- 16 Haziran 2014
- 1.349
- 3.792
- 208
Güzel sonuçlarını alırız inşallah..Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuçlarını alırız inşallah..Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
Hayırlı olsun. İnşallah pazartesi kaliteli yumoşların toplanır.Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
Hayırlı olsun. İnşallah bu son denemen olur da kolaycacık hamile kalırsın.Arkadaşlar hepinize merhaba, ben de 3. tüp bebeğe başladım. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallah. Rabbim bütün isteklerimizi kabul etsin.
Omega 3 ü çok kişide duydum ama doktorlar vermiyor galiba böyle vitamin takviyelerini. Ben de kullanmaya başlayacağım transfer öncesi kendime iyi bakayım diyorum. Fındık, ceviz, badem ve incir yiyorum hergün. Folik asit zaten alıyorum. Bugünden itibaren Omega 3 e de başlayayım bariTeşekkürler, Hepimize hayırlı olsun inşallah. 5 şubatta başladım tedaviye. Bugün 6. günün. Menapur ve puregon kullanıyorum. Bu arada fındık, ceviz badem, zeytinyağında bekletilen incir hergün alıyorum. Ayrıca DHEA günde bir tablet ve omega 3 kullanıyorum
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Size de hayırlı olsun, omega 3 doktorum tavsiye etti. Ama öyle heryerde satılanı almayın ben amwayin omega 3 ünü kullanıyorum. Umarım güzel sonuçlarımız olur. Emeklerimiz boşa çıkmasın.Omega 3 ü çok kişide duydum ama doktorlar vermiyor galiba böyle vitamin takviyelerini. Ben de kullanmaya başlayacağım transfer öncesi kendime iyi bakayım diyorum. Fındık, ceviz, badem ve incir yiyorum hergün. Folik asit zaten alıyorum. Bugünden itibaren Omega 3 e de başlayayım bari
Canım ilk iğnede değilde sonrasında oluyor doktorum bugun yumurtaların geliştiğine işaret ama herkeste olucak diye bişey yok dedi![]()
ayy hayırlı olsun ne güzel opu tarihin belli olmuş. ne zaman başlamıştın sen kaçıncı gün opu oluyor canım?Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
Bana da kaç ay önce başlattı dr'um. Elevit, Omega3, New life Qoenzyme ..Umarım işe yaramıştır bilemiyorum artık.Omega 3 ü çok kişide duydum ama doktorlar vermiyor galiba böyle vitamin takviyelerini. Ben de kullanmaya başlayacağım transfer öncesi kendime iyi bakayım diyorum. Fındık, ceviz, badem ve incir yiyorum hergün. Folik asit zaten alıyorum. Bugünden itibaren Omega 3 e de başlayayım bari
ilkkez duydum tatlim merak da ettim acikcasiKızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı
Daha transfer olmadı ama aklımda hep o var transfer günü tekrar sorucam bakalım. O gün narkozun etkisiyle doktorun ne dediğini bile tam hatırlamıyoruumilkkez duydum tatlim merak da ettim acikcasi
sor canim da bizi de bilgilendirirsinDaha transfer olmadı ama aklımda hep o var transfer günü tekrar sorucam bakalım. O gün narkozun etkisiyle doktorun ne dediğini bile tam hatırlamıyoruum
Doktorlara göre değişiyor galiba. ya da bizim kan ve hormon değerlerimize de bakıp vitamin takviyesi alıp almamızı söylüyorlar galiba. Bana şimdilik doktorum böyle bir öneri de bulunmadı ama bi dahaki gittiğimde soracağım. Teşekkürler.Bana da kaç ay önce başlattı dr'um. Elevit, Omega3, New life Qoenzyme ..Umarım işe yaramıştır bilemiyorum artık.
Ben de ilk kez duydum canım. Belki transfer öncesi rahmin durumuna bir daha bakmak, emin olmak istemiştir herşeyin yolunda olduğuna, canını sıkma ama bence de sormanda fayda var.Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı
kızlar transver oncesı muayene yapılmıyormu?ultrasonun sakıncasımı oluyor?Ben de ilk kez duydum canım. Belki transfer öncesi rahmin durumuna bir daha bakmak, emin olmak istemiştir herşeyin yolunda olduğuna, canını sıkma ama bence de sormanda fayda var.
muayene yapilmio canim ama transfer olurken ultrason eşliğinde embriolar yerlestiriliokızlar transver oncesı muayene yapılmıyormu?ultrasonun sakıncasımı oluyor?
Siz daha transfer olmadınız anladığım kadarı ile..Transfer de de USG ile bakılıyor zaten. Endişe edilecek bir durum yok ortada yani.Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı