, Hepimize hayırlı olsun inşallah. 5 şubatta başladım tedaviye. Bugün 6. günün. Menapur ve puregon kullanıyorum. Bu arada fındık, ceviz badem, zeytinyağında bekletilen incir hergün alıyorum. Ayrıca DHEA günde bir tablet ve omega 3 kullanıyorum
Omega 3 ü çok kişide duydum ama doktorlar vermiyor galiba böyle vitamin takviyelerini. Ben de kullanmaya başlayacağım transfer öncesi kendime iyi bakayım diyorum. Fındık, ceviz, badem ve incir yiyorum hergün. Folik asit zaten alıyorum. Bugünden itibaren Omega 3 e de başlayayım bari

Omega 3 ü çok kişide duydum ama doktorlar vermiyor galiba böyle vitamin takviyelerini. Ben de kullanmaya başlayacağım transfer öncesi kendime iyi bakayım diyorum. Fındık, ceviz, badem ve incir yiyorum hergün. Folik asit zaten alıyorum. Bugünden itibaren Omega 3 e de başlayayım bari
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Size de hayırlı olsun, omega 3 doktorum tavsiye etti. Ama öyle heryerde satılanı almayın ben amwayin omega 3 ünü kullanıyorum. Umarım güzel sonuçlarımız olur. Emeklerimiz boşa çıkmasın.

Bana da kaç ay önce başlattı dr'um. Elevit, Omega3, New life Qoenzyme ..Umarım işe yaramıştır bilemiyorum artık.

Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı

Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı
ilkkez duydum tatlim merak da ettim acikcasi

Bana da kaç ay önce başlattı dr'um. Elevit, Omega3, New life Qoenzyme ..Umarım işe yaramıştır bilemiyorum artık.
Doktorlara göre değişiyor galiba. ya da bizim kan ve hormon değerlerimize de bakıp vitamin takviyesi alıp almamızı söylüyorlar galiba. Bana şimdilik doktorum böyle bir öneri de bulunmadı ama bi dahaki gittiğimde soracağım. Teşekkürler.

Ben de ilk kez duydum canım. Belki transfer öncesi rahmin durumuna bir daha bakmak, emin olmak istemiştir herşeyin yolunda olduğuna, canını sıkma ama bence de sormanda fayda var.

Ben de ilk kez duydum canım. Belki transfer öncesi rahmin durumuna bir daha bakmak, emin olmak istemiştir herşeyin yolunda olduğuna, canını sıkma ama bence de sormanda fayda var.
kızlar transver oncesı muayene yapılmıyormu?ultrasonun sakıncasımı oluyor?

bırde bısıy sormak ıstıyorum arkadaslar, dıger topiklerde okudum regli oncesıde iğne vurulmaya baslayanlar var, benım doktorum oyle bısıy demedı, regli olunca ara baslayalım dedı, kafama takıldı simdi

Siz daha transfer olmadınız anladığım kadarı ile..Transfer de de USG ile bakılıyor zaten. Endişe edilecek bir durum yok ortada yani.

Back
X